Προπονητής Λιθουανίας: «Ο Γκουντάιτις δεν θα είναι στο Eurobasket, θέλει να ξεκουραστεί»

Προπονητής Λιθουανίας: «Ο Γκουντάιτις δεν θα είναι στο Eurobasket, θέλει να ξεκουραστεί»

Ο Κάζις Μακσβίτις, τεχνικός της εθνικής Λιθουανίας, σε δηλώσεις του ανέφερε πως ο Αρτούρας Γκουντάιτις δεν θα δώσει το «παρών» στο ερχόμενο Eurobasket.

Αιτία είναι η προετοιμασία που θέλει να κάνει ο θηριώδης σέντερ για την επόμενη σεζόν, η οποία όπως όλα δείχνουν θα τον βρει στον Παναθηναϊκό, με τον Λιθουανό άσο να επιθυμεί να αφήσει πίσω του κάποια προβλήματα τραυματισμού που τον ταλαιπώρησαν το τελευταία χρονικό διάστημα.

«Ο Γκουντάιτις είπε ότι θέλει να επανέλθει σε φόρμα, να ξεκουραστεί και να θεραπεύσει τα τραύματά του. Είπε ότι έρχεται μια νέα γενιά, μου ζήτησε να περάσει αυτό το καλοκαίρι και να ξεκουραστεί», τόνισε στις δηλώσεις του ο τεχνικός της Λιθουανίας

Ο 29χρονος άσος έδωσε τη Δευτέρα (4/7) το «παρών» στο γήπεδο στην αναμέτρηση της Λιθουανίας κόντρα στην Τσεχία για τα προκριματικά του Παγκοσμίου Κυπέλλου, όπου το αντιπροσωπευτικό συγκρότημα της χώρας του γνώρισε την ήττα με 83-72.

21+ | Αρμόδιος Ρυθμιστής ΕΕΕΠ | Κίνδυνος εθισμού & απώλειας περιουσίας | Γραμμή βοήθειας ΚΕΘΕΑ: 210 9237777 | Παίξε Υπεύθυνα
* Ισχύουν όροι και προϋποθέσεις