COSMOTE TV: Τριήμερο Formula 1 στην πίστα του Silverstone

Formula 1 Fantasy για το GP Αυστραλίας

Μετά τον Καναδά, οι κινητήρες της Formula 1 «ανάβουν» στην Ευρώπη, με την COSMOTE TV να μεταδίδει όλη τη δράση του τριημέρου 1-3 Ιουλίου.

Το 10ο grand prix της σεζόν αναμένεται με μεγάλο ενδιαφέρον, καθώς όλα είναι ακόμη ρευστά όσον αφορά στην εξέλιξη του πρωταθλήματος. Παρόλα αυτά, ο Max Verstappen (Red Bull) μετά από ακόμα μία εντυπωσιακή νίκη συνεχίζει να θεωρείται το απόλυτο φαβορί για να δει πρώτος την καρό σημαία και στη Μ. Βρετανία.

Bet Builder: Τώρα συνδυάζεις διαφορετικά στοιχήματα στον ίδιο αγώνα στο Pamestoixima.gr!

Οι φίλοι του μηχανοκίνητου αθλητισμού θα συντονιστούν στο COSMOTE SPORT 5HD για να παρακολουθήσουν όλη τη δράση, από τις ελεύθερες δοκιμές, τις κατατακτήριες έως και τον αγώνα της Κυριακής, που θα μεταδοθεί ταυτόχρονα και σε 4Κ ποιότητα από το κανάλι COSMOTE SPORT 4K. Παράλληλα, μέσα από την εκπομπή «Grand Prix» (Κυριακή 3/7, 19.30, COSMOTE SPORT 5HD), η έμπειρη δημοσιογραφική ομάδα της COSMOTE TV θα μεταφέρει όλες τις εξελίξεις και το ρεπορτάζ από τα κορυφαία πρωταθλήματα μηχανοκίνητου αθλητισμού.

Novibet – με 0% γκανιότα* και το στοίχημά σου αξίζει περισσότερα!

ΗμέραEventΏρα
Παρασκευή 1/72ες Ελεύθερες Δοκιμές17.50
Σάββατο 2/73ες Ελεύθερες Δοκιμές13.50
Κατατακτήριες Δοκιμές16.50
Κυριακή 3/7Αγώνας17.00
21+ | Αρμόδιος Ρυθμιστής ΕΕΕΠ | Κίνδυνος εθισμού & απώλειας περιουσίας | Γραμμή βοήθειας ΚΕΘΕΑ: 210 9237777 | Παίξε Υπεύθυνα
* Ισχύουν όροι και προϋποθέσεις