Οριακό το 6,5 στη Νέα Υόρκη, μπορούν οι Τζάιαντς

Προγνωστικά μπέιζμπολ

Προγνωστικά μπέιζμπολ: Κλείσιμο της εβδομάδας και ο Παναγιώτης Δογαντζής αναλύει τρεις αναμετρήσεις σε τιμές μέχρι 2.52.

Καλημέρα σε όλους. Τελευταία αγωνιστική και θα ασχοληθούμε με τρεις αναμετρήσεις στα σημερινά προγνωστικά μπέιζμπολ.

Με το Παρά 1 στο Pamestoixima.gr το ποντάρισμά σου επιστρέφεται!

Προγνωστικά μπέιζμπολ: Σκοράρουν οι Μετς

Οι Μετς (53-32) έχουν κερδίσει τα δύο από τα τρία παιχνίδια της σειράς. Μπαίνουν στο τέταρτο και τελευταίο παιχνίδι με τον Ταχουάν Γουόκερ που δίνει κάτι λιγότερο από τρία run. Από την άλλη, οι Μάρλινς (40-43) πρέπει να ανεβάσουν το δείκτη της επιθετικότητάς τους αν θέλουν να κερδίσουν σήμερα. Στο ανάχωμα θα ξεκινήσει ο καλύτερός τους πίτσερ Σάντι Αλκάνταρα που δίνει το ισχνό 1.86 run μέσο όρο. Σε τρεις αναμετρήσεις πέρασε εύκολα το όριο των 6,5 run. Το over 6,5 βρίσκεται κοντά στο 1.70 και θα το βάλουμε στα προγνωστικά μας. Για να μην ξεπεραστεί θα πρέπει και οι δύο πίτσερ να κάνουν εκπληκτικό παιχνίδι.

Ζόρια για τους Τουίνς

Οι Τουίνς μας πρόδωσαν προχθές, καθώς μία εύκολη νίκη τη μετέτρεψαν σε ήττα! Σήμερα θα ξεκινήσει ο Ντίλαν Μπάντι που δίνει 4,5 run μέσο όρο. Από την άλλη, φως στον ορίζοντα υπάρχει για τους Ρέιντζερς, αφού έχουν δυο σερί νίκες. Ο Ντέιν Ντάνινγκ που ξεκινάει δίνει και αυτός 4,5 run μέσο όρο. Οριακό παιχνίδι σήμερα και θεωρώ πως όποιος κερδίσει θα το κάνει με ένα run διαφορά. Έτσι θα πάρω τη νίκη των Ρέιντζερς με χάντικαπ +1,5 δίνοντας προβάδισμα στην έδρα.

Προβάδισμα στους φιλοξενούμενους

Εδώ τα πράγματα είναι λίγο πολύ απλά. Οι Τζάιαντς πριν 20 ώρες κέρδισαν με 3-1 τους Πάδρες στο Σαν Ντιέγκο. Οι δύο ομάδες βρίσκονται σε κακή κατάσταση και πάνω σε αυτό θα πατήσουμε. Ο Μακένζι Γκορ μπορεί να δίνει 3.2 run μέσο όρο αλλά δεν έχει καταγεγραμμένες νίκες ακόμη. Από την άλλη, ο Γουντ δίνει σχεδόν 5 run μέσο όρο αλλά με έναν μαγικό τρόπο παίρνει το αποτέλεσμα που θέλει. Κάπως έτσι θα πάρω τη ριψοκίνδυνη νίκη των Τζάιαντς.

Novibet – με 0% γκανιότα* και το στοίχημά σου αξίζει περισσότερα!

Δυάδα απόδοσης 2.52
20:40
Μετς - Μάρλινς
Over 6,5 run
1.68
21:35
Ρέιντζερς - Τουίνς
1 (+1,5 ΑΗ)
1.50
Μονό
23:10
Πάδρες - Τζάιαντς
2
2.07
21+ | Αρμόδιος Ρυθμιστής ΕΕΕΠ | Κίνδυνος εθισμού & απώλειας περιουσίας | Γραμμή βοήθειας ΚΕΘΕΑ: 210 9237777 | Παίξε Υπεύθυνα
* Ισχύουν όροι και προϋποθέσεις