ΣΟΥΠΕΡ ΠΡΟΣΦΟΡΑ* ΓΝΩΡΙΜΙΑΣ: ΚΩΔΙΚΟΣ 200FS

ΔΩΡΟ* ΧΩΡΙΣ ΚΑΤΑΘΕΣΗ ΜΕ ΤΟ ΚΑΛΗΜΕΡΑ

ΣΟΥΠΕΡ ΠΡΟΣΦΟΡΑ* ΜΕ ΔΩΡΑ* ΚΑΘΕ ΜΕΡΑ ΧΩΡΙΣ ΚΑΤΑΘΕΣΗ

ΤΕΡΑΣΤΙΑ ΚΑΛΟΚΑΙΡΙΝΗ ΠΡΟΣΦΟΡΑ* ΜΟΝΟ ΓΙΑ ΛΙΓΟ

ΠΡΟΣΦΟΡΑ* ΓΝΩΡΙΜΙΑΣ ΜΟΝΟ ΓΙΑ ΛΙΓΕΣ ΗΜΕΡΕΣ ΠΟΥ ΔΕΝ ΧΑΝΕΤΑΙ

Φινλανδική δυάδα στο 3.55 με... φόβο την Ευρώπη

ΔΩΡΟ* ΧΩΡΙΣ ΚΑΤΑΘΕΣΗ ΜΕ ΤΟ ΚΑΛΗΜΕΡΑ

H BET365 ΣΕ ΚΑΛΩΣΟΡΙΖΕΙ ΜΕ ΣΟΥΠΕΡ ΠΡΟΣΦΟΡΑ*!

H BET365 ΣΕ ΚΑΛΩΣΟΡΙΖΕΙ ΜΕ ΣΟΥΠΕΡ ΠΡΟΣΦΟΡΑ*!

ΣΟΥΠΕΡ ΠΡΟΣΦΟΡΑ* ΚΑΛΩΣΟΡΙΣΜΑΤΟΣ

ΣΟΥΠΕΡ ΠΡΟΣΦΟΡΑ* ΚΑΛΩΣΟΡΙΣΜΑΤΟΣ

ΞΕΚΙΝΑΣ ΤΟ ΠΑΙΧΝΙΔΙ ΧΩΡΙΣ ΚΑΤΑΘΕΣΗ ΜΕ 100 ΒΙΒΛΙΚΑ ΔΩΡΑ*!

ΞΕΚΙΝΑΣ ΤΟ ΠΑΙΧΝΙΔΙ ΧΩΡΙΣ ΚΑΤΑΘΕΣΗ ΜΕ 100 ΒΙΒΛΙΚΑ ΔΩΡΑ*!

ΤΡΕΛΟ ΔΩΡΟ* ΜΕ ΤΟ ΚΑΛΗΜΕΡΑ!

ΤΡΕΛΟ ΔΩΡΟ* ΜΕ ΤΟ ΚΑΛΗΜΕΡΑ!

ΣΟΥΠΕΡ ΠΡΟΣΦΟΡΑ* ΧΩΡΙΣ ΚΑΤΑΘΕΣΗ ΜΕ ΔΙΠΛΟ ΔΩΡΟ*

ΣΟΥΠΕΡ ΠΡΟΣΦΟΡΑ* ΧΩΡΙΣ ΚΑΤΑΘΕΣΗ ΜΕ ΔΙΠΛΟ ΔΩΡΟ*

Φινλανδική δυάδα στο 3.55 με... φόβο την Ευρώπη

LIVE BETTING 24/7!

Best Picks

Best Picks Παρασκευής με μπάλα, μπάσκετ και βόλεϊ έως 7.90!

προγνωστικά μπάσκετ

Λάθος όριο στο Λονδίνο

Προγνωστικά από Γαλλία και Ισπανία με την εικόνα να δείχνει δυο παίκτες από το γαλλικό πρωτάθλημα.

Επιστροφή στη δράση με δυάδα από Γαλλία και Ισπανία

Προγνωστικά τσάμπιονσιπ με την ομάδα της Λιντς στην εικόνα.

