Καλοκαιρινή απόδραση στη Νέα Ζηλανδία

Προγνωστικά

Προγνωστικά από τη... Νέα Ζηλανδία έχει ο Δημήτρης Ανδρουτσόπουλος σε τιμές λίγο κάτω από το διπλασιασμό.

Καλησπέρα, καλησπέρα. Λίγες και καλές επιλογές από το σαββατιάτικο μενού στα προγνωστικά μας, αφήνουμε περιττές εισαγωγές και περνάμε στο ψητό.

Προγνωστικά Φράνκλιν Μπουλς – Κεντμπούρι Ραμς

Αγώνας για την NBL της Νέας Ζηλανδίας, η οποία είναι κάτι σαν… το ΝΒΑ της χώρας. Βέβαια, η ποιότητα δεν είναι σε καμία περίπτωση η ίδια αλλά το καλοκαίρι είναι μία καλή επιλογή στοιχηματικά αφού γίνονται και αρκετά λαθάκια. Ένα τέτοιο βρήκα στο συγκεκριμένο αγώνα.

Οι αποδόσεις που θες είναι στο Pamestoixima.gr. Mε πλούσιο live streaming, μεγάλη ποικιλία από pre & live αγώνες και cash out κάθε στιγμή του αγώνα.

Οι Φράνκλιν Μπουλς είναι μία μικρομεσαία ομάδα, που παλεύει να μπει σε τροχιά playoffs. Κάτι τέτοιο δεν φαίνεται να ισχύει βέβαια, αφού δεν είναι μία… ας πούμε κακή ομάδα που δεν διαθέτει ουσιαστική εμπειρία και ταλέντο. Σε αντίθεση με αυτούς, οι Ραμς διαθέτουν περισσότερη ενέργεια, είναι σε καλύτερη βαθμολογική θέση και θέλουν την νίκη για να ανέβουν και άλλο.

Εκτίμηση: Αδικούνται φανερά από τις αποδόσεις οι Ραμς, πάμε με το διπλό με +6,5 απόδοση στο 1.87 και κρατάμε και το οver 79,5 πόντους των φιλοξενούμενων στο 1.82.

Novibet – με 0% γκανιότα* και το στοίχημά σου αξίζει περισσότερα!

Μονό
10:30
Φράνκλιν Μπουλς - Κέντμπουρι Ραμς
2 (+6,5 ΑΗ)
1.87
Μονό
10:30
Φράνκλιν Μπουλς - Κέντμπουρι Ραμς
Κέντμπουρι Ραμς οver 79,5 πόντοι
1.82
21+ | Αρμόδιος Ρυθμιστής ΕΕΕΠ | Κίνδυνος εθισμού & απώλειας περιουσίας | Γραμμή βοήθειας ΚΕΘΕΑ: 210 9237777 | Παίξε Υπεύθυνα
* Ισχύουν όροι και προϋποθέσεις