Ο Γκατούζο μπορεί να πληρώσει το 9άρι για τη Βαλένθια;

στοίχημα ισπανία

Στοίχημα Ισπανία: Εποχή Γκατζούζο για τη Βαλένθια και ήδη βγήκαν οι αποδόσεις για την πορεία των «νυχτερίδων» στη La Liga.

Ο Τζενάρο Γκατούζο είναι ο νέος προπονητής της Βαλένθια εδώ και κάποιες εβδομάδες, αντικαθιστώντας τον Χοσέ Μπορδαλάς. Ο 44χρονος κόουτς είχε μείνει χωρίς ομάδα από τον περασμένο Ιούνιο, όταν και τερματίστηκε πρόωρα το συμβόλαιο του με τη Φιορεντίνα (διήρκησε μόλις δύο εβδομάδες), από την οποία τελικά αποχώρησε προτού ξεκινήσει η προετοιμασία, λόγω διαφωνιών που είχε με τη διοίκηση του κλαμπ. στοίχημα ισπανία

Υπήρξε εξαιρετικός αμυντικός χαφ στη Μίλαν, ενώ οι περισσότεροι Έλληνες φίλαθλοι τον θυμούνται και από το μικρό του πέρασμα από τον πάγκο του ΟΦΗ το 2014 (κάθισε περίπου 6 μήνες), από τον οποίον αποχώρησε, λόγω οικονομικών προβλημάτων. Έπειτα, η καριέρα του ως προπονητής είχε ανοδική πορεία, με πέρασμα από τη Μίλαν (2017-2019) και τη Νάπολι (2019-2021), με τη δεύτερη να κατακτάει το Coppa Itallia του 2019/20.

Ζόρικη η La Liga, πόσο μάλλον το να αναλάβει την «ηλεκτρική καρέκλα» της Βαλένθια, στην οποία τα τελευταία χρόνια κυριαρχεί περισσότερο η γκρίνια. στοίχημα ισπανία.

Βάσει των αποδόσεων, το να τερματίσει στην πρώτη 6άδα της La Liga μοιάζει η πιο εφικτή επιλογή από αυτές που προσφέρονται παραπάνω, με τιμή 2.80. Και μόνο το ότι τερμάτισε στην 9η θέση στο περσινό πρωτάθλημα προκαλεί στην ίδια κίνητρο, ώστε να φτάσει πιο ψηλά του χρόνου. Δελεαστικό το 9.00 για να τερματίσει στην πρώτη 4άδα που οδηγεί στο Champions League.

Δελεαστικό και το 20.00 για να σηκώσει και το Κύπελλο Ισπανίας η Βαλένθια.

Novibet – με 0% γκανιότα** και το στοίχημά σου αξίζει περισσότερα!

21+ | Αρμόδιος Ρυθμιστής ΕΕΕΠ | Κίνδυνος εθισμού & απώλειας περιουσίας | Γραμμή βοήθειας ΚΕΘΕΑ: 210 9237777 | Παίξε Υπεύθυνα
* Ισχύουν όροι και προϋποθέσεις