Προβάδισμα οι γηπεδούχοι σε Σικάγο και LA, Ρεντ Σοξ για φίλημα

Προγνωστικά μπέιζμπολ

Προγνωστικά μπέιζμπολ: Συνέχεια στα ταμεία θέλει να δώσει ο Παναγιώτης Δογαντζής με αποδόσεις που φτάνουν το 3.32!

Καλημέρα σε όλους. Πολύ καλή μέρα η χθεσινή καθώς, πέρασαν τρεις απ’ τις τέσσερις επιλογές μας. Βέβαια μας άφησε μία γλυκόπικρη γεύση αφού, οι Μπρέιβς απώλεσαν διαφορά 6  run. Σήμερα θα ασχοληθούμε με τρεις αναμετρήσεις στα προγνωστικά μπέιζμπολ.

Προγνωστικά μπέιζμπολ: Με φόρα και Πιβέττα οι Ρεντ Σοξ

Πρώτο παιχνίδι της σειράς. Οι Ρεντ Σοξ βρίσκονται σε εξαιρετική κατάσταση αφού, τρέχουν ένα νικηφόρο σερί τεσσάρων παιχνιδιών και οχτώ στα τελευταία δέκα. Σήμερα θα ξεκινήσει στο ανάχωμα ο *καυτός* αυτή την περίοδο Πιβέττα ο οποίος, δίνει λιγότερα από δύο run μ.ο.. Από την άλλη, θα ξεκινήσει ο Καλ Κούαντριλ που δεν διανύει καλή σεζόν. Με αυτά σαν δεδομένα θα πάρουμε τη νίκη των Ρεντ Σοξ με χάντικαπ -1

Προγνωστικά μπέιζμπολ: Βοτ και Φλέξεν δεν θα αντέξουν σε Σικάγο και LA

Εδώ θα πάρουμε μια δυάδα με αρκετές πιθανότητες στα μάτια μου. Το πρώτο παιχνίδι είναι η νίκη των Γουάιτ Σοξ απέναντι στους Όριολς. Για την ομάδα της Βαλτιμόρης θα ξεκινήσει στο ανάχωμα ο Όστιν Βοτ ο οποίος, δίνει 8,5 run μ.ο. και αυτό από μόνο του κάνει ελκυστική τη νίκη των γηπεδούχων.
Το δεύτερο παιχνίδι είναι η νίκη των Έιντζελς απέναντι στους Μάρινερς. Η ομάδα του Σιάτλ θα ξεκινήσει με τον Φλέξεν ο οποίος, δίνει 5 run μ.ο.. Έτσι με την ίδια λογική ,θα πάρουμε τη νίκη των Έιντζελς. Αυτή η δυάδα είναι υπερδιπλασιασμού και μου αρέσει αρκετά.
Μονό
02:10
Γκάρντιανς - Ρεντ Σοξ
2
1.85
Μονό
02:10
Γκάρντιανς - Ρεντ Σοξ
2 (-1,5)
2.08
Δυάδα απόδοσης 2.57
03:10
Γουάιτ Σοξ - Όριολς
1
1.57
04:38
Ειντζελς - Μαρινερς
1
1.62
Δυάδα απόδοσης 3.32
03:10
Γουάιτ Σοξ - Όριολς
1(-1)
1.79
04:38
Ειντζελς - Μαρινερς
1(-1)
1.85
21+ | Αρμόδιος Ρυθμιστής ΕΕΕΠ | Κίνδυνος εθισμού & απώλειας περιουσίας | Γραμμή βοήθειας ΚΕΘΕΑ: 210 9237777 | Παίξε Υπεύθυνα
* Ισχύουν όροι και προϋποθέσεις