Combo του 4.62 στο MLS

προγνωστικά

Προγνωστικά: Στις δύο βραδινές αναμετρήσεις του Major League Soccer στη στήλη της Τετάρτης ποντάρει ο... Μάγος του koubanezos.gr.

Καλημέρα σε όλους. Με το Major League Soccer ή αλλιώς MLS θα ασχοληθούμε στα προγνωστικά της Τετάρτης.

Μπορούν και οι δύο

Ο πρώτος χρονικά αγώνας που θα ασχοληθούμε στα σημερινά προγνωστικά ξεκινάει στην Ατλάντα. Η Ατλάντα Γιουνάιτεντ την προηγούμενη αγωνιστική έχασε εντός με 0-3 από την το Όστιν.  Δεν σκόραρε μετά από δέκα σερί αγώνες πρωταθλήματος που έβρισκε δίχτυα. Βρίσκεται με είκοσι βαθμούς στην ενδέκατη θέση της ανατολικής περιφέρειας, έξι βαθμούς μακριά από τα play-off. Έχει εννιά over στα τελευταία δέκα ματς όλα με goal/goal, ενώ εντός που έχει συγκεντρώσει 15 βαθμούς έχει εφτά στα εννέα over. Απουσιάζει ο βασικός αμυντικός Λέννον (14 Συμ. 2 γκολ /2 ασσίστ).

Αντίπαλος η Ρεάλ Σόλτ Λέικ, η οποία έχασε λίγο από την δυναμική της τελευταία. Έχει μείνει μακριά από τα τρίποντα για τρεις αγωνιστικές, με δυο ισοπαλίες και μια ήττα. Σκόραρε και στα τρία, αλλά η άμυνα της την πρόδωσε. Είναι τρίτη στην βαθμολογία της δυτικής περιφέρειας με 30 βαθμούς. Κοιτάει προς τα κάτω παρά προς τα πάνω, μιας και με το Πόρτλαντ που είναι στην ένατη θέση έχουν μόνο τέσσερις βαθμούς απόσταση (έως και την έβδομη θέση προκρίνονται στα play-off). Έχει έξι over 2.5 στα τελευταία οχτώ παιχνίδια. Ταξιδεύει χωρίς ουσιαστικές απουσίες. Πετυχαίνει την Ατλάντα σε κακή στιγμή.

Η προϊστορία των αγώνων τους έχουν πολλά γκολ. Μπορεί να σκοράρει αλλά και η γηπεδούχος είναι αποτελεσματική μπροστά στο κοινό της. Θα πάμε με την επιλογή over 0.5 goal 1ου ημιχρόνου & goal/goal & over 2.5 σε απόδοση 2.15 στο Βet Builder της Stoiximan.

Προγνωστικά: Επιθέσεις φωτιά…

Μεταφερόμαστε δυτικότερα, όπου το Ντάλας αυτοκτόνησε την τελευταία αγωνιστική στο Χιούστον, καθώς προηγήθηκε με 1-2 στο 93’, έμεινε όμως στον βαθμό καθώς ισοφαρίστηκε στο 90+11’! Είναι τέταρτο στην δυτική περιφέρεια με 28 βαθμούς έχοντας έντεκα βαθμούς διαφορά από το πρώτο Λος Άντζελες. Επισφαλής η θέση του στα play-off καθώς παραμονεύουν αρκετές ομάδες σε κοντινή απόσταση. Δεν έχει καταφέρει να κερδίσει στα τελευταία πέντε παιχνίδια με τρεις ισοπαλίες και δύο ήττες. Η επαφή με τα αντίπαλα δίχτυα παρόλα αυτά διατηρείται αφού τα έχει καταφέρει στα έντεκα από τα δώδεκα τελευταία παιχνίδια του πρωταθλήματος. Όλα τα παιχνίδια του εντός έχουν έρθει over 1.5 γκολ.  Έχει εφτά over στα τελευταία δέκα. Απουσιάζει ο Σερβάνια (12 Συμ. 2 γκολ/3 ασσίστ).

Θα υποδεχτεί την Νιού Γιορκ Σίτι, η οποία ξεφούσκωσε από Ιούνιο και μετά καθώς στα τελευταία πέντε έχει μία νίκη, τρεις ισοπαλίες και μία ήττα όλα με goal/goal και τα τέσσερα από αυτά με over 2.5. Είναι τρίτη στην ανατολική περιφέρεια ένα βαθμό διαφορά από την κορυφή και με δύο παιχνίδια λιγότερα. Θα αναμετρηθούν επίσης οι δύο πρώτοι σκόρερ του πρωταθλήματος, ο Φερρέιρα του Ντάλας (11 γκολ) με τον Καστελλάνος της Νιού Γιορκ Σίτι (12 γκολ). Θ’ απουσιάσει από την φιλοξενούμενη ομάδα ο μέσος Πάρκς (12Συμ. 2 γκολ). Η προϊστορία τους φωνάζει γκολ.

Έχουν έξι στα έξι goal/goal τα τέσσερα από αυτά με over. Αναμένονται εκατέρωθεν γκολ, με το over 2.5 goal να μοιάζει πολύ πιθανόν. Γι αυτό και θα κρατήσουμε στο Bet Builder της stoiximan το over 0.5 goal 1ου ημιχρόνου & goal/goal & over 2.5 σε απόδοση 2.15.

Novibet – με 0% γκανιότα** και το στοίχημά σου αξίζει περισσότερα!

Δυάδα απόδοσης 4.62
02:30
Ατλάντα Γιουνάιτεντ - Ρεάλ Σόλτ Λέικ
Goal/goal & over 2,5 & over 0,5 στο 1ο ημίχ.
2.15
04:00
Ντάλας – Νιού Γιορκ Σίτι
Goal/goal & over 2,5 & over 0,5 στο 1ο ημίχ.
2.15
21+ | Αρμόδιος Ρυθμιστής ΕΕΕΠ | Κίνδυνος εθισμού & απώλειας περιουσίας | Γραμμή βοήθειας ΚΕΘΕΑ: 210 9237777 | Παίξε Υπεύθυνα
* Ισχύουν όροι και προϋποθέσεις