Ο «εμίρης» Γιάννης Φετφατζίδης και η νέα του μεταγραφή

Ο «εμίρης» Γιάννης Φετφατζίδης και η νέα του μεταγραφή

«Εμίρης» για πάντα ο Γιάννης Φετφατζίδης.

Και μετά την Αλ Αχλί (2015-2018) και την Αλ Κορ (2020-22) μια ακόμη μεταγραφή στα… ίδια μέρη, στην Αραβική χερσόνησο για τον 32άχρονο άσο που εδώ και μερικά λεπτά ανήκει επίσημα στην Αλ Σαϊλίγια του Κατάρ.

Ο Φέτφα που ακούστηκε και αυτό το καλοκαίρι αρκετά για κάποιους ελληνικούς συλλόγους, με πρώτο τον Παναθηναϊκό, είναι κάτι παραπάνω από προφανές ότι έχει βρει τον προορισμό του. Σε έναν ποδοσφαιρικό τόπο που η υψηλή τεχνική λατρεύεται και πληρώνεται αδρά. Διόλου τυχαίο ότι έχει περάσει εκεί ήδη μια πενταετία και ότι προφανώς σκοπεύει να μεγαλώσει και άλλο την παραμονή του εκεί.

Ο διεθνής winger με όσα έχουν γίνει γνωστά μέχρι τώρα υπέγραψε για έναν χρόνο. Πέρσι με την Αλ Κορ πραγματοποίησε 22 συμμετοχές σκοράροντας τέσσερα τέρματα και μοιράζοντας τρεις ασίστ.

Θυμίζουμε ότι το 2018 όταν είχε κλείσει ο κύκλος του στη Σαουδική Αραβία με την Αλ Αχλί επέστρεψε στον Ολυμπιακό, αλλά η δεύτερη φορά του στο λιμάνι δεν ευδοκίμησε. Γενάρη του 2019 δόθηκε με ελεύθερη μεταγραφή στον Άρη που έμεινε για έναν χρόνο. Μέχρι να ξαναφτιάξει βαλίτσες για το αραβικό ποδόσφαιρο και συγκεκριμένα για το Κατάρ

21+ | Αρμόδιος Ρυθμιστής ΕΕΕΠ | Κίνδυνος εθισμού & απώλειας περιουσίας | Γραμμή βοήθειας ΚΕΘΕΑ: 210 9237777 | Παίξε Υπεύθυνα
* Ισχύουν όροι και προϋποθέσεις