Κατά της ένταξης του Μπράουν στην εθνική Ισπανίας ο Ρούντι: «Δεν έχει καμία σχέση με τη χώρα»

Κατά της ένταξης του Μπράουν στην εθνική Ισπανίας ο Ρούντι: «Δεν έχει καμία σχέση με τη χώρα»

Σε σίριαλ εξελίσσεται η υπόθεση πολιτογράφησης ως Ισπανού του Λορέντζο Μπράουν, με τον Ρούντι Φερνάντεθ να τίθεται κατά του ενδεχομένου.

Ο άσος της Ρεάλ αναφέρθηκε σε αυτό το γεγονός, λέγοντας: ««Δε μου φαίνεται σωστό. Έχω μιλήσει με τον Χόρχε Γκαρμπαχόσα (πρόεδρος της ισπανικής ομοσπονδίας) και ως αρχηγός έπρεπε να πω τη γνώμη μου. Έμαθα από τον Τύπο ότι παίρνει ισπανικό διαβατήριο αυτός ο παίκτης, ο οποίος δεν έχει καμία σχέση με τη χώρα» είπε ο Ρούντι και πρόσθεσε για τις αντίστοιχες περιπτώσεις των Ιμπάκα και Μίροτιτς πως «είναι ξένοι παίκτες, αλλά έχουν παίξει από μικρή ηλικία στην Ισπανία και στις ακαδημίες ομάδων και έχουν ένα ιδιαίτερο δεσμό με τη χώρα μας».

Ακόμα αναφέρθηκε στο τέλος της συνεργασίας Ρεάλ – Λάσο σημειώνοντας: «Είχε την ευκαιρία να συνεχίσει μετά την καρδιακή προσβολή, όμως η Ρεάλ δεν το είδε με αυτόν τον τρόπο. Η ομάδα είναι πάνω από όλα, είτε είσαι θρύλος είτε όχι».

21+ | Αρμόδιος Ρυθμιστής ΕΕΕΠ | Κίνδυνος εθισμού & απώλειας περιουσίας | Γραμμή βοήθειας ΚΕΘΕΑ: 210 9237777 | Παίξε Υπεύθυνα
* Ισχύουν όροι και προϋποθέσεις