Έχει πολύ ζουμί η Championship

Προγνωστικά βόλεϊ με τις ομάδες Ολυμπιακός-ΠΑΟΚ στην εικόνα.

Στο Ολυμπιακός – ΠΑΟΚ με 7άρι!

προγνωστικά αγγλία 1 και Ligue 1 με παίκτη της Λιλ να είναι στην εικόνα.

Πέφτουν κορμιά στο «Πιέρ Μορούα»

Ουκρανία - Ιταλία ανάλυση και προγνωστικά αγώνα

Λιλ – Λανς: Ανάλυση & Προγνωστικά αγώνα

Over 2,5 ημέρας που διπλασιάζει για Κυριακή 03/03/24.

Το over 2,5 της ημέρας (29/3)

το bet builder της ημέρας

Το Bet Builder της ημέρας (29/3)

Ουκρανία - Ιταλία ανάλυση και προγνωστικά αγώνα

Βίρτους Μπολόνια – Παναθηναϊκός: Ανάλυση & Προγνωστικά αγώνα

Ευκαιρίες πριν την εμβόλιμη

Μόνο νίκη χρειάζονται

ΣΟΥΠΕΡ ΠΡΟΣΦΟΡΑ* ΓΝΩΡΙΜΙΑΣ: ΚΩΔΙΚΟΣ 200FS

Φινλανδική δυάδα στο 3.55 με… φόβο την Ευρώπη

προγνωστικά

Προγνωστικά για τα δύο παιχνίδια του προγράμματος στο φινλανδικό πρωτάθλημα σε αποδόσεις μέχρι και 3.55.

Καλημέρα για μία ακόμη φορά στους αναγνώστες της ιστοσελίδας μας. Έπειτα από την πρώτη μου στήλη στο koubanezos.gr και το πρώτο μου… ταμείο, θέλοντας να συνεχίσω την θητεία μου με καλή εμφάνιση, παραθέτω τις αναλύσεις μου για τα δύο κυριακάτικα παιχνίδια της πρώτης κατηγορίας της Φινλανδίας, της Veikkausliiga. προγνωστικά

Novibet – με 0% γκανιότα* και το στοίχημά σου αξίζει περισσότερα!

Προγνωστικά Κούοπιο – Λάχτι

Ο πρώτος αγώνας λοιπόν που θα αναλύσω από την δυάδα μου είναι αυτός της ευρωπαίας Κούοπιο και της αποδεκατισμένης Λάχτι, η οποία αντικατέστησε τον προπονητή της πριν δύο εβδομάδες. Παραμένει βέβαια, στις τελευταίες θέσεις του βαθμολογικού πίνακα της Veikkausliiga, σε αντίθεση με την «πολυμήχανη» Κούοπιο, η οποία την περασμένη Πέμπτη επικράτησε χωρίς δυσκολία στον πρώτο αγώνα του πρώτου προκριματικού του Conference League, κόντρα στην Ντίλα Γκόρι από τη Γεωργία με 2-0.

Η επόμενη αναμέτρηση των γηπεδούχων για την ευρωπαϊκή διοργάνωση, είναι προγραμματισμένη για την ερχόμενη Πέμπτη, δηλαδή μόλις τέσσερις ημέρες μετά το παιχνίδι ενάντια στη Λάχτι. Ένα παιχνίδι που δεν αναμένεται και τόσο Γολγοθάς για τους «κιτρινόμαυρους», παρ’ όλα αυτά ο προπονητής της ομάδας, Σίμο Βαλακάρι, θα φροντίσει να ξεκουράσει παίκτες και να δοκιμάσει κάποιες νέες τακτικές στο παιχνίδι του ενόψει του μεσοβδόμαδου αγώνα, κάτι που -ίσως να- δίνει ελπίδες στους φιλοξενούμενους να προκαλέσουν ζημιά.

