Σε στοιχηματικό σκάνδαλο εμπλέκονται Καράτσεφ και Μπασιλασβίλι

Σε στοιχηματικό σκάνδαλο εμπλέκονται Καράτσεφ και Μπασιλασβίλι

Σύμφωνα με το γερμανικό τηλεοπτικό δίκτυο ZDF, οι Aσλάν Καράτσεφ και Νικολόζ Μπασιλασβίλι.

Από τα στοιχεία που έχει στην κατοχή του το γερμανικό δίκτυο, ο Λευκορώσος Γιαχόρ Γιάτσικ πρώην προπονητής των δύο τενιστών, τους είχε προτρέψει να αλλοιώσουν αποτελέσματα.

Ο Γιάτσικ φέρεται να προσέφερε χρήματα και στους δυο παίκτες, ωστόσο δεν αναφέρεται αν τα δέχτηκαν. Θα γίνει όμως έρευνα για 5 πιθανούς αγώνες στους οποίους αλλοιώθηκαν τα αποτελέσματα.

Ένας από αυτούς ήταν στο Roland Garros του 2020, ένα παιχνίδι για το οποίο ο Καράτσεφ έχει ήδη ανακριθεί από τη γαλλική αστυνομία, χωρίς να αποκαλυφθεί το όνομά του τότε. Ο τελευταίος χρονικά αγώνας που ερευνάται, ήταν στο πολύ πρόσφατο φετινό τουρνουά της Στουτγκάρδης, ένας αγώνας διπλού, στον οποίο ο Καράτσεφ και ο Ισραηλινός Τζόναθαν Έρλιχ ηττήθηκαν από τους Ρόχαν Μποπάνα και Ντένις Σαποβάλοφ με 6-4, 6-0.

Σύμφωνα με την πηγή του ZDF Γιάτσικ κυκλοφορεί στα τουρνουά με μετρητά προσπαθώντας να προσεγγίσει υποψήφιους συνεργάτες, απευθυνόμενος κατά κύριο λόγο σε νέους παίκτες που έχουν ψυχολογικά και οικονομικά προβλήματα.

21+ | Αρμόδιος Ρυθμιστής ΕΕΕΠ | Κίνδυνος εθισμού & απώλειας περιουσίας | Γραμμή βοήθειας ΚΕΘΕΑ: 210 9237777 | Παίξε Υπεύθυνα
* Ισχύουν όροι και προϋποθέσεις