Νικολέτα Κιορπέ: Από την Σκοττούσα στην Εθνική των ΗΠΑ

Νικολέτα Κιορπέ

Ποια είναι η Ελληνίδα ομογενής που αγωνίζεται με την Εθνική των ΗΠΑ;

Κάτι εξαιρετικά σπάνιο, για τα ελληνικά δεδομένα φυσικά, είναι να αγωνίζεται μία ομογενής Ελληνίδα με τα χρώματα της Εθνικής ομάδας των Ηνωμένων Πολιτειών της Αμερικής. Ενα… κατόρθωμα το οποίο πέτυχε η Σερραία Νικολέτα Κιορπέ, που είναι κόρη του πρώην παίκτη του Πανσερραϊκού Σάκη Κιορπέ, καταφέρνοντας να ενθουσιάσει το πανελλήνιο και όχι μόνο.

Η Νικολέτα από πολύ μικρή ακολούθησε τα χνάρια του πατέρα της που υπήρξε για πολλά χρόνια ένας από τους καλύτερους ποδοσφαιριστές του ΑΡΗ Σκοτούσσας και παράλληλα έδειξε τις ποδοσφαιρικές του ικανότητες και ως ποδοσφαιριστής του Πανσερραϊκού.

Novibet – με 0% γκανιότα** και το στοίχημά σου αξίζει περισσότερα!

Τα τελευταία χρόνια η Νικολέτα είχε ενταχθεί στις τάξεις της ομάδας New England Football Club (NEFC), ένας από τους μεγαλύτερους και ισχυρότερους συλλόγους στη Νέα Αγγλία της Αμερικής ενώ μιλώντας με την Ελένη Μωραΐτη ξεδίπλωσε τα όνειρά της.

Η Νικολέτα όμως δεν έμεινε εκείς, καθώς κλήθηκε και από το πανελλήνιας εμβέλειας κανάλι, MEGA TV, ώστε να δώσει συνέντευξη. Η Νικολέτα, μίλησε για την συμμετοχή της στην Εθνική Γυναικών ΗΠΑ, αλλά και για τα όνειρά της.

«Άρχισα από μικρή ηλικία, το πάθος για το ποδόσφαιρο ήταν μεγάλο, έβλεπα και τον μπαμπά μου να παίζει στον Πανσερραϊκό, παίζαμε και στο σπίτι και το πάθος από μικρή ηλικία ήταν τεράστιο. Μ ετην ακαδημία που παίζω τώρα, ταξιδεύαμε όλη την Αμερική, και με είδαν οι scouts από άλλα πανεπιστήμια, με είδαν και από το Χάρβαρντ, το Πανεπιστήμιο της Βοστώνης, και εγώ διάλεξα το Pennsylvania State University και από εκεί με είδαν από την Εθνική και από το 2019 παίζω στην Εθνική των ΗΠΑ», είπε αρχικά.

Δείτε παρακάτω τη συνέχεια της συνέντευξής της στο MEGA TV.

Novibet – με 0% γκανιότα** και το στοίχημά σου αξίζει περισσότερα!

 

21+ | Αρμόδιος Ρυθμιστής ΕΕΕΠ | Κίνδυνος εθισμού & απώλειας περιουσίας | Γραμμή βοήθειας ΚΕΘΕΑ: 210 9237777 | Παίξε Υπεύθυνα
* Ισχύουν όροι και προϋποθέσεις