Με τα φαβορί και τα over στη MLB

προγνωστικά μπέιζμπολ

Επιλογές από την MLB δίνει ο Παναγιώτης Δογαντζής σε αποδόσεις που φτάνουν το 3.12.

Καλημέρα σε όλους. Οι Κάρντιναλς μας δικαίωσαν και έτσι πέρασε μία από τις δύο επιλογές μας. Σήμερα έχει μεγάλο πρόγραμμα και θα ασχοληθούμε με συνολικά πέντε αναμετρήσεις. προγνωστικά μπέιζμπολ

Μεγάλο σκορ σε Κάνσας και Κλίβελαντ

Στην πρώτη αναμέτρηση των Γκάρντιανς με τους Γουάιτ Σοξ ξεκινούν δύο πίτσερ που προσφέροονται για μεγάλα σκορ. Οι Μπίμπερ και Μάρτιν δίνουν πάνω από 10 run μ.ο. με αποτέλεσμα να βρίσκουμε αρκετά ελκυστικό το over 8,0 run αγώνα.

Με το ίδιο σκεπτικό θα πάμε στο over 8,0 και στην αναμέτρηση των Ρόιαλς με τους Τάιγκερς καθώς, οι Μπρίσκε και Μπούμπικ δίνουν πάνω από 11 run μ.ο..

Winmasters – Με το Yourbet* φτιάχνεις το δικό σου στοίχημα με τους δικούς σου όρους!

Με τα φαβορί σε Ατλάντα και Σεντ Λούις

Οι Κάρντιναλς μας δικαίωσαν χθες όμως, με ανττίπαλο τους ισχυρούς Ντότζερς δεν νομίζω ότι έχουν τύχη. Ειδικά αν αναλογιστούμε ότι για τους Κάρντιναλς ξεκινάει ο ανεπαρκής Λιμπερατόρε που δίνει λίγο κάτω από 5 run μ.ο..

Στην Ατλάντα θεωρώ ότι δεν θα την πατήσουν δεύτερη σερί φορά οι Μπρέιβς και θα πάρουν το δεύτερο παιχνίδι της σειράς με τους Μετς. Έτσι θα φτιάξουμε μία δυάδα υπερδιπλασιασμού με τις νίκες των Ντότζερς και Μπρέιβς.

Δεν αντέχουν οι Έιντζελς

Τέλος στα προγνωστικά μας θα βάλουμε με την αναμέτρηση των Έιντζελς με τους Άστρος. Η ομάδα του Λος Άντζελες είναι σε τραγική κατάσταση κάνοντας τη μία ήττα μετά την άλλη περιμένοντας να έρθει η σειρά του Οχτάνι στο ανάχωμα μήπως και κερδίσουν. Σήμερα αντιμετωπίζουν τον Λουίς Γκαρσία που είναι εξαιρετικός φέτος με αποτέλεσμα να μας ελκύει το διπλό των περσινών φιναλίστ σε απόδοση 1.80 στο Pamestoixima.gr.

Οι αποδόσεις που θες είναι στο Pamestoixima.gr. Mε πλούσιο live streaming, μεγάλη ποικιλία από pre & live αγώνες και cash out κάθε στιγμή του αγώνα.

Δυάδα απόδοσης 3.12
20:10
Γκάρντιανς - Γουάιτ Σοξ
over 8,0 run
1.87
03:10
Ρόιαλς - Τάιγκερς
over 8,0 run
1.66
Δυάδα απόδοσης 2.67
02:20
Μπρέιβς - Μετς
1
1.57
02:45
Κάρντιναλς - Ντότζερς
2
1.70
Μονό
04:38
Έιντζελς - Άστρος
2
1.80
21+ | Αρμόδιος Ρυθμιστής ΕΕΕΠ | Κίνδυνος εθισμού & απώλειας περιουσίας | Γραμμή βοήθειας ΚΕΘΕΑ: 210 9237777 | Παίξε Υπεύθυνα
* Ισχύουν όροι και προϋποθέσεις