Γουίμπλεντον με μακροχρόνια και ειδικά στοιχήματα*

Γουίμπλεντον με μακροχρόνια και ειδικά στοιχήματα*

Από τις 27 Ιουνίου έως τις 10 Ιουλίου όλα τα βλέμματα θα είναι στραμμένα στο Λονδίνο.

Το πρώτο σερβίς στο Γουίμπλεντον πλησιάζει και άπαντες κορυφώνουν την προετοιμασία τους για το τρίτο φετινό τουρνουά Grand Slam.

Ο Ραφαέλ Ναδάλ μετά τον θρίαμβο στο Ρολάν Γκαρός θα κυνηγήσει το 23ο Grand Slam στην καριέρα του. Στο γρασίδι παραδοσιακά αντιμετωπίζει προβλήματα, κάτι που επιβεβαιώνεται από τις μόλις δύο τίτλους εκεί, που κρίνονται λίγες για τα δεδομένα του. Απέναντί του θα βρει τον Νόβακ Τζόκοβιτς. Ο Σέρβος Νο.1 στην Παγκόσμια Κατάταξη, αναζητά εκδίκηση για τον αποκλεισμό στο Παρίσι και παράλληλα να κατακτήσει το μακροβιότερο τουρνουά τένις για τέταρτη διαδοχική χρονιά και έβδομη συνολικά στην καριέρα του.

Νικητής τουρνουά Νόβακ Τζόκοβιτς 1.83

Ο Στέφανος Τσιτσιπάς και η Μαρία Σάκκαρη θέλουν να κάνουν restart στο Γουίμπλεντον. Ο Έλληνας τενίστας θα πάρει μέρος για πέμπτη φορά στην καριέρα του με τη συμμετοχή του στον 4ο γύρο το 2018 να αποτελεί την καλύτερη πορεία του στη διοργάνωση. Για την 26χρονη πρωταθλήτρια, αυτή θα είναι η έκτη συμμετοχή στο συγκεκριμένο Grand Slam, με τον 3ο γύρο να αποτελεί το ταβάνι της έως τώρα (x2). Πέρσι, αμφότεροι έπεσαν θύματα μεγάλων εκπλήξεων στον 1ο και στον 2ο γύρο αντίστοιχα, οπότε φέτος αναμένεται να παρουσιαστούν υποψιασμένοι.

Σ. Τσιτσιπάς & Μ. Σάκκαρη Να φτάσουν στα Προημιτελικά 7.85

Στο ταμπλό των γυναικών, η «δαιμονισμένη» Ίγκα Σφιόντεκ μετά την αψεγάδιαστη κατάκτηση στο Γαλλικό Open δείχνει έτοιμη να σαρώσει και στο «Νησί». Φυσικά,  στην λίστα των φαβορί βρίσκεται στο Νο.1. Μέσα στα πιθανά εμπόδια που θα βρει απέναντί της η Πολωνή, είναι και η Σερένα Γουίλιαμς.

Η πολύπειρη Αμερικανίδα τενίστρια θα πάρει μέρος στην αγαπημένη της διοργάνωση ύστερα από τη wildcard που εξασφάλισε. Έχοντας πατήσει τα 40 της χρόνια, η επί σειρά ετών Νο1 του γυναικείου ταμπλό, είναι δεδομένο πως θα είναι ένα από τα πρόσωπα του τουρνουά και θα κάνει ό,τι μπορεί για να το κατακτήσει για έβδομη φορά στην τεράστια καριέρα της.

Νικήτρια τουρνουά Σερένα Γουίλιαμς 17.00

Τα μέλη της Novibet μπορούν καθημερινά να βρουν προσφορές* για τα μεγάλα παιχνίδια και κορυφαίο πρόγραμμα ανταμοιβής*.

Το Γουίμπλεντον όπως θα ήθελες να είναι…

 

*ΙΣΧΥΟΥΝ ΟΡΟΙ & ΠΡΟΫΠΟΘΕΣΕΙΣ ΔΙΑΘΕΣΙΜΟΙ ΣΤΟ NOVIBET.GR/INFO/OROI

21+ | Αρμόδιος Ρυθμιστής ΕΕΕΠ | Κίνδυνος εθισμού & απώλειας περιουσίας | Γραμμή βοήθειας ΚΕΘΕΑ: 210 9237777 | Παίξε Υπεύθυνα
* Ισχύουν όροι και προϋποθέσεις