Παιχνίδι ζωής και θανάτου

προγνωστικά

Προγνωστικά: Στο μπαράζ παραμονής της Super League ποντάρει απόψε ο Δημήτρης Ανδρουτσόπουλος, έχοντας και μία... βόμβα!

Καλησπέρα, καλησπέρα. Το Σάββατο το απόγευμα η Super League τελειώνει και επίσημα, με την ρεβάνς του αγώνα παραμονής ανάμεσα σε Λαμία και Βέροια. Στα προγνωστικά μας θα αφιερώσουμε ένα κομμάτι για το μεγάλο αυτό παιχνίδι που θα κρίνει την ομάδα που θα συμμετέχει στην Super Leagueτην επόμενη χρονιά, εστιάζοντας σε ένα ωραίο σημείο και σε ένα fun bet.

Λαμία και Βέροια, πράξη δεύτερο. Στον πρώτο αγώνα η Λαμία πήρε την νίκη με 2-1 και με τον κανονισμό του εκτός έδρας γκολ να ισχύει κανονικά, έχει το απόλυτο πλεονέκτημα. Οι παίκτες του Τζιανλούκα Φέστα ήταν περισσότερο αποτελεσματικοί και μπόρεσαν να εκμεταλλευτούν τα λάθη του αντιπάλου. Είναι περισσότεροι έμπειροι και γνωρίζουν πως να χτυπούν τέτοιους αντιπάλους. Φυσικά όμως η Λαμία δεν έγινε ξαφνικά ομαδάρα, έχει σοβαρά προβλήματα στην άμυνα και αναμένεται άμα μείνει και πίσω στο σκορ να αγχωθεί ιδιαίτερα. Η Βασίλισσα του Βορρά από την άλλη, έχασε πολλές ευκαιρίες στον πρώτο αγώνα και τώρα είναι με την πλάτη στον τοίχο,βλέποντας να χάνεται δεύτερη σερί μάχη. Ήταν αρκετά καλή στον πρώτο αγώνα, ωστόσο της κόστισαν τα φθηνά λάθη σε μερικές φάσεις. Δεν έχει πίεση και θα τα δώσει όλα, για να καταφέρει να… κάνει ένα μίνι θαύμα.

Εκτίμηση: Το παιχνίδι θα θυμίζει αρκετά το πρώτο. Αμφότερες θα παίξουν μπάλα, ίσως η Βέροια να προσπαθήσει περισσότερο. Το αμφίτερμα πληρώνει καλά και θα το επιλέξουμε στο 2.12 στα προγνωστικά μας από την Stoiximan, ενώ θα πάρουμε και σαν fun bet την άνοδο της Βέροιας στο 7.80 καθώς είναι τρελή απόδοση και όπως και να το κάνουμε δεν θα παίξει με την… Μπάγερν.

Novibet – με 0% γκανιότα** και το στοίχημά σου αξίζει περισσότερα!

Μονό
20:00
Λαμία - Βέροια
Goal/goal
2.12
Funbet
20:00
Λαμία - Βέροια
Άνοδος: Βέροια
7.80
21+ | Αρμόδιος Ρυθμιστής ΕΕΕΠ | Κίνδυνος εθισμού & απώλειας περιουσίας | Γραμμή βοήθειας ΚΕΘΕΑ: 210 9237777 | Παίξε Υπεύθυνα
* Ισχύουν όροι και προϋποθέσεις