Επικίνδυνοι φιλοξενούμενοι…

Επικίνδυνοι φιλοξενούμενοι...

Αγαπητοί φίλοι καλημέρα. Επιστροφή στο ταμείο σας υποσχέθηκα στη προηγούμενη στήλη και το τήρησα. Με κρότο μάλιστα, αφού έδωσα το 7+ γκολ στον αγώνα της Λέτσε με τη Πάρμα, που βγήκε πολύ εύκολα, καθώς είχε πληρώσει ήδη από το 68′.

Επιστροφή απόψε για το αγαπημένο μας Champions League. Το ενδιαφέρον είναι μεγάλο, καθώς θα δούμε επαναληπτικούς αγώνες της φάσης των «16». Η Ρεάλ και η Γιουβέντους βρίσκονται σε δύσκολη θέση μετά τις ήττες τους στα πρώτα παιχνίδια από Μάντσεστερ Σίτι και Λιόν αντίστοιχα.

Ξεκινάω από τη Γιούβε, που δε βρίσκεται και σε πολύ καλή κατάσταση. Έκανε πολλές γκέλες το τελευταίο μήνα στην Serie A και κέρδισε τον τίτλο περισσότερο επειδή δε βρέθηκε κανείς για να τον διεκδικήσει. Βέβαια, σήμερα θα παρουσιαστεί πολύ διαφορετική και βελτιωμένη. Θα πιέσει τη Λιόν και θα κάνει παιχνίδι από τον άξονα, όπου διαθέτει εξαιρετικούς παίκτες όπως ο Ραμπιό (που κυνηγάει πολύ το γκολ τελευταία), ο Ματουιντί και ο Πιάνιτς. Φυσικά, μπορεί να απειλήσει πολύ επιθετικά με τον Κριστιάνο Ρονάλντο. Ο Πάουλο Ντιμπάλα είναι εξαιρετικά αμφίβολος και λογικά δε θα ξεκινήσει.

Οι Γάλλοι όμως έχουν κι αυτοί μια ωραία, τεχνική ομάδα, που μπορεί εξίσου να πιέσει και να σκοράρει με τους Ντεμπελέ και Ντεπάι. Δύσκολο παιχνίδι για τους Ιταλούς, που μπορούν να το κερδίσουν, άλλα με τα κενά που παρουσιάζει τελευταία η άμυνα τους, δεν θα πάρουν εύκολα και τη πρόκριση.

Για τη Ρεάλ έγραψα και στη στήλη με τα μακροχρόνια. Από το πρώτο παιχνίδι που έχασε με 2-1, είναι πια άλλη ομάδα. Πατάει καλά πλέον στο γήπεδο, παίρνοντας ώθηση και σιγουριά από τα πολύ δυνατά αμυντικά χαφ που διαθέτει. Μόντριτς – Κασεμίρο – Κρόος κάνουν τα πάντα, και το παιχνίδι που θέλει ο Ζιντάν βγαίνει στο χορτάρι. Η απουσία του Ράμος λόγω τιμωρίας είναι βέβαια μεγάλη, άλλα ο Γάλλος θα βρει τρόπο να τη μετριάσει.

Σημειώστε ότι η Ρεάλ φέτος έχει 20 διαφορετικούς σκόρερ, άλλα σήμερα λογικά τα γκολ τα περιμένει από τον φορμαρισμένο Μπενζεμά.

Μονό

22:00 Mάντσεστερ Σίτι – Ρεάλ Μαδρίτης: 2 (4.40)

Μονό

22:00 Γιουβέντους – Λιόν: Λιόν over 0,5 (1.72)

Δυάδα (απόδοσης 14.30)

22:00 MάντσεστερΣίτι – Ρεάλ Μαδρίτης: 2 (4.40)

8/8, 22:00 Μπαρτσελόνα – Νάπολι: Πρόκριση Νάπολι (3.25)

21+ | Αρμόδιος Ρυθμιστής ΕΕΕΠ | Κίνδυνος εθισμού & απώλειας περιουσίας | Γραμμή βοήθειας ΚΕΘΕΑ: 210 9237777 | Παίξε Υπεύθυνα
* Ισχύουν όροι και προϋποθέσεις