Μακροχρόνια σε Championship και μικρές Αγγλίες έως 7.00

μακροχρόνια στοιχήματα

Έχουμε ήδη κυκλώσει στο ημερολόγιο την 30η του Ιούλη. Σέντρα σε Championship, πρώτη και δεύτερη κατηγορία Αγγλίας. Τα πρωταθλήματα που λατρεύουμε.

Εάν κάτι χαρακτηρίζει τις μικρές Αγγλίας, πέραν των goal/goal και των over 2,5,είναι ότι στο ξεκίνημα της σεζόν όλοι είναι ικανοί να ανέβουν κατηγορία, όπως όλοι είναι ικανοί και να πέσουν κατηγορία. Παραδείγματα άφθονα, αυτός είναι και ο λόγος που τα μακροχρόνια στοιχήματα σε αυτές τις κατηγορίες είναι τόσο αμφίρροπα σε τρομερές αποδόσεις. Δεν υπάρχουν φαβορί του 1.60 (μοναδική εξαίρεση η Ρέξαμ) και οι 24 ομάδες κάθε κατηγορίας ξεκινάνε από το ίδιο ακριβώς σημείο και είναι ικανές για όλα. Χαρακτηριστικό παράδειγμα η Χάντερσφιλντ. Το 2019 ανέβηκε στην Championship, τερμάτισε στην 16η και 18η θέση τα επόμενα δυο χρόνια, και πέρυσι βρέθηκε στον τελικό ανόδου στο «Γουέμπλεϊ», όπου ηττήθηκε από την ανώτερη Νότιγχαμ.

Τα μακροχρόνια στοιχήματα μας θα στηριχτούν στην εικόνα που έχουμε για τις ομάδες τις δυο τελευταίες σεζόν, το πόσο σταθερές είναι, το ένστικτο μας και το πόσο συμφωνούν οι αποδόσεις των στοιχηματικών εταιρειών.

Μακροχρόνια στοιχήματα – Championship

Δεν θα ρισκάρουμε να προβλέψουμε τον πρωταθλητή, οι αποδόσεις μας επιτρέπουν να ποντάρουμε σε δυο ομάδες για να πάρουν την άνοδο.

Η πρώτη θα είναι η Σαντερλαντ, πριν τέσσερα χρόνια υποβιβαζόταν στην League One μια χρονιά μετά που έπεσε στην Championship.

Θυμάστε τα ντοκιμαντέρ της επιστροφής και το Βατερλό που ακολούθησε. Είναι μερικές ομάδες που οι ρομαντικοί ποδοσφαιρόφιλοι δεν θέλουν να βλέπουν σε χαμηλές κατηγορίες, μια από αυτές είναι οι «μαυρόγατες» του Σαντερλαντ. Καλή και σταθερή πορεία από την στιγμή που έβαλε τις βάσεις της επιστροφής. Καλό θα ήταν να το κάνει τώρα για να επιβεβαιωθεί η φιλοδοξία και το ένστικτο μου για αυτή την ομάδα.

Novibet – με 0% γκανιότα** και το στοίχημά σου αξίζει περισσότερα!

Η ιστορία επαναλαμβάνεται από την αντίθετη κατεύθυνση, όπως τότε η Σαντερλαντ έπεφτε δυο κατηγορίες σε δυο χρόνια τώρα πιστεύω πως θα τις ανεβεί. Στο 7.00 η απόδοση να πέσουν τα τσιμέντα στο στάδιο του φωτός στην Νovibet.

Δεύτερη επιλογή για άνοδο στην Premier League με αρκετό ρίσκο επίσης είναι η Μιντλεσμπρο.

Τελευταία της παρουσία στην Premier League ήταν η σεζόν 2016/17. Από εκεί και πέρα είναι σταθερά στην πρώτη δεκάδα της Championship, με εξαίρεση μια χρονιά (2020) που πήρε την 17η θέση. Σταθερή ομάδα που δεν θα αργήσει να διεκδικήσει ξανά την άνοδο. Το 2018 βρέθηκε στα ημιτελικά ανόδου έμεινε όμως εκτός από την Αστον βίλα. Δεν ξέρω αν θα είναι απευθείας η μέσω πλέι οφ, θεωρώ πως η «Μπόρο» είναι έτοιμη να επιστρέψει. Στο 4.50 η απόδοση στην Novibet να τα καταφέρει

League One

Μια ομάδα που θα διεκδικήσει την άνοδο φέτος είναι η Όξφορντ Γιουνάιτεντ. Ανέβηκε το 2016 στην League One και μετά από δυο μέτριες χρονιές είναι σταθερά στην πρώτη 8αδα. Θα κυνηγήσει μέχρι τέλους την άνοδο και αν τα καταφέρει θα πληρωθούμε κι εμείς το 6.00 της Novibet.

Στην ίδια απόδοση η σκληροτράχηλη Γουίκομ. Έχασε πέρυσι την άνοδο στον τελικό από την Σάντερλαντ και θα είναι για δεύτερη συνεχόμενη χρονιά στην κατηγορία. Πολύ πιθανόν και τελευταία.

League Two

Η πρώτη ομάδα που θα στηρίξω για άνοδο στην League One θα είναι η Λέιτον Όριεντ. Έπαθε τη νίλα της το 2017, έπεσε στην πέμπτη κατηγορία του αγγλικού ποδοσφαίρου, επέστρεψε δυο χρόνια μετά και κυνηγάει την υπέρβαση. Δεν κάνει άσχημες χρονιές, αλλά πάντα κάτι παθαίνει στο τέλος και μένει εκτός στόχων. Φέτος ελπίζουμε να μείνει προσηλωμένη. Στο 4.50 η απόδοση να δούμε την δεύτερη παλαιότερη ομάδα του Λονδίνου να παίρνει την άνοδο.

Επόμενη επιλογή η Τζίλιγχαμ. Υποβιβάστηκε μόλις πέρυσι μετά από αρκετές χρονιές με σταθερή παρουσία στην 10αδα της πρώτης κατηγορίας. Θα κυνηγήσει την άμεση επάνοδο για να μην περάσει τα ίδια με το 2010 που της πήρε 3 χρόνια να επιστρέψει από την League Two.

Καλή τύχη σε ότι κι αν επιλέξετε.

Novibet – με 0% γκανιότα** και το στοίχημά σου αξίζει περισσότερα!

Μακροχρόνια Championship
Άνοδος στην Premier League
Σάντερλαντ
7.00
Μακροχρόνια Championship
Άνοδος στην Premier League
Μίντλεσμπρο
4.50
Μακροχρόνια League One
Ανοδος στην Championship
Όξφορντ Γιουν
6.00
Μακροχρόνια League One
Ανοδος στην Championship
Γουίκομ
6.00
Μακροχρόνια League Two
Ανοδος στη League One
Λέιτον Όριεντ
4.50
Μακροχρόνια League Two
Ανοδος στη League One
Τζιλιγχαμ
4.50
21+ | Αρμόδιος Ρυθμιστής ΕΕΕΠ | Κίνδυνος εθισμού & απώλειας περιουσίας | Γραμμή βοήθειας ΚΕΘΕΑ: 210 9237777 | Παίξε Υπεύθυνα
* Ισχύουν όροι και προϋποθέσεις