ΑΧΑΣΤΗ ΤΡΙΠΛΗ ΠΡΟΣΦΟΡΑ* ΕΓΓΡΑΦΗΣ!

ΔΩΡΟ* ΧΩΡΙΣ ΚΑΤΑΘΕΣΗ ΜΕ ΤΟ ΚΑΛΗΜΕΡΑ

ΕΚΠΛΗΚΤΙΚΗ ΠΡΟΣΦΟΡΑ* ΜΟΝΟ ΓΙΑ ΕΣΕΝΑ!

ΤΕΡΑΣΤΙΑ ΚΑΛΟΚΑΙΡΙΝΗ ΠΡΟΣΦΟΡΑ* ΜΟΝΟ ΓΙΑ ΛΙΓΟ

ΚΑΤΑΘΕΣΗ; LAST YEAR!

Επίθεση και όπου βγάλει

ΔΩΡΟ* ΧΩΡΙΣ ΚΑΤΑΘΕΣΗ ΜΕ ΤΟ ΚΑΛΗΜΕΡΑ

H BET365 ΣΕ ΚΑΛΩΣΟΡΙΖΕΙ ΜΕ ΣΟΥΠΕΡ ΠΡΟΣΦΟΡΑ*!

H BET365 ΣΕ ΚΑΛΩΣΟΡΙΖΕΙ ΜΕ ΣΟΥΠΕΡ ΠΡΟΣΦΟΡΑ*!

ΣΟΥΠΕΡ ΠΡΟΣΦΟΡΑ* ΚΑΛΩΣΟΡΙΣΜΑΤΟΣ

ΣΟΥΠΕΡ ΠΡΟΣΦΟΡΑ* ΚΑΛΩΣΟΡΙΣΜΑΤΟΣ

ΤΡΙΠΛΗ ΠΡΟΣΦΟΡΑ* ΦΩΤΙΑ ΜΕ 700 ΔΩΡΑ*

ΤΡΙΠΛΗ ΠΡΟΣΦΟΡΑ* ΦΩΤΙΑ ΜΕ 700 ΔΩΡΑ*

ΤΡΕΛΟ ΔΩΡΟ* ΜΕ ΤΟ ΚΑΛΗΜΕΡΑ!

ΤΡΕΛΟ ΔΩΡΟ* ΜΕ ΤΟ ΚΑΛΗΜΕΡΑ!

ΣΟΥΠΕΡ ΤΡΙΠΛΟ ΔΩΡΟ* ΧΩΡΙΣ ΚΑΤΑΘΕΣΗ!

ΣΟΥΠΕΡ ΤΡΙΠΛΟ ΔΩΡΟ* ΧΩΡΙΣ ΚΑΤΑΘΕΣΗ!

Επίθεση και όπου βγάλει

LIVE BETTING 24/7!

Best Picks

Best Picks Πέμπτης με… ΟΑΚΑ και Μπράιτον!

Βάζει τη σφραγίδα η Σίτι κόντρα στη Κοπεγχάγη, υποψιασμένη η Ρεάλ κόντρα στη Λειψία

Θέλει να ξεσπάσει και να «τελειώσει» στο 1.95

προγνωστικά

Διαλεχτά σημεία με πολύ ταμείο

μελετημένα προγνωστικά

Βατός διπλασιασμός στο Βέλγιο

προγνωστικά Ευρωλίγκα

Combo με κίνητρο και απουσίες

προγνωστικά

Περνούν από το Μπράιτον οι «πολίτες»

Τα λάθη της Μακάμπι οδηγούν στο διπλασιασμό!

Τα λάθη της Μακάμπι οδηγούν στο διπλασιασμό!

Over ημέρας σε άριστες τιμές.

Το over 2,5 της ημέρας (25/4)

σημείο ημέρας.

Παναθηναϊκός – Μακάμπι Τελ Αβίβ: Ανάλυση & Προγνωστικά αγώνα

bet builder με την εικόνα να το δείχνει σχεδιαστικά.

Το Bet Builder της ημέρας (25/4)

Δίνει παράσταση ο Περάλτα

Δίνει παράσταση ο Περάλτα

ΑΧΑΣΤΗ ΤΡΙΠΛΗ ΠΡΟΣΦΟΡΑ* ΕΓΓΡΑΦΗΣ!