Χωρίς βέβαια να θέλω να… καταστρέψω τα όνειρα των φιλάθλων της Λάχτι, μέχρι και ο ίδιος ο προπονητής της ομάδας δήλωσε ότι: «Η Κούοπιο μπορεί να δημιουργήσει με ευκολία προβλήματα στην άμυνά μας, γιατί είναι ποιοτική ομάδα. Ίσως η καλύτερη στη χώρα». Το ότι η Κούοπιο αν είναι στην μέρα της θα κερδίσει, είναι δεδομένο. Επαναλαμβάνω, ότι ο μόνος τρόπος να υπάρξει ζημιά, είναι οι ενδεχόμενες αλλαγές των πλάνων του Βαλακάρι για τους βασικούς έντεκα. Εξάλλου, δύσκολα μία ομάδα που έχει στόχο την κατάκτηση του πρωταθλήματος και την καλή ευρωπαϊκή πορεία θα «σκοντάψει». Με πίστη λοιπόν και καθόλου φόβο, επιλέγω τον άσο σε συνδυασμό με το under 4,5 στο 1.65 της Novibet.

Σέιναγιοεν – Χόνκα

Πάμε να δούμε το δεύτερο παιχνίδι του δελτίου μας και το τι να περιμένουμε από αυτό. Η φιλοξενούμενη Χόνκα, βρίσκεται στην τρίτη θέση του βαθμολογικού πίνακα, έξι βαθμούς πίσω από την πρωτοπόρο Κούοπιο, έχοντας βέβαια ένα παιχνίδι λιγότερο. Σε αντίθεση με την Σέιναγιοεν, η οποία έχει μαζέψει μόλις δώδεκα πόντους σε ισάριθμα παιχνίδια και κατατάσσεται στην τέταρτη θέση απ’ το τέλος.

Παρ’ όλα αυτά, οι γηπεδούχοι πέρυσι τερμάτισαν στην τρίτη θέση, συνεπώς φέτος αγωνίζονται στην Ευρώπη. Πιο συγκεκριμένα, βρίσκονται ακριβώς στην ίδια διοργάνωση και τον ίδιο προκριματικό με την Κούοπιο. Η Σέιναγιοεν, την περασμένη Πέμπτη, ηττήθηκε στην Εσθονία από την Φλόρα Ταλίν με 1-0. Κάτι που σημαίνει, ότι και αυτή έχει μεσοβδόμαδο παιχνίδι με χαρακτήρα do or die!

Mην χάσεις την ευκαιρία διεκδικώντας όλες τις προσφορές του Pamestoixima.gr

Έχοντας πλέον ως σύμβουλο αυτό, καταλαβαίνουμε ότι πρόκειται για το σημαντικότερο παιχνίδι της χρονιάς για τη γηπεδούχο, μέχρι το επόμενο. Όχι αυτό με τη Χόνκα, αλλά με τη Φλόρα Ταλίν. Άρα, το πιθανότερο σενάριο είναι να βλέπει τον αποψινό αγώνα ως διαδικαστικού χαρακτήρα και ως άτυπη προετοιμασία για την ρεβάνς, αφού θεωρητικά στο πρωτάθλημα είναι αδιάφορη. Με τα τωρινά δεδομένα, δεν θα δυσκολευτεί να μείνει στην κατηγορία.

Ρίχνοντας και μία κλεφτή ματιά στην φόρμα των ομάδων (Χόνκα αήττητη πέντε αγώνες – Σέιναγιοεν χωρίς νίκη σε πέντε αγώνες),  αλλά και στο παιχνίδι του πρώτου γύρου (νίκη της Χόνκα με 5-1), καταλαβαίνουμε ότι η Χόνκα που καίγεται για βαθμούς με σκοπό την διεκδίκηση του πρωταθλήματος, και ότι πάει καρφωτή για το διπλό στο 2.15 της Novibet.

Δυάδα απόδοσης 3.55
16:00
Κούοπιο - Λάχτι
1 & under 4,5
1.65
16:00
Σέιναγιοεν - Χόνκα
2
2.15
21+ | Αρμόδιος Ρυθμιστής ΕΕΕΠ | Κίνδυνος εθισμού & απώλειας περιουσίας | Γραμμή βοήθειας ΚΕΘΕΑ: 210 9237777 | Παίξε Υπεύθυνα
* Ισχύουν όροι και προϋποθέσεις