Ποιοτικός έλεγχος παιγνίων

Καταπολεμά το ξέπλυμα μέσω παιγνίων η ΕΕΕΠ

Στην εταιρεία συμβούλων Priority Quality Consultants ανέθεσε η Επιτροπή Εποπτείας και Ελέγχου Παιγνίων (ΕΕΕΠ) τον ποιοτικό έλεγχο των δεδομένων.

Στην εταιρεία συμβούλων Priority Quality Consultants ανέθεσε η Επιτροπή Εποπτείας και Ελέγχου Παιγνίων (ΕΕΕΠ) τον ποιοτικό έλεγχο των δεδομένων δραστηριότητας παρόχων υπηρεσιών τυχερών παιγνίων.

Η Priority, την οποία τρέχει ο Παναγιώτης Αναστασάκης, ανέλαβε στη βάση του ποιοτικού ελέγχου την εξαγωγή δεδομένων από πλατφόρμες αναφορών, το σχεδιασμό και την υλοποίηση αναφορών και μηχανισμών επαλήθευσης δεδομένων, τη τεχνική υποστήριξη χρηστών, κ.α.. Η Επιτροπή Εποπτείας και Ελέγχου Παιγνίων θα καταβάλει στην Priority για το εν λόγω έργο 37.076 ευρώ.

Να σημειωθεί πως η Priority Quality Consultants διαθέτει γραφεία σε Αθήνα και Λευκωσία και έχει ολοκληρώσει με επιτυχία πάνω από 4.000 έργα σε ένα ευρύ πελατολόγιο 1.300 εταιρειών. Η εταιρεία καταγράφει μέσο ρυθμό ανάπτυξης 26% την τελευταία τετραετία, κλείνοντας το 2021 με έσοδα πάνω από 3,5 εκατ. ευρώ.

21+ | Αρμόδιος Ρυθμιστής ΕΕΕΠ | Κίνδυνος εθισμού & απώλειας περιουσίας | Γραμμή βοήθειας ΚΕΘΕΑ: 210 9237777 | Παίξε Υπεύθυνα
* Ισχύουν όροι και προϋποθέσεις