Εγχώρια μακροχρόνια μέχρι το φανταστικό 23.00

μακροχρόνια Super League

Προγνωστικά: Με μακροχρόνια από τη Super League ασχολείται σήμερα ο Δημήτρης Ανδρουτσόπουλος που φτάνουν μέχρι το 23.00.

Καλημέρα, καλημέρα. Στην πρώτη μας χρονιά στο koubanezos.gr είχαμε περισσότερο ένα ποτ πουρί με προγνωστικά από σχεδόν όλα τα πρωταθλήματα. Φέτος θα αλλάξουμε λίγο και στην στήλη μας θα επικεντρωθούμε στο ελληνικό και στο ιταλικό πρωτάθλημα αλλά φυσικά και στις ευρωπαϊκές διοργανώσεις. Σήμερα δίνουμε τα πρώτα μας μακροχρόνια για την εγχώρια λίγκα (σε λίγες ημέρες θα σκάσουν και τις ιταλικής) αφού σε μερικές εβδομάδες έχουμε σέντρα, οπότε καλό είναι να ρίξουμε μία ματιά σε ό,τι υπάρχει. μακροχρόνια super league

Bet Builder: Τώρα συνδυάζεις διαφορετικά στοιχήματα στον ίδιο αγώνα στο Pamestoixima.gr!

Μακροχρόνια Super League: Μπορεί να μαζέψει αρκετούς πόντους ο Ολυμπιακός

Ξεκινάμε με κάτι διαφορετικό. Νικητής και φέτος της Super League θα είναι ο Ολυμπιακός, κατά πάσα πιθανότητα. Οι στοιχηματικές όμως τον έχουν όπως είναι λογικό σε μία τιμή χαμηλή οπότε δεν έχει κάποια αξία να το παίξουμε. Αυτό όμως που έχει απίστευτο value και είναι ίσως ένα από τα καλύτερα μακροχρόνια που μπορούμε να βρούμε είναι η συγκομιδή βαθμών που θα συγκεντρώσει. Οι «ερυθρόλευκοι» σε ένα κακό αντικειμενικά πρωτάθλημα πέρυσι, μάζεψαν 83 βαθμούς, που στο μεγαλύτερο μέρος έπαιζαν τραγικό ποδόσφαιρο αλλά δεν υπήρχε ανταγωνισμός.

Φέτος ο πήχης έχει ανέβει, καλές μεταγραφές έχουν γίνει και η ένταση στη φετινή λίγκα θα είναι.. αρκετά μεγαλύτερη σε σχέση με πέρυσι. Αυτό μας κάνει να πιστεύουμε πως θα αναγκαστούν να παίξουν καλά σε όλους τους αγώνες, να πάρουν τρίποντα και στα playoffs να είναι αυτοί που είναι, καθώς φέτος μάλλον τα περιθώρια για απώλειες δεν υπάρχουν. Οπότε, περιμένουμε υψηλή συγκομιδή βαθμών στο φινάλε. Κρατάμε το οver 89,5 πόντων των Πειραιωτών στο φανταστικό 23.00.

Μακροχρόνια Super League: Άρης και ΟΦΗ έχουν πλεονέκτημα στα ματσαρίσματα

Συνεχίζουμε με τα αγαπημένα H2H. Ξεκινάμε πρώτα με μία μάχη που μάλλον θα κρίνει την Ευρώπη. ΑΕΚ και Άρης είναι οι πιθανότεροι διεκδικητές της τέταρτης θέσης, με το «δικέφαλο» να έχει τον αέρα του νέου γηπέδου και τους Θεσσαλονικείς των νέων ποιοτικών μεταγραφών. Σε αυτή την μίνι κόντρα όμως φαίνεται μία συνθήκη συνθήκη που λίγοι παρατηρούν. Η ΑΕΚ φέτος είναι μία καινούργια ομάδα, με νέες αρχές και πρόσωπα, η οποία μάλιστα θα μπει και σε νέο γήπεδο. Ο Αλμέιδα έχει να μαζέψει το περσινό χάλι και να χτίσει κάτι νέο, από την αρχή. Αυτό μας κάνει να πιστεύουμε πως μάλλον θα χρειαστεί υπομονή και σωστές μακροπρόθεσμες επιλογές και η ατμόσφαιρα της νέας έδρας θα λειτουργήσει ευεργετικά από την σεζόν 2023-24 κι έπειτα.

