Γκολ στην Ασία, πληρωμές στην Ελλάδα

προγνωστικά

Προγνωστικά: Στις μεσημεριανές αναμετρήσεις της Ιαπωνίας και της Νότιας Κορέας ποντάρει στη στήλη της Τετάρτη ο... Μάγος του koubanezos.gr.

Γεια σας… Οι Ασιάτες έχουν την τιμητική την Τετάρτη με αρκετούς αγώνες πρώτης και δεύτερης κατηγορίας. Ξεχωρίσαμε τρείς από αυτούς, σε καλή απόδοση για κάθε πορτοφόλι! Πάμε να δούμε τα προγνωστικά μας από Ιαπωνία και Νότια Κορέα.

Προγνωστικά: Το θέλουν και οι δύο…

Από την Β’ Ιαπωνίας θα ξεκινήσουμε σήμερα με την Ρενόφα Γιαμαγκούτσι να υποδέχεται την Τρίνιτα Οΐτα. Πολλές είναι οι ομάδες που από νωρίς διεκδικούν την είσοδο στα play-off ανόδου. Η γηπεδούχος απέχει έξι βαθμούς ενώ η φιλοξενούμενη ομάδα μόλις ένα. Έχει δρόμο βέβαια το πρωτάθλημα αλλά οι γηπεδούχοι σε δώδεκα αγώνες μπροστά στο κοινό τους έχουν σκοράρει στους δέκα. Στηρίζονται πολύ στην έδρα τους μίας και αποτελούν από τις καλύτερες ομάδες συγκομιδής βαθμών εντός των τειχών. Από την άλλη η Τρίνιτα Οϊτα συμπλήρωσε πέντε σερί goal/goal στο πρωτάθλημα. Τρέχει σερί 3-1-1 και δεν θέλει να χάσει επαφή με την προνομιούχο πεντάδα. Η προϊστορία τους επίσης ευνοεί το goal/goal, το οποίο και κρατάμε σε απόδοση 1.85 της Novibet.

Βροχή τα goal

Συνεχίζουμε με Β’ κατηγορία από την Νότιο Κορέα. Πρόκειται για τον αγώνα Τζεονάμ ΝτράγκονςΓκιέονγκναμ. Η Τζεονάμ έχει συμπληρώσει πέντε σερί ισοπαλίες στο πρωτάθλημα όλες με σκορ. Στα τελευταία δέκα ματς πιο αναλυτικά έχει οχτώ goal/goal ενώ αντίστοιχα η αντίπαλη ομάδα έχει επτά. Χάνει και κερδίζει δύσκολα εντός έδρας, έχοντας όμως έφεση στις ισοπαλίες με σκορ. Η Γκιέονγκναμ όμως είναι καλύτερη ομάδα εκτός έδρας. Έχει μαζέψει μακριά από την έδρα της σε δώδεκα αγώνες, 19 από τους 28 βαθμούς της με εννιά over και δέκα goal/goal. Η τελευταία είναι και η επιλογή μας από το ζευγάρι, το goal/goal στο 1.74 της Novibet.

Με σπασμένα τα φρένα…

Παραμένουμε Ασία και πάμε Α’ κατηγορία Νότιας Κορέας. Η Σεούλ βρίσκεται στην έβδομη θέση και ακροβατεί μεταξύ τα play-off της έκτης θέσης και τα play-out της έβδομης που βρίσκεται τώρα. Παρουσιάζεται ισορροπημένη εντός έδρας (3-3-3) με μοιρασμένα τέρματα ενώ γενικά φαίνεται να κινείται στην μετριότητα. Στα τελευταία έξι στο πρωτάθλημα μετράει μία νίκη. Απέναντι της θα βρει την δεύτερη της βαθμολογίας Γεονμπούκ, η οποία μοιάζει με τρένο χωρίς φρένα. Εκτός έδρας συγκεκριμένα ξεκίνησε με μία ήττα, μία ισοπαλία και πλέον έχει οχτώ σερί νίκες σε δέκα αγώνες! Στους τελευταίους τρείς μήνες ηττήθηκε μόνο μία φορά ενώ απέχει από την Ουλσάν και την κορυφή πέντε βαθμούς. Η προϊστορία τους ειδικά είναι συντριπτικά υπέρ της φιλοξενούμενης ανεξαρτήτου έδρας. Το διπλό στο 2.25 της Novibet έχει αξία.

Novibet – με 0% γκανιότα** και το στοίχημά σου αξίζει περισσότερα!

Δυάδα απόδοσης 3.20
13:00
Ρενόφα Γιαμαγκούτσι – Τρίνιτα Οίτα
Goal/goal
1.85
13:00
Τζεονάμ Ντράγκονς – Γκιέονγκναμ
Goal/goal
1.74
Μονό
13:30
Σεούλ - Γεονμπούκ
2
2.25
21+ | Αρμόδιος Ρυθμιστής ΕΕΕΠ | Κίνδυνος εθισμού & απώλειας περιουσίας | Γραμμή βοήθειας ΚΕΘΕΑ: 210 9237777 | Παίξε Υπεύθυνα
* Ισχύουν όροι και προϋποθέσεις