Στοίχημα σνούκερ: Ασφαλής δυάδα στο 2.40

Στοίχημα σνούκερ

Στοίχημα σνούκερ: Ο Ευάνθης Γκόγκουλης επιστρέφει με προτάσεις από τα προκριματικά του European Masters, που άρχισαν χθες στο Λέστερ.

Δυόμισι μήνες χωρίς στοίχημα σνούκερ είναι πολλοί. Πήραμε τις ανάσες μας, δεν υποκύψαμε στους πειρασμούς της «ρουλέτας» του Championship League, που έχει αρχίσει από τα τέλη Ιουνίου. Και τώρα που ήρθε η ώρα των κανονικών αγώνων, φιλοδοξούμε να κάνουμε δυναμική επιστροφή.

European Masters, λοιπόν. Το τουρνουά που μας χάρισε τη μεγαλύτερη έκπληξη της περσινής σεζόν, αλλάζει θέση στο καλεντάρι τόσο γεωγραφικά όσο και ημερολογιακά. Η τελική φάση θα φιλοξενηθεί στο Φιρτ της Γερμανίας μεταξύ 16 και 21 Αυγούστου, ούτε εννέα μήνες δηλαδή μετά την προηγούμενη διοργάνωση, που είχε έδρα το Μίλτον Κινς της Αγγλίας. Τα προκριματικά, όμως, λαμβάνουν χώρα σε αγγλικό έδαφος. Στο Λέστερ, την ιδιαίτερη πατρίδα του τετράκις παγκόσμιου πρωταθλητή, Μαρκ Σέλμπι.

Boost νίκης στο Pamestoixima.gr: Για όσους θέλουν πιο πολλά!

Η χθεσινή πρώτη ημέρα επιφύλαξε αρκετά ντέρμπι. Ο Μαρκ Γουίλιαμς χρειάστηκε ένα εξαιρετικό «καθάρισμα» 62 πόντων στο decider για να επικρατήσει του Λίαμ Χάιφιλντ (ο οποίος είχε προηγηθεί 4-2). Ο Στίβεν Μαγκουάιρ, αντίθετα, ηττήθηκε με 5-4 από τον Όλιβερ Μπράουν, ενώ μίνι έκπληξη προκάλεσε και ο Ντόμινικ Ντέιλ, νικώντας με 5-3 τον Τζο Πέρι.

Στοίχημα σνούκερ: Στήριγμα ο Τζανγκ

Best of 9 είναι οι αγώνες κι αυτό μας δίνει περιθώριο για ασφαλέστερα πονταρίσματα. Αρχίζουμε από μια ελκυστική δυάδα του σημερινού προγράμματος, με στήριγμα τον Τζανγκ Άντα, ο οποίος αντιμετωπίζει τον Άντον Καζάκοφ.

Οι πιο φανατικοί μάλλον θα θυμούνται ότι οι δύο παίκτες είχαν ανοίξει την «αυλαία» των προκριματικών του τελευταίου Παγκόσμιου Πρωταθλήματος. Ο Τζανγκ είχε νικήσει άνετα με 6-0 τον νεαρό Ουκρανό, ο οποίος έπαιξε τότε τον πρώτο του επαγγελματικό αγώνα, λίγες ημέρες αφότου είχε κατακτήσει το τουρνουά Open της WSF. Χάρη σ’ εκείνον τον τίτλο προήχθη σε επαγγελματία και στο ντεμπούτο του, η κλήρωση του έφερε τον ίδιο αντίπαλο!

Δύσκολα θα επιτρέψει ο έμπειρος Κινέζος στον Καζάκοφ να τον απειλήσει. Θα αφήσουμε στον μικρό το περιθώριο να κερδίσει ένα frame, διότι τον περιμένουμε καλύτερο σε σχέση με τον Απρίλιο. Πήρε τότε την πρώτη κρυάδα, άρα σήμερα δεν θα είναι τόσο «ψαρωμένος». Η απόδοση, όμως, μόλις που υπερβαίνει το 1.50, γι’ αυτό θα την «ανεβάσουμε» συνδυάζοντάς τη με ένα άλλο ασφαλές σημείο (safety play, κατά το σνουκερικόν λεγόμενον).

