Ευρωπαϊκά Super Cup: Οι τελικοί του καλοκαιριού

Ευρωπαϊκά Super Cup

Καλοκαίρι και ευρωπαϊκά Super Cup, πάνε μαζί. Ποιες οι ημερομηνίες και οι αποδόσεις των τελικών.

Πέρα από τα Παγκόσμια Κύπελλα, τα Euro και τα προκριματικά των διασυλλογικών διοργανώσεων, τα καλοκαίρια μας είναι συνυφασμένα και με τα ευρωπαϊκά Super Cup. Όλη σχεδόν η γηραιά ήπειρος, απονέμει το Κύπελλο του… υπερπρωταθλητή. Στις εξαιρέσεις φυσικά, η δικιά μας, Super League.

Boost νίκης και τα κέρδη σου πολλαπλασιάζονται στο Pamestoixima.gr!

Ευρωπαϊκά Super Cup: Ξανά αντιμέτωποι Κλοπ και Πεπ

Ίσως ο πιο λαμπρός τελικός Super Cup, αυτός ανάμεσα στην πρωταθλήτρια Μάντσεστερ Σίτι και την κυπελλούχο Λίβερπουλ. Το Community Shield, όπως ονομάζεται το αγγλικό Super Cup, θα λάβει χώρα στις 30 Ιουλίου, με τους «πολίτες» να πλασάρονται φαβορί του 2.45 και την ομάδα του Κλοπ αουτσάιντερ του 2.80.

Το πρώτο, χρονικά, Super Cup, είναι το ρωσικό που είναι προγραμματισμένο για τις 9 Ιουλίου. Διεκδικήτριες η Ζενίτ και η Σπαρτάκ Μόσχας, με την ομάδα από την Αγία Πετρούπολη να είναι το μεγάλο φαβορί σε τιμές γύρω από το 1.55.

Το διήμερο 30-31 Ιουλίου, στο γήπεδο -πέρα από τους Άγγλους-, μπαίνουν οι Γάλλοι και οι Γερμανοί. Η Λειψία πανηγύρισε το πρώτο τρόπαιο της σύντομης ιστορίας, το Κύπελλο Γερμανίας και τώρα ψάχνει το δεύτερο απέναντι στην πρωταθλήτρια Μπάγερν Μονάχου. Φυσικά, φαβορί είναι οι Βαυαροί στο 1.95 και αουτσάιντερ στο 3.45 οι «ταύροι».

Παρί Σεν Ζερμέν και Ναντ θα διασταυρώσουν τα ξίφη τους στο γαλλικό Super Cup. Οι αποδόσεις βεβαίως είναι πλήρως εναρμονισμένες με το μεγάλο όνομα, προσφέροντας τους Παριζιάνους μόλις στο 1.40 και την κυπελλούχο Γαλλίας, Ναντ, στο 7.00.

Novibet – Το Cash Out* όπως θα ήθελες να είναι

Ευρωπαϊκά Super Cup: Υπερπρωταθλήτρια στο Ελσίνκι

Τέλος, υπάρχει και το ευρωπαϊκό Super Cup, το οποίο θα διεξαχθεί στο Ελσίνκι στις 10 Αυγούστου. Μπαρουτοκαπνισμένη από τέτοιες καταστάσεις η Ρεάλ Μαδρίτης, πλασάρεται στο 1.50 απέναντι στην Άιντραχτ Φρανκφούρτης που επέστρεψε στις κατακτήσεις ευρωπαϊκών τίτλων, με αυτή του Europa League.

21+ | Αρμόδιος Ρυθμιστής ΕΕΕΠ | Κίνδυνος εθισμού & απώλειας περιουσίας | Γραμμή βοήθειας ΚΕΘΕΑ: 210 9237777 | Παίξε Υπεύθυνα
* Ισχύουν όροι και προϋποθέσεις