Εν αντιθέσει με την Ένωση, ο Άρης έκανε μεταγραφές αλλά κράτησε μερικούς παίκτες κλειδιά από πέρυσι. Ο Μπούργος έχει μάθει την ομάδα και στοχεύει στην καθιέρωση της στην τετράδα. Αμφότεροι θα παλέψουν αλλά σε καμία περίπτωση δεν δικαιολογείται τέτοιος φαβοριτισμός της ΑΕΚ σε αυτό το H2H. Θα πάμε κόντρα επιλέγοντας τον Άρη να τερματίσει σε υψηλότερη θέση, στο μαγικό 4.00!

Περνάμε στο δεύτερο H2H που αφορά μία μάχη περισσότερο γοήτρου φέτος. ΟΦΗ και ΠΑΣ Γιάννινα βρίσκονται σε τελείως διαφορετική φάση φέτος. Οι Κρητικοί κατευθύνονται μεταγραφικά περισσότερο σε παίκτες που μπορούν να κουβαλήσουν μία πορεία προς την εξάδα. Από την άλλη οι Γιαννιώτες έχασαν όλα τα στελέχη της μαγικής περσινής τους πορείας και φέτος μάλλον θα δούμε μία ομάδα καινούργια που θα έχει σκοπό μία άνετη παραμονή. Ίσως ο ΟΦΗ τα πάει καλύτερα δεδομένου της κατάστασης που είναι και ρεφάρει τον περσινό του αποκλεισμό από τα playoffs. Εξάλλου είναι καλή και ικανή ομάδα. Επιλέγουμε τον ΟΦΗ να κερδίσει αυτό το ματσάρισμα στο τίμιο 1.80.

Novibet – με 0% γκανιότα* και το στοίχημά σου αξίζει περισσότερα!

Μακροχρόνια Super League: Η μάχη της εξάδας

Τελειώνουμε με τη μάχη της εξάδας. Φέτος θα δούμε πολλές ομάδες να διεκδικούν την έκτη θέση, αλλά μία προς το παρόν έχει δείξει πως μπορεί να καταφέρει, κάνοντας εξαιρετικές κινήσεις. Ο λόγος φυσικά για τον Αστέρα Τρίπολης, που μοιάζει αποφασισμένος να μπει στα play off και να τα δώσει όλα για τον στόχο του. Μιλάμε για ένα σύνολο αρκετά ενισχυμένο, με νέο προπονητή που ξέρει ακριβώς να διαχειρίζεται τέτοιες καταστάσεις ενώ παράλληλα ο οργανισμός του Αστέρα έχει δείξει πως έχει αποκτήσει ένα μέταλλο στην κατηγορία. Προσωπικά, δεν πιστεύω πως ούτε ο ΟΦΗ, ούτε ο Ατρόμητος μπορούν να κοντράρουν μέχρι τέλους τους Αρκάδες. Βέβαια στο κάδρο υπάρχουν και οι Ιωνικός και Παναιτωλικός αλλά αμφότεροι εκτός έδρας δυσκολεύονται. Διαλέγουμε τον Αστέρα Τρίπολης στο 3.25 για να τερματίσει στην εξάδα.

ΥΓ.: Ίσως να ακολουθήσει και άλλο άρθρο με τη φετινή μάχη της ουράς τις επόμενες μέρες. Μείνετε συντονισμένοι. Καλή σεζόν να έχουμε!

Betshop, το παιχνίδι όλων των παιχνιδιών

Μακροχρόνια Super League
Συνολικοί πόντοι Ολυμπιακού
Over 89,5
23.00
Μακροχρόνια Super League
H2H: ΑΕΚ - Άρης
Άρης
4.00
Μακροχρόνια Super League
H2H: ΟΦΗ - ΠΑΣ Γιάννινα
ΟΦΗ
1.80
Μακροχρόνια Super League
Να τερματίσει στην εξάδα
Αστέρας Τρίπολης
3.25
21+ | Αρμόδιος Ρυθμιστής ΕΕΕΠ | Κίνδυνος εθισμού & απώλειας περιουσίας | Γραμμή βοήθειας ΚΕΘΕΑ: 210 9237777 | Παίξε Υπεύθυνα
* Ισχύουν όροι και προϋποθέσεις