Οι μάχες του Στέφανου Τσιτσιπά με 0% γκανιότα* και εκατοντάδες αγορές

Οι μάχες του Στέφανου Τσιτσιπά με 0% γκανιότα* και εκατοντάδες αγορές

Το τένις θα βρίσκεται στο προσκήνιο για τις επόμενες δύο εβδομάδες, καθώς από χθες βρίσκεται σε εξέλιξη το τρίτο Grand Slam της σεζόν.

Ο Στέφανος Τσιτσιπάς έκανε πολλές καλές εμφανίσεις στη Μαγιόρκα και κατέκτησε το Mallorca Championships. Ένας τίτλος ο οποίος ήταν ο 9ος συνολικά στην καριέρα του και ο πρώτος στο γρασίδι. Ίσως αποτελεί και τον καλύτερο προάγγελο ενόψει του Αγγλικού Open. Στον πρώτο γύρο καλείται να αντιμετωπίσει τον Ελβετό με αμερικανικές ρίζες, Αλεξάντερ Ρίτσαρντ, όντας το απόλυτο φαβορί.

Αλεξάντερ Ρίτσαρντ – Στέφανος Τσιτσιπάς 1: 12.50 2: 1.04

Εξίσου εύκολο έργο αναμένεται να έχει ο Ραφαέλ Ναδάλ. Ο Ισπανός θρύλος, στην πρεμιέρα του στο κυρίως ταμπλό τίθεται αντιμέτωπος με τον Φρανσίσκο Σερούντολο. Ο 24χρονος Αργεντινός δεν είναι του βεληνεκούς του Ναδάλ και ξεκινάει από την θέση του απόλυτου αουτσάιντερ στο ζευγάρι. Ο «Matador» έχει βάλει στόχο να κατακτήσει για 3η φορά το Αγγλικό Όπεν και πρώτο έπειτα από 12 χρόνια.

Φρανσίσκο Σερούντολο – Ραφαέλ Ναδάλ 1: 14.50 2: 1.03

Τέλος, η προσοχή, όσον αφορά το ταμπλό των γυναικών, στρέφεται στη Σερένα Γουίλιαμς. Η κορυφαία Αμερικανή τενίστρια όλων των εποχών συμμετέχει με wild card στο τουρνουά. Θυμίζουμε ότι επιστρέφει στην ενεργό δράση μετά τον σοβαρό τραυματισμό της ένα χρόνο πριν και θα προσπαθήσει να διεκδικήσει την 8ο τίτλο της στο Grand Slam του Λονδίνου. Βέβαια, το εγχείρημα είναι εξαιρετικά δύσκολο και ο πρώτος γύρος απέναντι στην Άρμονι Ταν θα φανερώσει την κατάστασή της.

Σερένα Γουίλιαμς – Άρμονι Ταν 1: 1.30 2: 3.70

Τα μέλη της Novibet μπορούν καθημερινά να βρουν προσφορές** για τα μεγάλα παιχνίδια και κορυφαίο πρόγραμμα ανταμοιβής**.

Οι αγώνες του Wimbledon όπως θα ήθελες να είναι…

21+ | Αρμόδιος Ρυθμιστής ΕΕΕΠ | Κίνδυνος εθισμού & απώλειας περιουσίας | Γραμμή βοήθειας ΚΕΘΕΑ: 210 9237777 | Παίξε Υπεύθυνα
* Ισχύουν όροι και προϋποθέσεις