Επόμενη ομάδα Καλάθης: Φαβορί ο Παναθηναϊκός, παραμονεύουν Ζοτς και Ιτούδης

Επόμενη ομάδα Καλάθης

Ο Νικ Καλάθης πρόκειται να αποτελέσει από την Μπαρτσελόνα με αρκετές ομάδες να μάχονται για τις υπηρεσίες του!

Η Μπαρτσελόνα επιχειρεί ρεκτιφιέ στο ρόστερ της ενόψει της νέας σεζόν και εν μέσω των εξελίξεων ο Νικ Καλάθης καλείται πλέον να βρει την επόμενη ομάδα της καριέρας του.

Ο Έλληνας γκαρντ πρόκειται να μείνει ελεύθερος από την ισπανική ομάδα, παρότι έχει συμβόλαιο με τους “μπλαουγκράνα” για ακόμα ένα έτος. Φυσικά, πρέπει να βρεθεί πρώτα η χρυσή τομή στην αποζημίωση που θα λάβει ο Καλάθης, ωστόσο αυτό δεν εμποδίζει να έχουν δημιουργηθεί ήδη φήμες για το μέλλον του.

Το παιχνίδι παίζεται στο γήπεδο Novibet

Ο “Nick the quick” αναμφίβολα είναι ένα hot όνομα στις μπασκετικές ειδήσεις και για αυτό η Novibet έχει κυκλοφορήσει αποδόσεις σχετικά με την επόμενη ομάδα του. Μεγάλο φαβορί για την απόκτηση του Καλάθη είναι ο Παναθηναϊκός, με την απόδοση αυτής της επιλογής να έχει πέσει αισθητά μετά και την ενεργή επιστροφή του Δημήτρη Γιαννακόπουλου.

Οι “πράσινοι” βέβαια δεν παίζουν μόνοι τους για τον Καλάθη. Τόσο η Παρτίζαν του Ζέλικο Ομπράντοβιτς, όσο και η Φενέρμπαχτσε του Δημήτρη Ιτούδη πρόκειται να κάνουν τη δική τους προσπάθεια για να πείσουν τον διεθνή Έλληνα γκαρντ να υπογράψει στην ομάδα τους.

 Καλάθης: Αναλυτικά οι αποδόσεις την επόμενη ομάδα του

ΟμάδαΑπόδοση
Παναθηναϊκός 1.55
Παρτίζαν3.50
Φενέρμπαχτσε4.50
Μονακό5.00
Ολυμπιακός10.00
Βίρτους Μπολόνια12.00
Μακάμπι Τελ Αβίβ15.00
Αρμάνι Μιλάνο21.00
Ομάδα NBA101.00

Novibet – Το στοίχημα στα καλύτερά του!

www.koubanezos.gr

21+ | Αρμόδιος Ρυθμιστής ΕΕΕΠ | Κίνδυνος εθισμού & απώλειας περιουσίας | Γραμμή βοήθειας ΚΕΘΕΑ: 210 9237777 | Παίξε Υπεύθυνα
* Ισχύουν όροι και προϋποθέσεις