Ντράγκιτς: «Με δελεάζει το Ευρωμπάσκετ. Τελικά ίσως παίξω!»

Ντράγκιτς: «Με δελεάζει το Ευρωμπάσκετ. Τελικά ίσως παίξω!»

Ο Γκόραν Ντράγκιτς άφησε ανοιχτό το ενδεχόμενο να παίξει τελικά στο Ευρωμπάσκετ με τη Σλοβενία.

Ο Γκόραν Ντράγκιτς είχε ανακοινώσει πως οι αγώνες με Κροατία και Σουηδία για τα προκριματικά του Παγκοσμίου Κυπέλλου 2023 θα ήταν οι τελευταίοι του με την εθνική Σλοβενίας, αλλά φαίνεται πως το ξανασκέφτεται.

«Με δελεάζει το Ευρωμπάσκετ. Είμαι, βέβαια, πλέον 36 και δεν σκέφτομαι τόσο μακριά. Θέλω να συνεχίσω την καριέρα μου για 2-3 χρόνια και για να συμβεί αυτό πρέπει να προσέχω το σώμα μου. Στα προκριματικά του Αυγούστου δεν νομίζω να είμαι, λόγω κάποιων υποχρεώσεων, αλλά παραδέχομαι πως είναι δελεαστική η προοπτική του Ευρωμπάσκετ», τόνισε ο Ντράγκιτς που υπέγραψε για 2,9 εκατ. δολάρια με τους Μπουλς.

«Τις τελευταίες 14 μέρες που ήμουν με την ομάδα γύρισαν οι αναμνήσεις από το 2017. Έχουμε μια πραγματικά καλή ομάδα, όλα τα παιδιά είναι φανταστικά και περνάμε πολύ ωραία. Όλοι παίζουμε ο ένας για τον άλλο και το απολαμβάνουμε. Είναι ωραίο να είσαι μέλος μιας τέτοιας ομάδας και για να είμαι ειλικρινής θα ήθελα να παίξω στο Ευρωμπάσκετ μαζί τους. Όμως δεν έχω αποφασίσει ακόμη, δεν μπορώ να πω κάτι οριστικό», πρόσθεσε ο MVP του Ευρωμπάσκετ του 2017.

Στα δύο ματς που αγωνίστηκε στα προκριματικά με την ομάδα του είχε 19,5 πόντους, 2,5 ασίστ και 2,5 ριμπάουντ κατά μέσο όρο δείχνοντας σε εξαιρετική κατάσταση και έχοντας άριστη χημεία με τον ηγέτη της Σλοβενίας, Λούκα Ντόντσιτς.

21+ | Αρμόδιος Ρυθμιστής ΕΕΕΠ | Κίνδυνος εθισμού & απώλειας περιουσίας | Γραμμή βοήθειας ΚΕΘΕΑ: 210 9237777 | Παίξε Υπεύθυνα
* Ισχύουν όροι και προϋποθέσεις