Σερβία: Χωρίς Μπογκντάνοβιτς, αλλά με Γιόκιτς & Ποκουσέφσκι

Σερβία: Χωρίς Μπογκντάνοβιτς, αλλά με Γιόκιτς & Ποκουσέφσκι

To Ευρωμπάσκετ 2022 πλησιάζει και ο Ομοσπονδιακός προπονητής της Σερβίας Σβέντισλαβ Πέσιτς ανακοίνωσε την προεπιλογή των 22 παικτών.

Ένα από τα μεγάλα φαβορί του φετινού Ευρωμπάσκετ(1-18/9) με βάση το ρόστερ και την εμπειρία της είναι ξεκάθαρα η Σερβία η οποία κατέκτησε στην τελευταία διοργάνωση το ασημένιο μετάλλιο, αν και θα συμμετάσχει χωρίς τον MVP του 2017 Μπόγκνταν Μπογκντάνοβιτς ο οποίος θα απουσιάσει λόγω τραυματισμού.

Ο Σβέντισλαβ Πέσιτς σήμερα (12/7) ανακοίνωσε την προεπιλογή των 22 παικτών της Σερβίας για το Ευρωμπάσκετ του 2022 στην οποία συμμετέχουν μεταξύ άλλων οι Νίκολα Γιόκιτς, Νίκολα Μιλουτίνοφ, Νεμάνια Νέντοβιτς, Αλεξέι Ποκουσέφσκι, Νίκολα Κάλινιτς, Νεμάνια Μπιέλιτσα, Μίλος Τεόντοσιτς και Βασίλιε Μίτσιτς.

Οι Σέρβοι έχουν τοποθετηθεί στον τέταρτο Όμιλο της διοργάνωσης που φιλοξενεί η Πράγα και πέρα από τις Σερβία και την οικοδέσποινα Τσεχία συμμετέχουν Φινλανδία, Πολωνία, Ολλανδία και Ισραήλ.

Επίσης η Σερβία να επισημανθεί πως θα αντιμετωπίσει στις 25 Αυγούστου στο Βελιγράδι την Εθνική μας Ομάδα για το δεύτερο γύρο των Προκριματικών του Μουντομπάσκετ 2023.

Αναλυτικά οι 22 παίκτες:

Αβράμοβιτς

Μπιέλιτσα

Νταβίντοβατς

Ντόμπριτς

Γκούντουριτς

Γιάγκοντικ-Κουρίζα

Γιάραμαζ

Γιόκιτς

Γιόβιτς

Κάλινιτς

Κοπρίβιτσα

Λούτσιτς

Μαρίνκοβιτς

Μίτσιτς

Μιλουτίνοφ

Νέντοβιτς

Ποκουσέφσκι

Πετρούσεφ

Ρίστιτς

Σίμανιτς

Σμάιλαγκιτς

Τεόντοσιτς

21+ | Αρμόδιος Ρυθμιστής ΕΕΕΠ | Κίνδυνος εθισμού & απώλειας περιουσίας | Γραμμή βοήθειας ΚΕΘΕΑ: 210 9237777 | Παίξε Υπεύθυνα
* Ισχύουν όροι και προϋποθέσεις