Εθνική πόλο: Μια ανάσα πριν τον τελικό

Εθνική πόλο

Ένα ματς μακριά από την πρόκριση στον τελικό του Παγκόσμιου Πρωταθλήματος Υγρού Στίβου βρίσκεται η Εθνική πόλο των ανδρών.

Ακόμη πιο κοντά στη συμμετοχή της στον πρώτο τελικό της ιστορίας σε Παγκόσμιο Πρωτάθλημα βρίσκεται η Εθνική πόλο. Το αντιπροσωπευτικό μας συγκρότημα αντιμετωπίζει σήμερα την Ιταλία στα ημιτελικά της διοργάνωσης.

Bet Builder: Τώρα συνδυάζεις διαφορετικά στοιχήματα στον ίδιο αγώνα στο Pamestoixima.gr!

Εθνική πόλο: Πως έφτασε ως εδώ

Μάλλον εύκολη ήταν η πρόκρισή της από τον όμιλο, όπου παρέμεινε αήττητη απέναντι σε Κροατία, Ιαπωνία και Γερμανία, καταγράφοντας δύο νίκες και μια ισοπαλία. Η πρωτιά, της έδωσε το πλεονέκτημα την απευθείας πρόκρισης στα προημιτελικά της διοργάνωσης, εκεί όπου κατέβαλλε την αντίσταση των ΗΠΑ με 16-11.

Τελευταία πράξη, πριν την πρώτη συμμετοχή σε τελικό, ο ημιτελικός απέναντι στην Ιταλία. Πολύ δύσκολη αναμέτρηση, με τους γείτονες να προσφέρονται φαβορί του 2.00, την Εθνική πόλο να πλασάρεται στο 2.60, ενώ η ισοπαλία παίζει μέχρι και στο 8.50.

Όσον αφορά στις αποδόσεις πρόκρισης, αυτές διαμορφώνονται ως εξής: Ιταλία στο 1.67 και Ελλάδα στο 2.12.

Ο δεύτερος ημιτελικός, θα διεξαχθεί και αυτός σήμερα και το εισιτήριο θα κριθεί ανάμεσα σε Ισπανία και Κροατία.

Οι ομάδες με τις περισσότερες κατακτήσεις του Παγκόσμιου Πρωταθλήματος Υγρού Στίβου είναι οι Ιταλία και ΗΠΑ με έξι τρόπαια έκαστη.

Novibet – με 0% γκανιότα** και το στοίχημά σου αξίζει περισσότερα!

21+ | Αρμόδιος Ρυθμιστής ΕΕΕΠ | Κίνδυνος εθισμού & απώλειας περιουσίας | Γραμμή βοήθειας ΚΕΘΕΑ: 210 9237777 | Παίξε Υπεύθυνα
* Ισχύουν όροι και προϋποθέσεις