Επίθεση και όπου βγάλει

Επίθεση και όπου βγάλει

Χαιρετώ τους απανταχού κουβανέζους. Ελπίζω να σας βρίσκω όλους και όλες καλά. Με την επανέναρξη του Europa League από χθες, μπαίνουμε πλέον στη τελική ευθεία και ολοκλήρωση των κυριότερων ευρωπαϊκών ποδοσφαιρικών διοργανώσεων σε μια χρονιά ειδικών συνθηκών λόγω της πανδημίας.

Φυσικά δεν προβλέπεται ιδιαίτερη ξεκούραση για ποδοσφαιριστές, συλλόγους και όλους εμάς που ασχολούμαστε με το άθλημα, αφού με τον ερχομό του Φθινοπώρου έρχεται και η έναρξη της νέας σαιζόν για πολλά πρωταθλήματα. Πρωταθλήματα που θα διεξάγονται τουλάχιστον μέχρι το τέλος του έτους χωρίς παρουσία θεατών και με την ελπίδα, να μην χρειαστεί να διακοπούν και πάλι από ένα πιθανό δεύτερο κύμα πανδημίας.

Έχουμε καιρό να τα δούμε όλα αυτά, άλλωστε με τη κατάσταση να είναι παγκοσμίως πρωτόγνωρη, κάνεις δεν μπορεί να προδικάσει μελλοντικές καταστάσεις, οπότε παραμένουμε αισιόδοξοι και ευχόμαστε σύντομα να επέλθει η κανονικότητα και στις ζωές μας αλλά και στο άθλημα που τόσο αγαπάμε.

Απολογισμός

Διπλή η στήλη χθες με πρωινό ματς στην Αυστραλία και με Europa League το απόγευμα. Ουέλιγκτον και Μπρισμπέιν έμειναν στο τελικό 1-1 και επιβεβαίωσαν τη πρόταση της στήλης, πληρώνοντας 5,5 φορές το ποντάρισμα μας και μάλιστα το έκαναν μένοντας ισόπαλες από το ημίχρονο, πρόταση που δόθηκε επίσης με απόδοση 6.50!

https://www.facebook.com/kouvanezos/posts/182427076825863

Το απόγευμα το ματς στο Κίεβο εξελίχθηκε μέχρι το 89’ σε φεστιβάλ χαμένων ευκαιριών, κατόπιν σε επιθετικό κρεσέντο των γηπεδούχων, οι οποίοι πέτυχαν 3 γκολ σε 6 λεπτά και κάπως έτσι η Σαχτάρ προκρίθηκε δίκαια στα προημιτελικά του θεσμού, αφήνοντας μας με τη πικρία. Ένα γκολ, το οποίο δεν ήρθε ποτέ, ζητούσαμε από τη Βόλφσμπουργκ, αλλά ευτυχώς ο Ζούνιορ Μοράες μας έβγαλε ασπροπρόσωπους, πετυχαίνοντας μάλιστα δύο γκολ και έτσι μας πλήρωσε το τίμιο 2.10.

Ξεκάθαρα θετικός ο ημερήσιος απολογισμός, με τη συνολική κάβα να συνεχίσει σταθερά την ανοδική της πορεία. Δεν θα κουραστώ, να γράφω κάθε φορά, ότι όσο η μελέτη των αγώνων κινείται σε σωστή κατεύθυνση, τα ταμεία θα είναι συχνά. Σε 11 μέρες, που κλείνουμε 2 μήνες ζωής σε αυτή τη γωνιά, θα σας παραθέσω αναλυτικό πίνακα των πεπραγμένων, έτσι ώστε να μπορέσετε, να έχετε μια ολοκληρωμένη εικόνα, για το πού θα έχουμε φτάσει με την αρχική μας κάβα.

Τυπική διαδικασία ή μυθική ανατροπή

Σήμερα σερβίρεται το δεύτερο πιάτο του Europa League με τις υπόλοιπες 4 αναμετρήσεις και φυσικά με τη συμμετοχή του μόνου εκπροσώπου της χώρας μας Ολυμπιακού.

Στα τρία τουλάχιστον ματς η πρόκριση είναι ανοικτή και κάθε πρόβλεψη παρακινδυνευμένη. Σεβίλλη και Ρόμα θα λύσουν τις διαφορές τους σε νοκ άουτ ματς, ο Ολυμπιακός πρέπει να σκοράρει στην Αγγλία, ενώ η Ρέιντζερς μπορεί, να θέλει τουλάχιστον 2 γκολ για τη πρόκριση, πετυχαίνει όμως τη Λεβερκούζεν σε αγωνιστική απραξία άνω του ενός μηνός.

