Ευκαιρίες πληρωμής στη Νορβηγία

Προγνωστικά

Προγνωστικά: Σημεία και αποδόσεις από τη Νορβηγία που μπορούν να διπλασιάσουν τα χρήματά μας από τον Magician.

Καλημέρα σας. Μπήκαμε στο δεύτερο μισό του Ιουλίου, η θερμοκρασία ανεβαίνει επικίνδυνα και ελπίζω να σας βοηθήσω όσους ασχοληθείτε με τους κυριακάτικους αγώνες. Πάμε να δούμε τα προγνωστικά μας από το σημερινό πρόγραμμα.

Novibet – με 0% γκανιότα* και το στοίχημά σου αξίζει περισσότερα!

Προγνωστικά: Γκολ με το τσουβάλι

Πρώτο χρονικά παιχνίδι από τη δεύτερη κατηγορία. Η γηπεδούχος Ράνχαϊμ είναι στην τρίτη θέση (ισόβαθμη με τη δεύτερη Σταμπάεκ) με 27 βαθμούς. Στο προηγούμενο αγώνα πήγε με τον αέρα της αήττητης για οχτώ αγώνες και το πλήρωσε καθώς έχασε με 3-2 εκτός από την Σάντνες. Είχε την υπεροχή στον αγώνα αλλά η αποτελεσματικότητα της γηπεδούχου έφερε την ήττα. Σε εφτά αγώνες στην έδρα της έχει συγκεντρώσει 13 βαθμούς με τέσσερις νίκες. Οι έξι από αυτούς ήταν με over 2,5 ενώ οι πέντε με over 3,5. Είναι σταθερή ομάδα με χαρακτήρα εντός γηπέδου που ξέρει τι ζητάει από το πρώτο λεπτό. Έχει οχτώ συνεχόμενα over 2,5 στο πρωτάθλημα, τα έξι από αυτά ήταν και over 3,5.

Η φιλοξενούμενη Σόγκνταλ είναι στην πέμπτη θέση με 27 βαθμούς. Στο προηγούμενο αγώνα έκανε επίδειξη δύναμης απέναντι στην Γκρόρουντ την οποία και κέρδισε με 4-0. Είναι και αυτή ομάδα των over αφού στα τελευταία δέκα έχει οχτώ over 2,5 και τα έξι από αυτά έληξαν με over 3,5 τέρματα. Βρίσκει δίχτυα για δώδεκα συνεχόμενες αγωνιστικές, μιας και η τελευταία φορά που δεν σκόραρε ήταν την δεύτερη αγωνιστική, αρχές Απριλίου. Εκτός έδρας σε έξι αγώνες έχει τέσσερα over 3,5. Ουσιαστικά κυνηγάνε και οι δύο ομάδες τη δεύτερη θέση που δίνει απευθείας άνοδο μιας και η πρωτοπόρος Μπραν έχει ήδη χτίσει διαφορά από τους διώχτες της. Θα κρατήσουμε το over 3,5 με απόδοση 2.25 στη Νovibet.

Θα τα βρούνε με γκολ

Πάμε στην πρώτη κατηγορία της Νορβηγίας. Η Οντ, η οποία βρίσκεται στη μέση της βαθμολογίας με 19 βαθμούς αντιμετωπίζει τη Λίλεστρομ, η οποία είναι στη δεύτερη θέση με 30 βαθμούς σε ισοβαθμία με την Μόλντε. Η γηπεδούχος μετά από 13 αγώνες έφερε το πρώτο ισόπαλο αποτέλεσμα στον τελευταίο αγώνα πρωταθλήματος εκτός έδρας. Δείχνει ότι δεν φοβάται να χάσει ή να κερδίσει, παίζοντας το ποδόσφαιρο που ξέρει με τα αποτελέσματα να την δικαιώνουν τελευταία, βάση βέβαια των δυνατοτήτων της. Σε επτά αγώνες εντός έχει τρεις νίκες και τέσσερις ήττες. Έχει δεχτεί τουλάχιστον ένα γκολ στους τελευταίους έξι, με πέντε over 2,5. Κάνει προσπάθεια για το κάτι παραπάνω.

Η Λίλεστρομ από την άλλη, έχασε εντός έδρας με 0-1 από την Βίκινγκ με αυτογκόλ στα τελευταία λεπτά. Δεν αξιοποίησε τις ευκαιρίες και η μπάλα στο τέλος την τιμώρησε. Τις πρώτες έντεκα αγωνιστικές ήταν αήττητη αλλά στις τελευταίες τρεις έχει δυο ήττες. Δέχεται τέρμα τις τελευταίες πέντε αγωνιστικές έχοντας τέσσερα over 2,5. Χωρίς απουσίες οι δύο ομάδες. Η Οντ παίρνει δύναμη μπροστά από το κοινό της και ψάχνει συνέχεια στο μίνι αήττητο σερί των τριών αγώνων, ενώ η φιλοξενούμενη δύσκολα θα μείνει σε δεύτερο σερί αγώνα χωρίς γκολ. Λογικά το παιχνίδι θα ανοίξει. Κρατάμε για τα προγνωστικά το goal/goal & over 2,5 με απόδοση 1.97 στο Pamestoixima.gr.

Boost νίκης στο Pamestoixima.gr: Βλέπεις τα κέρδη σου να εκτοξεύονται!

Προγνωστικά: Συνεχίζεται η ιστορία

Τρίτη ισοπαλία στους τελευταίους πέντε αγώνες για την Άαλεσουντ με το ίδιο σκορ (2-2). Είναι στην έβδομη θέση με 20 βαθμούς χωρίς να δείχνει έτοιμη να διεκδικήσει κάτι το παραπάνω φέτος. Κινείται στη μετριότητα καθώς χάνει δύσκολα και κερδίζει εξίσου δύσκολα. Στηρίζεται στην έδρα της και δυσκολεύει όλους τους αντιπάλους της. Σκοράρει αλλά δέχεται και γκολ.

Τις 15 τελευταίες φορές που επισκέφτηκε η Ρόζενμποργκ την έδρα της Άαλεσουντ σκόραρε! Βρίσκεται στην πέμπτη θέση με 21 βαθμούς και θέλει να κοιτάει μόνο προς τα επάνω. Βέβαια με πέντε νίκες, δύο ήττες και έξι ισοπαλίες σε 13 αγώνες δεν μπορεί να κάνει πορεία πρωταθλητισμού. Εκτός έδρας έχει βρει δίχτυα σε έξι από τους επτά αγώνες με πέντε goal/goal. Λείπει ο πρώτος της σκόρερ Βέκια (επτά γκολ) αλλά διαθέτει πολυφωνία στην επίθεση. Πιθανή η ισοπαλία, αλλά θα κρατήσουμε το goal/goal στο 1.62 της Novibet.

Μονό
16:00
Ράνχαϊμ - Σόγκνταλ
Οver 3,5
2.25
Μονό
19:00
Οντ - Λίλεστρομ
Goal/goal & over 2,5
1.97
Μονό
21:00
Άαλεσουντ - Ρόζενμποργκ
Goal/goal
1.62
21+ | Αρμόδιος Ρυθμιστής ΕΕΕΠ | Κίνδυνος εθισμού & απώλειας περιουσίας | Γραμμή βοήθειας ΚΕΘΕΑ: 210 9237777 | Παίξε Υπεύθυνα
* Ισχύουν όροι και προϋποθέσεις