Με τους φορμαρισμένους στο Wimbledon!

προγνωστικά τένις

Προγνωστικά τένις με δυάδα και μακροχρόνια επιλογή με βάση την φόρμα απο το Wimbledon που αρχίζει σήμερα.

Καλημέρα σε όλους και όλες. Την περασμένη εβδομάδα πλήρωσε η ημι-μακροχρόνια επιλογή μας αφού ο Τσιτσιπάς πέρασε όπως αναμενόταν στα ημιτελικά της Μαγιόρκα όπου και κατέκτησε τελικά τον πρώτο τίτλο στο χόρτο. Όλα τα φώτα πέφτουν πλέον πάνω στο Wimbledon, το τρίτο Grand Slam της χρονιάς, που θα μας απασχολήσει στοιχηματικά για τις επόμενες δύο εβδομάδες. Ο πρώτος γύρος που ξεκινάει σήμερα έχει ενδιαφέροντες αναμετρήσεις με κάποιες να μπαίνουν στις επιλογές μας στα προγνωστικά τένις.

Προγνωστικά τένις Wimbledon

Οι πρώτες μας επιλογές θα έρθουν με την λογική να στηρίξουμε παίκτες που είχαν καλή παρουσία στο χόρτο τις τελευταίες βδομάδες είτε στα διάφορα τουρνουά είτε στα προκριματικά του Wimbledon. Αυτός είναι ο Αυστραλός Περσέλ νο156 στον κόσμο που αντιμετωπίζει τον έμπειρο Γάλλο Μαναρινό που είναι στο νο73. Ο Αυστραλός είναι πολύ καλός παίκτης διπλών αλλά έχει το παιχνίδι που ταιριάζει στην επιφάνεια του χόρτου κάτι το οποίο ήδη του έχει δώσει 7 νίκες σε 9 ματς φέτος. Ο Μαναρινό από την άλλη έχει μεν μεγαλύτερη εμπειρία από αυτό το επίπεδο αλλά φέτος έχει δείξει σημάδια αναξιοπιστίας στο παιχνίδι κάτι το οποίο αντικατοπτρίζεται και στα αποτελέσματα του (14 νίκες – 18 ήττες). Λογικά ξεκινάει ο Μαναρινό ως φαβορί αλλά ο Περσέλ μπορεί να πάρει έστω ένα σετ. Η επιλογή του να πάρουν και οι δύο παίκτες από ένα σετ είναι στο 1,65 στην Stoiximan.

Την παραπάνω επιλογή θα την συνδυάσουμε σε δυάδα με ένα στοίχημα από τον αγώνα μεταξύ των Γάλλων Χαλίς και Περ. Ο Χαλίς μετά την πολύ καλή χρονιά που κάνει με 40 νίκες σε 55 αγώνες θέλει να πάρει την πρώτη νίκη σε αγώνα κυρίως ταμπλό στο αγγλικό Grand Slam. Ο ταλαντούχος αλλά ιδιόρρυθμος από την άλλη Περ κάνει μια δεύτερη συνεχόμενη κακή χρονιά καθώς έχει μόλις 6 νίκες σε 25 αγώνες. Παράλληλα επέλεξε να παίξει μόνο έναν αγώνα σε χόρτο πριν το Wimbledon τον οποίο μάλιστα έχασε ενώ την περασμένη εβδομάδα έπαιξε σε τουρνουά Challenger στο χώμα (!) όπου και αποσύρθηκε από τον πρώτο γύρο. Τις τελευταίες βδομάδες ο Χαλίς έχει δείξει πολύ καλύτερα στοιχεία από τον Περ στο χόρτο και θα αποτελέσει την δεύτερη μας επιλογή η στήριξη του να νικήσει στα games με χάντικαπ -3,5 στο 1,57 που βρίσκουμε στην Stoiximan.

Τέλος θα επιλέξουμε και μια ακόμη μακροχρόνια επιλογή στα προγνωστικά τένις του Wimbledon. Πέραν λοιπόν την ειδικής μακροχρόνιας επιλογής που έχουμε ήδη δώσει να βγει πρώτος στους άσους ο Μπερετίνι θα στηρίξουμε την καλή φόρμα που δείχνει να βρίσκει στο χόρτο ο Στέφανος Τσιτσιπάς. Ο Έλληνας πρωταθλητής αντιμετωπίζει στον 1ο γύρο τον qualifier Ρίτσαρντ και στον 2ο γύρο λογικά θα βρει απέναντι του τον Αυστραλό Τόμπσον. Αν επιβεβαιωθούν τα προγνωστικά θα βρει στον 3ο γύρο τον αρκετά δυνατό στο χόρτο Κύργιο που θα είναι και το πρώτο του μεγάλο τεστ. Εφόσον νικήσει τελευταίος αντίπαλος πριν τα προημιτελικά θα είναι λογικά κάποιος εκ των Μπαουτιστα Αγκουτ (που κέρδισε ο Στέφανος στον τελικό της Μαγιόρκα) ή ο ευρισκόμενος σε κακή κατάσταση Σαποβάλοφ.

Ο Στέφανος έχασε δύσκολα μόνο από τον Κύργιο και τον επίσης πολύ καλό στο χόρτο Μάρει. Η εκτίμηση μας είναι ότι έχει την φόρμα και την ποιότητα  να κερδίσει τον Κύργιο, εάν βρεθούν στο τουρνουά, και να φτάσει στα προημιτελικά, επιλογή που πληρώνει επί 3 στην Stoiximan.

Δυάδα απόδοσης 2.59
13:00
Μπενουά Περ - Κοντέν Χάλις
Χάντικαπ Games Αγώνα: Κοντέν Χάλις -3,5
1.57
13:00
Αντριάν Μαναρίνο - Μαξ Πουρσέλ
Και οι δύο παίκτες να κερδίσουν σετ: Ναι
1.65
Μακροχρόνιο Wimbledon
Στέφανος Τσιτσιπάς να φτάσει στα προημιτελικά
Ναι
3.00
21+ | Αρμόδιος Ρυθμιστής ΕΕΕΠ | Κίνδυνος εθισμού & απώλειας περιουσίας | Γραμμή βοήθειας ΚΕΘΕΑ: 210 9237777 | Παίξε Υπεύθυνα
* Ισχύουν όροι και προϋποθέσεις