Περίεργες διασταυρώσεις, περίεργες και οι περιστάσεις και συνθήκες των συγκεκριμένων μονομαχιών, οπότε θα ασχοληθούμε με το τέταρτο παιχνίδι αυτής της φάσης και συγκεκριμένα με τον επαναληπτικό του ζευγαριού ανάμεσα στη Βασιλεία και την Άιντραχτ της Φρανκφούρτης.

Σέντρα στο ματς στις 10:00 το βράδυ και με τη Βασιλεία να έχει θεωρητικά το πιο εύκολο έργο, έχοντας να υπερασπιστεί το υπέρ της 3-0 από το πρώτο ματς, που διεξήχθη στις 12 Μαρτίου. Οι γηπεδούχοι ολοκλήρωσαν τις αγωνιστικές τους υποχρεώσεις στο Ελβετικό πρωτάθλημα πριν τρεις ημέρες, όπου για πρώτη φορά μετά το 2009 δεν κατάφεραν, να λάβουν μια εκ των δύο πρώτων θέσεων, μένοντας στη 3η θέση με 62 βαθμούς, πίσω από τους Πρωταθλητές της Γιούνγκ Μπόις και τη δεύτερη Σεντ Γκάλεν. Παράλληλα συνεχίσουν στο Ελβετικό Κύπελλο, όπου στις 25 του μήνα αντιμετωπίζουν για την ημιτελική φάση, σε διπλούς αγώνες, την ομάδα της Βίντερχουρ.

Η Βασιλεία εξακολουθεί, να έχει βαριά παράδοση και φανέλα στο ευρωπαϊκό ποδόσφαιρο, αλλά τα τελευταία χρόνια η πορεία της, τόσο εγχώρια όσο και εκτός συνόρων, είναι ξεκάθαρα πτωτική. Και φέτος έμεινε χωρίς πρωτάθλημα, αφού παρουσίασε πολλά σκαμπανεβάσματα στην απόδοσή της, αν και στο τέλος κατάφερε να συμπληρώσει ένα αήττητο σερί 7 αγώνων με τα 3 τελευταία ματς να λήγουν ισόπαλα με 0-0!

Το δε ευρωπαϊκό της σερί εντός έδρας είναι ακόμα πιο εντυπωσιακό, αφού έχει κερδίσει στο Σεντ Γιάκομπς Παρκ τα τελευταία 6 παιχνίδια, δεχόμενη μάλιστα μόλις 3 γκολ. Φέτος στον θεσμό οι επιθετικές της επιδόσεις είναι αξιοσημείωτες, με 19 γκολ μέχρι στιγμής.

Η ομάδα του Μαρσέλ Κόλερ έχει μόνο ένα σοβαρό πρόβλημα στη θέση του τερματοφύλακα, αφού ο Γιόνας Όμλιν τραυματίστηκε στο τελευταίο ματς εναντίον της Λουκέρνης και η συμμετοχή του θα αποφασιστεί τη τελευταία στιγμή. Ο νεαρός Βραζιλιάνος μέσος Ραμίρες και ο έμπειρος Λούκα Τζούφι είναι επίσης τραυματίες και εκτός αποστολής.

Η Άιντραχτ παραμένει, μετά την ολοκλήρωση της Μπούντεσλιγκα, πάνω από ένα μήνα σε αγωνιστική απραξία και όλο αυτό το διάστημα προετοιμάζεται για τη σημερινή αναμέτρηση. Η αυλαία του πρωταθλήματος την βρήκε στην 9η θέση, χάρη κυρίως στα αποτελέσματα της μετά την επανέναρξη, με μια μόλις μια ήττα σε οκτώ ματς. Φυσικά η επίδοση αυτή δεν της έδωσε το ευρωπαϊκό εισιτήριο, κάτι που μπορεί να γίνει μόνο με τη κατάκτηση του Europa League. Η ομάδα της Φρανκφούρτης θα παραταχθεί χωρίς κανένα αγωνιστικό πρόβλημα με όλους τους αστέρες της διαθέσιμους, κυνηγώντας την υπέρβαση και τη πρόκριση στα προημιτελικά.

