Κατάρ: STOP για το λογότυπο του Μουντιάλ ’22

Προγνωστικά Μουντιάλ

Η FIFA είναι πολύ αυστηρή για την πνευματική ιδιοκτησία, όσον αφορά την παράνομη χρήση του λογότυπου.

Το υπουργείο Εσωτερικών του Κατάρ υπενθύμισε στο Twitter την Κυριακή «την απαγόρευση αντιγραφής και τοποθέτησης του λογότυπου του Παγκοσμίου Κυπέλλου (ποδοσφαίρου) στις πινακίδες κυκλοφορίας των αυτοκινήτων», μετά τις προσφορές δημοπρασίας πινακίδων. Προγνωστικά Μουντιάλ

Novibet – με 0% γκανιότα** και το στοίχημά σου αξίζει περισσότερα!

«Η Γενική Διεύθυνση Τροχαίας δηλώνει ότι οι πινακίδες που φέρουν το λογότυπο του Παγκοσμίου Κυπέλλου είναι ειδική έκδοση που εκδίδεται υπό συγκεκριμένες συνθήκες σε συντονισμό με τη FIFA, για νεοταξινομημένα οχήματα και για συγκεκριμένες πινακίδες που έχουν δημοπρατηθεί», αναφέρει το υπουργείο. Οι παραβάτες θα υπόκεινται σε δίωξη. ν παράνομη χρήση του λογότυπου του τουρνουά και της εικόνας του Παγκοσμίου Κυπέλλου. ν παράνομη χρήση του λογότυπου του τουρνουά και της εικόνας του Παγκοσμίου Κυπέλλου.

Πενήντα πινακίδες κυκλοφορίας με το λογότυπο του Μουντιάλ 2022, που θα πραγματοποιηθεί στο αραβικό εμιράτο από τις 21 Νοεμβρίου έως τις 18 Δεκεμβρίου, πουλήθηκαν σε δημοπρασία στα τέλη Μαΐου. Η πιο ακριβή, που φέρει τον αριθμό 811118, πουλήθηκε για 1,8 εκατομμύρια ριάλ Κατάρ (480.000 ευρώ). ν παράνομη χρήση του λογότυπου του τουρνουά και της εικόνας του Παγκοσμίου Κυπέλλου.

Η FIFA είναι πολύ αυστηρή για την πνευματική ιδιοκτησία, όσον αφορά την παράνομη χρήση του λογότυπου του τουρνουά και της εικόνας του Παγκοσμίου Κυπέλλου. ν παράνομη χρήση του λογότυπου του τουρνουά και της εικόνας του Παγκοσμίου Κυπέλλου.

Στις 10 Μαΐου ανακοινώθηκαν οι πρώτες συλλήψεις για πώληση στα κοινωνικά δίκτυα απομιμήσεων προϊόντων (μπλουζάκια και καπέλα με το λογότυπο του Παγκόσμιου Κυπέλλου 2022). ν παράνομη χρήση του λογότυπου του τουρνουά και της εικόνας του Παγκοσμίου Κυπέλλου.

Επίσης, τον περασμένο Δεκέμβριο οι Αρχές επισκέφτηκαν ένα εργοστάσιο παραγωγής αρωμάτων που επρόκειτο να μπουν σε μπουκάλια, τα οποίο έφεραν το λογότυπο του Κατάρ 2022. Προγνωστικά Μουντιάλ ν παράνομη χρήση του λογότυπου του τουρνουά και της εικόνας του Παγκοσμίου Κυπέλλου. ν παράνομη χρήση του λογότυπου του τουρνουά και της εικόνας του Παγκοσμίου Κυπέλλου.

Novibet – με 0% γκανιότα** και το στοίχημά σου αξίζει περισσότερα!

21+ | Αρμόδιος Ρυθμιστής ΕΕΕΠ | Κίνδυνος εθισμού & απώλειας περιουσίας | Γραμμή βοήθειας ΚΕΘΕΑ: 210 9237777 | Παίξε Υπεύθυνα
* Ισχύουν όροι και προϋποθέσεις