Θα μιλήσει η εμπειρία…

Θα μιλήσει η εμπειρία…

Η πολυνίκης του θεσμού Σεβίλλη αντιμετωπίζει τη Ρόμα στην ουδέτερη «MSV Αρένα» του Ντούισμπουργκ σε ένα άκρως ενδιαφέρον ζευγάρωμα που η πρόκριση θα κριθεί σε έναν, και μόνο, αγώνα.

Οι δυο ομάδες με την επανέναρξη των πρωταθλημάτων έδειξαν ένα πολύ καλό πρόσωπο. με τη Σεβίλλη να κάνει ντεμαράζ νικών και να τερματίζει 4η στο ισπανικό πρωτάθλημα σε ισοβαθμία με την Ατλέτικο, ενώ η Ρόμα (έχοντας ένα εκπληκτικό αήττητο με 7 νίκες και μία ισοπαλία στα 8 τελευταία παιχνίδια) εξασφάλισε την θέση της στους ομίλους του Europa League.

H Σεβίλλη μετράει πέντε κατακτήσεις στον θεσμό κάτι που την κάνει απόλυτα υπολογίσιμη και φυσικά ένα από τα φαβορί για την κατάκτηση του τροπαίου. Στη Γερμανία, όπου θα διεξαχθεί ο αγώνας , η Σεβίλλη ταξίδεψε χωρίς τον Γκουντέλ που βρέθηκε θετικός στο κορωνοϊό ενώ η Ρόμα χωρίς τον σημαντικό μέσο Βερετούτ. Η Σεβίλλη γνωρίζει πολύ καλά το μομέντουμ της διοργάνωσης και θα βρει τον τρόπο να κλέψει την πρόκριση απέναντι σε μια πολύ καλή και ανταγωνιστική Ρόμα.

Με ένα όνειρο τρελό πάει ο Ολυμπιακός στο Γούλβερχαμπτον θέλοντας να προκριθεί εις βάρος και δεύτερης αγγλικής ομάδας, μετά την Άρσεναλ. Η ομάδα του Πέδρο Μάρτινς δείχνει να είναι η καλύτερη των τελευταίων ετών, πολύ δουλεμένη και βγάζοντας σοβαρότητα και σταθερότητα σε όλη τη διάρκεια της χρονιάς. Μετά την κατάκτηση του τίτλου και μαθηματικά, ο Ολυμπιακός έστρεψε την προσοχή του περισσότερο στη διαχείριση δυνάμεων έχοντας το μυαλό του στους «λύκους».

Οι Αγγλοι, παρά την καλή τους χρονιά και το καλό ποδόσφαιρο που απέδωσαν στο μεγαλύτερο κομμάτι του πρωταθλήματος δεν κατάφεραν να εξασφαλίσουν μια θέση στα ευρωπαϊκά σαλόνια και έτσι το παιχνίδι είναι πολύ κομβικό για να μείνουν ζωντανοί στον δρόμο… γιατί όχι, για το τρόπαιο. Μετά και το 1-1 στο Καραϊσκάκη, ένα ματς ισορροπημένο σε γενικές γραμμές και με τον Ολυμπιακό να προηγείται, η Γουλβς κατάφερε να βρει το πολύτιμο εκτός έδρας γκολ και να αποκτήσει το προβάδισμα πρόκρισης. Η Γουλβς πολύ ποιοτική ομάδα σε όλες τις γραμμές και κυρίως επιθετικά θα βάλει πολύ δύσκολα στον Ολυμπιακό που θα πρέπει να ματώσει για να φύγει με την πρόκριση από το Γούλβερχαμπτον. Θεωρώ ότι ο Ολυμπιακός θα βρει τον τρόπο να σκοράρει όπως έχει κάνει στα περισσότερα εκτός έδρας παιχνίδια του φέτος, με αρχισκόρερ φυσικά τον δεινό Ελ Αραμπί. Εκτός ο τιμωρημένος Σεμέδο και ο τραυματίας κίπερ Σα.

Στο Λεβερκούζεν, μετά το 3-1 στο «Άιμπροξ» η γερμανική είναι το μεγάλο φαβορί για την πρόκριση έναντι της Ρέιντζερς. Μετά τον χαμένο τελικό με την Μπάγερν για το γερμανικό κύπελλο, οι «ασπιρίνες» έχουν βλέψεις για έναν ακόμη τελικό κάτι που μόνο εύκολο δεν είναι και με την προϊστορία να μην είναι με το μέρος τους, καθώς μετράνε δύο αποκλεισμούς στο γύρο των «16», θα επιδιώξουν να κλειδώσουν την πρόκριση. Ο Άγγλος τεχνικός των Σκωτσέζων, Στίβεν Τζέραρντ, δήλωσε πως δεν έχουν τίποτα να χάσουν από αυτό το παιχνίδι και θα κυνηγήσουν ένα γρήγορο γκολ.

Δυάδα (απόδοσης 2.81)

19:55 Λεβερκούζεν – Ρέιντζερς: Goal/goal (1.61)

19:55 Σεβίλλη – Ρόμα: Goal/goal (1.75)

Μονά

19:55 Σεβίλλη – Ρόμα: Πρόκριση Σεβίλλης (1.66)

Combo

22:00 Γουλβς – Ολυμπιακός: 1 & goal/goal (4.50)

21+ | Αρμόδιος Ρυθμιστής ΕΕΕΠ | Κίνδυνος εθισμού & απώλειας περιουσίας | Γραμμή βοήθειας ΚΕΘΕΑ: 210 9237777 | Παίξε Υπεύθυνα
* Ισχύουν όροι και προϋποθέσεις