Κανονικά θα έπρεπε να μιλάμε για μία τυπική διαδικασία μετά το 3-0 του πρώτου αγώνα. Υπάρχουν όμως κάποιοι παράμετροι που καλό θα ήταν, να τους έχουμε υπόψιν μας. Καταρχήν θεωρώ, ότι ο Άντι Χούτερ θα έχει προετοιμάσει πολύ καλύτερα τους παίκτες του για το συγκεκριμένο ματς, από ότι στο πρώτο. Το 4-2-3-1 που εφάρμοσε ο Κόλερ στο πρώτο ματς, έπιασε κυριολεκτικά στον ύπνο την Φρανκφούρτη και την οδήγησε σε αυτή την οδυνηρή ήττα.

Το είχα γράψει και στη χθεσινή στήλη και θα το τονίσω άλλη μια φορά. Μπορεί το γερμανικό ποδόσφαιρο, πλην της Μπάγερν, να μην είναι στα φόρτε του, αλλά ποτέ δεν ξεγράφουμε, πριν οριστικά τελειώσει το ματς, καμία γερμανική ομάδα. Η Φρανκφούρτη δεν είναι Βόλφσμπουργκ και διαθέτει εξαιρετική μεσοεπιθετική λειτουργία, η οποία στην καλή της μέρα μπορεί, να κάνει ζημιές σε οποιαδήποτε ομάδα. Με Κόστιτς και Ντα Κόστα στα άκρα και τον εξαιρετικό Ιάπωνα Καμάντα, να κινείται πίσω από τους Ντοστ και Σίλβα, η άμυνα της Βασιλείας δεν θα έχει καθόλου εύκολο έργο.

Το ματς προσφέρεται στα μάτια μου για πολλά γκολ και μάλιστα εκατέρωθεν. Ο Χούτερ ήταν αυτός που τη σαιζόν 2017-18 έβαλε τέλος με τους Γιουνγκ Μπόις στην οκτάχρονη κυριαρχία της Βασιλείας στο ελβετικό πρωτάθλημα και σήμερα είμαι σίγουρος, ότι έχει προετοιμάσει τους παίκτες του, έτσι ώστε να μπουν και να τα δώσουν όλα για τη πρόκριση

Η αγωνιστική όμως απραξία είναι αρνητικός παράγοντας στη προσπάθεια των φιλοξενούμενων και γι’ αυτό πιστεύω, ότι η Φρανκφούρτη θα επιζητήσει ένα γρήγορο γκολ, που θα δώσει έξτρα ώθηση στις προσπάθειες των παικτών της.

Η Βασιλεία σίγουρα θα θελήσει να ελέγξει το ρυθμό του αγώνα παίζοντας υπομονετικά. Βέβαια δεν θα αρνηθεί να τιμωρήσει τους φιλοξενούμενους, εάν βρει κενούς χώρους στην άμυνα τους.

Αξίζει εδώ να τονίσω και κάτι ενδιαφέρον από στατιστικής άποψης. Σε 12 περιπτώσεις που η Βασιλεία κατάφερε να κερδίσει τα πρώτα ματς εκτός έδρας, πέτυχε και δεύτερη νίκη στην έδρα της!

Κάπως έτσι δεν θα μπω καν στη διαδικασία να διαλέξω κάποιο σημείο. Θεωρώ, ότι το ματς είναι ο ορισμός του over με γκολ εκατέρωθεν. Ο χαρακτήρας του νοκ άουτ, η παραδοσιακή μαχητικότητα των Γερμανών και η επιθετική προσέγγιση τους από το πρώτο λεπτό του ματς με στρέφει και σήμερα και πάλι στα πολλά γκολ. Ελπίζω αυτή τη φορά να είμαστε πιο τυχεροί και να απολαύσουμε μια πραγματική μονομαχία μέχρι τέλους.

Μονό

22:00 Βασιλεία – Άιντραχτ Φρανκφούρτης: Over 3,5 & goal/goal (2.75)

Fun bet

22:00 Βασιλεία – Άιντραχτ Φρανκφούρτης: Aκριβές σκορ 2-2 (12.00)

21+ | Αρμόδιος Ρυθμιστής ΕΕΕΠ | Κίνδυνος εθισμού & απώλειας περιουσίας | Γραμμή βοήθειας ΚΕΘΕΑ: 210 9237777 | Παίξε Υπεύθυνα
* Ισχύουν όροι και προϋποθέσεις