To Champions League επιστρέφει. Ολες οι μεταδόσεις

To Champions League επιστρέφει. Ολες οι μεταδόσεις

Το UEFA Champions League επιστρέφει μετά από πολύμηνη διακοπή, με ένα διήμερο ποδοσφαιρικών μαχών που θα καθορίσει την τελική 8άδα της διοργάνωσης. Οι αγώνες ρεβάνς της φάσης των 16 θα μεταδοθούν ζωντανά και αποκλειστικά στην COSMOTE TV στις 7 και 8 Αυγούστου, μαζί με την κάλυψη της δημοσιογραφικής ομάδας των COSMOTE SPORT καναλιών, ρεπορτάζ και εκπομπές με όλες τις εξελίξεις.

Την Παρασκευή 7/8, πριν από την έναρξη των αγώνων Μάντσεστερ Σίτι-Ρεάλ Μαδρίτης (22.00, COSMOTE SPORT 2HD) και Γιουβέντους-Λιόν (22.00, COSMOTE SPORT 3HD), οι τηλεθεατές θα συντονιστούν στο «UEFA Champions League Show» (21.00, COSMOTE SPORT 2HD). Κατά τη διάρκεια της εκπομπής, οι Βασίλης Σαμπράκος, Μιχάλης Τσόχος και Αριάνα Παπαγιάννη θα αναλύσουν τα δεδομένα των παιχνιδιών και θα παρουσιάσουν όσα συνέβησαν μεταξύ των δύο αντίπαλων ζευγαριών στ πρώτα ματς, όπου Μάντσεστερ Σίτι και Λιόν κατέκτησαν τη νίκη.

Το Σάββατο 8/8 στις 22.00, η δράση θα μεταφερθεί στο Μόναχο, όπου η Μπάγερν θα υποδεχτεί την Τσέλσι (COSMOTE SPORT 2HD). Την ίδια ώρα (22.00), τα βλέμματα θα στραφούν και στη Βαρκελώνη, όπου μετά το 1-1 της 1ης αγωνιστικής, Μπαρτσελόνα και Νάπολι καλούνται να κλείσουν τους «ανοιχτούς λογαριασμούς» που άφησε η ισοπαλία (COSMOTE SPORT 1HD).

Πριν από τη σέντρα των αγώνων, το «UEFA Champions League Show» θα παρουσιάσει τα καλύτερα στιγμιότυπα των αγώνων της Παρασκευής 7/8 και όλο το ρεπορτάζ που αφορά στα τελευταία δύο ζευγάρια της φάσης των 16 (21,00, COSMOTE SPORT 1HD). Και τις δύο ημέρες της αγωνιστικής δράσης, η εκπομπή θα επιστρέφει μετά την ολοκλήρωση κάθε ματς με τον απόηχο και τα highligts των αναμετρήσεων.

 

21+ | Αρμόδιος Ρυθμιστής ΕΕΕΠ | Κίνδυνος εθισμού & απώλειας περιουσίας | Γραμμή βοήθειας ΚΕΘΕΑ: 210 9237777 | Παίξε Υπεύθυνα
* Ισχύουν όροι και προϋποθέσεις