Σε Σικάγο και Άρλινγκτον το ενδιαφέρον, σκοράρουν οι Μπλου Τζέις

Προγνωστικά μπέιζμπολ

Προγνωστικά μπέιζμπολ: Μετά το χθεσινό ρεπό, ο Παναγιώτης Δογαντζής επιστρέφει με τρεις αναμετρήσεις από την MLB σε αποδόσεις που φτάνουν 2.91.

Καλημέρα σε όλους. Συνεχίζουμε σήμερα όπως πάντα με αναμετρήσεις από την MLB. προγνωστικά μπέιζμπολ

Με τον Ντίλαν στο τιμόνι σπάει η κακοδαιμονία στο Σικάγο

Χρειάζεται πολύ προσπάθεια να καταφέρει μία ομάδα να σκουπιστεί από τους Όριολς και οι Γουάιτ Σοξ είναι κοντά σε αυτό. Ευτυχώς γι’ αυτούς, σήμερα στο ανάχωμα θα ξεκινήσει ο καλύτερός τους πίτσερ, Ντίλαν Σιζ. Από την άλλη, θα ξεκινήσει ο Τζόρνταν Λάιλς ο οποίος δίνει 5 run μέσο όρο. Θεωρώ πως εύκολα ή δύσκολα θα σπάσει το αρνητικό σερί των Γουάτ Σοξ και θα πάρουμε τη νίκη τους με χάντικαπ -1. Απλά να αναφέρουμε ότι στην τελευταία νίκη τους ήταν στο ανάχωμα πάλι ο Σιζ.

Οι αποδόσεις που θες είναι στο Pamestoixima.gr. Mε πλούσιο live streaming, μεγάλη ποικιλία από pre & live αγώνες και cash out κάθε στιγμή του αγώνα.

Στο Άρλνιγκτον με φόρα και επιστροφή Όττο

Οι Ρέιντζερς τα κατάφεραν και κέρδισαν το χθεσινό παιχνίδι. Σήμερα γι’ αυτούς θα ξεκινήσει μετά από καιρό ο Γκλεν Όττο. Εξαιρετική επιλογή αγώνα για να ξαναμπεί στο κλίμα ο Όττο, καθώς από την άλλη μεριά ξεκινάει σαν πίτσερ ο Τζάκσον Τέτροτ, ο οποίος δίνει σχεδόν 6 run μέσο όρο. Έτσι, θα πάρω τη νίκη των Ρέιντζερς με χάντικαπ -1.

Προγνωστικά μπέιζμπολ: Keep scoring στο Μιλγουόκι

Οι Μπλου Τζέις δεν βρίσκονται σε καλή κατάσταση, όμως στα τελευταία τους παιχνίδια κάνουν κάτι με συνέπεια. Σκοράρουν πολλά run στα τελευταία inning και συνήθως όταν χάνουν. Με δεδομένο ότι στο ανάχωμα για τους Μπρούερς θα ξεκινήσει ο Τσι Τσι Γκονζάλεζ (που δίνει 6 run μέσο όρο) θα πάρω δύο επιλογές. Η πρώτη είναι τα ομαδικά over 5,0 run των Μπλου Τζέις. Η δεύτερη είναι να προηγηθεί η ομάδα που θα χάσει τον αγώνα. Η τελευταία επιλογή δίνεται με το σκεπτικό ότι οι Μπλου Τζέις μπαίνουν μουδιασμένα αλλά φορτσάρουν στο τέλος.

Το παιχνίδι παίζεται στο γήπεδο Novibet

Μονό
21:10
Μπρούερς - Μπλου Τζέις
Μπλου Τζέις over 5.0 run
1.90
Ειδικό
21:10
Μπρούερς - Μπλου Τζέις
Ομάδα που σκοράρει πρώτη κερδίζει: Όχι
2.75
Fun bet
21:10
Γουάιτ Σοξ - Όριολς
Γουάιτ Σοξ over 9,5 run
11.00
Δυάδα απόδοσης 2.40
21:10
Γουάιτ Σοξ - Όριολς
1
1.50
21:35
Ρέιντζερς - Νάσιοναλς
1
1.60
Δυάδα απόδοσης 2.91
21:10
Γουάιτ Σοξ - Όριολς
1 (-1)
1.62
21:35
Ρέιντζερς - Νάσιοναλς
1 (-1)
1.79
21+ | Αρμόδιος Ρυθμιστής ΕΕΕΠ | Κίνδυνος εθισμού & απώλειας περιουσίας | Γραμμή βοήθειας ΚΕΘΕΑ: 210 9237777 | Παίξε Υπεύθυνα
* Ισχύουν όροι και προϋποθέσεις