Στοίχημα σνούκερ: Ανέτοιμος ο Φου

Ο Μάρκο Φου έπαιξε πέρυσι μόνο στο Παγκόσμιο Πρωτάθλημα, ύστερα από διετή αποχή λόγω των lock down κι ενός προβλήματος με την όρασή του. Την περασμένη Τρίτη συμμετείχε και στο Championship League, όμως δεν έπεισε ότι μπορεί να παίξει τόσο καλά όπως παλιά. Με δυο ισοπαλίες και την ήττα με 3-0 από τον ερασιτέχνη Ίαν Μάρτιν, ο 44χρονος άσος απ’ το Χονγκ Κονγκ είπε «αντίο» στο τουρνουά.

Σήμερα στις 16:30 αντιμετωπίζει τον Ντέιβιντ Γκίλμπερτ. Ο Άγγλος δεν έχει μπει ακόμα στο Championship League,  τουρνουά το οποίο κατέκτησε πέρυσι. Δεν φοβόμαστε ιδιαίτερα, όμως, για τον βαθμό ετοιμότητάς του. Το γεγονός ότι αντιμετωπίζει έναν σεβαστό παίκτη, έστω κι αν εκείνος αντιμετωπίζει τα γνωστά προβλήματα από το 2019 και μετά, θα έχει υποχρεώσει τον Angry Farmer σε σοβαρή εξάσκηση το τελευταίο διάστημα.

Αντίθετα, ο Φου δείχνει ότι δεν είναι ακόμα έτοιμος να κοντράρει έναν παίκτη που δυνητικά ανήκει στο top 16. Ελκυστικό είναι και το χάντικαπ 1,5 frame για τον Γκίλμπερτ, θα περιορίσουμε όμως το ρίσκο. Η δυάδα, άλλωστε, βγάζει ικανοποιητική απόδοση και με τον σκέτο «άσο».

Novibet – με 0% γκανιότα* και το στοίχημά σου αξίζει περισσότερα!

Στοίχημα σνούκερ: Ρίσκο με Τσανγκ

Κάναμε αναφορά λίγες γραμμές πιο πάνω στον Ίαν Μάρτιν. Αν δεν σας θυμίζει κάτι το όνομα, να σας πούμε ότι είναι 40χρονος Άγγλος, ο οποίος δεν έχει καταφέρει να γίνει ποτέ επαγγελματίας, αλλά έχει κάνει σποραδικές εμφανίσεις σε επαγγελματικά τουρνουά. Φέτος θα τον βλέπουμε συχνότερα, μια και ήταν ο ένατος επιλαχών της βαθμολογίας των Q-School του 2022.

Μπορεί, ωστόσο, ο Μάρτιν να κοντράρει έναν νεαρό και ανερχόμενο παίκτη όπως ο Τσανγκ Μπινγκγιού; Δύσκολα. Ο 19χρονος Κινέζος πέρασε από τον όμιλό του στο Championship League χάρη στις νίκες του με 3-0 επί των βετεράνων Μαρκ Κινγκ και Φέργκαλ Ο’Μπράιεν και δείχνει να βρίσκεται σε καλή φόρμα. Η πρόβλεψη να νικήσει με αντίστοιχα ευρύ σκορ (έως 5-1) τον Μάρτιν είναι ριψοκίνδυνη. Αλλά και ελκυστική, σε μονό αποδεκτό.

Δυάδα απόδοσης 2.40
16:30
Καζάκοφ - Τζανγκ Άντα
2 (-3,5)
1.57
16:30
Γκίλμπερτ - Φου
1
1.53
BET: 10 units
Μονό
21:00
Μάρτιν - Τσανγκ
2 (-3,5)
2.28
BET: 10 units
21+ | Αρμόδιος Ρυθμιστής ΕΕΕΠ | Κίνδυνος εθισμού & απώλειας περιουσίας | Γραμμή βοήθειας ΚΕΘΕΑ: 210 9237777 | Παίξε Υπεύθυνα
* Ισχύουν όροι και προϋποθέσεις