Δεν μπορεί ο Κόρμπιν, σκοράρουν στη Φιλαδέλφεια

Προγνωστικά μπέιζμπολ

Προγνωστικά μπέιζμπολ: Ξεκίνημα εβδομάδας και ο Παναγιώτης Δογαντζής δίνει τις επιλογές του στο MLB σε αποδόσεις μέχρι 2.90.

Καλημέρα σε όλους. Κακή μέρα η προχθεσινή καθώς, πετύχαμε μόνο το ειδικό σε απόδοση 2.75. Σήμερα θα ασχοληθούμε με δύο παιχνίδια στα προγνωστικά μπέιζμπολ αλλά και με δύο ειδικά από το ντέρμπι του Τορόντο.

Προγνωστικά μπέιζμπολ: Σκοράρουν στη Φιλαδέλφεια

Αναμέτρηση με καθαρό φαβορί τους πρωταθλητές Μπρέιβς. Όμως οι Φίλις στην έδρα τους δείχνουν χαρακτήρα. Οι σημερινοί πίτσερ είναι αναξιόπιστοι (Γουίλερ-Μόρτον) και πάνω σε αυτό θα χτίσουμε. Οι δυο τους δίνουν κατά μέσο όρο λίγο πάνω από 7 run και μου κάνει εντύπωση η απόδοση του over 7,5 (1.90), καθώς δεν παίζουν πάνω από 6-7 inning. Αυτό σημαίνει πως και για τις δύο ομάδες, για 2-3 inning, θα παίξουν αναπληρωματικοί πίτσερ και θεωρώ απίθανο να μην δώσει κανένας τους κάποιο run. Με αυτό σαν σκεπτικό θα πάρω το over 7,5.

Boost νίκης στο Pamestoixima.gr: Βλέπεις τα κέρδη σου να εκτοξεύονται!

Δεν υπάρχει λόγος να δίνονται αουτσάιντερ οι Πάιρετς

Μου κάνει φοβερή εντύπωση η απόδοση νίκης των Πάιρετς μέσα στους Νάσιοναλς. Ο Κόρμπιν, που ξεκινάει για την ομάδα της πρωτεύουσας, δίνει 7 run μέσο όρο και η απόδοσή του έχει φθίνουσα πορεία. Στοιχειωδώς σοβαρός αν είναι ο Κιντάνα, θα πληρωθούμε αδρά τη νίκη των Πάιρετς.

Τα ειδικά στο ντέρμπι γέρνουν προς Καναδά

Οι Μπλου Τζέις έδειξαν τα δόντια τους στην πρώτη αναμέτρηση με τους Ρεντ Σοξ. Σήμερα όμως δεν θα μπλέξω με σημείο. Θα πάρω το over 1,5 hit του Βλαντιμιρ Γκερέρο σε απόδοση τριπλασιασμού, ο οποίος βρίσκεται σε καλή κατάσταση. Ένα hit το έχει σίγουρα. Με λίγη τύχη θα κάνει άλλο ένα. Η δεύτερη επιλογή είναι τα over 3,5 strikeout του Στρίπλινγκ. Ο πίτσερ των Μπλου Τζέις είναι σε καλή κατάσταση και είναι δεδομένο πως θα δεχθεί πίεση. Με μία καλή αρχή θεωρώ πως θα βγει αυτό το όριο.

Novibet – με 0% γκανιότα** και το στοίχημά σου αξίζει περισσότερα!

Μονό
02:05
Φίλις - Μπρέιβς
Over 7,5 run
1.90
Δυάδα απόδοσης 2.17
02:05
Φίλις - Μπρέιβς
Οver 6,5 run
1.55
02:05
Νάσιοναλς - Πάιρετς
2 (+2,5)
1.40
Μονό
02:05
Νάσιοναλς - Πάιρετς
2
2.05
Ειδικό
02:07
Μπλου Τζέις - Ρεντ Σοξ
Στρίπλινγκ over 3,5 strikeout
1.91
Ειδικό
02:07
Μπλου Τζέις - Ρεντ Σοξ
Γκερέρο over 1,5 hit
2.90
21+ | Αρμόδιος Ρυθμιστής ΕΕΕΠ | Κίνδυνος εθισμού & απώλειας περιουσίας | Γραμμή βοήθειας ΚΕΘΕΑ: 210 9237777 | Παίξε Υπεύθυνα
* Ισχύουν όροι και προϋποθέσεις