Μικρό όριο για τόσο κακούς πίτσερ

προγνωστικά μπέιζμπολ

Προγνωστικά μπέιζμπολ: Άλλη μία μέρα στο ταμείο θέλει να μας οδηγήσει ο Παναγιώτης Δογαντζής με μία δυνατή επιλογή από το MLB.

Καλημέρα σε όλους. Εξαιρετική μέρα η χθεσινή στα προγνωστικά μπέιζμπολ καθώς πέρασαν τρεις στις τέσσερις βασικές επιλογές μας. Η τέταρτη χάθηκε επειδή οι Μπλου Τζέις λιποθύμησαν ενώ κέρδιζαν με 6-0! Σήμερα θα ασχοληθούμε με μία αναμέτρηση.

Boost νίκης στο Pamestoixima.gr: Βλέπεις τα κέρδη σου να εκτοξεύονται!

Προγνωστικά μπέιζμπολ: Νάσιοναλς  vs Φίλις

Πρώτο παιχνίδι της σειράς. Οι Νάσιοναλς (23-42) μετά από δύο σερί νίκες έκαναν πάλι τέσσερις σερί ήττες συνεχίζοντας έτσι την τραγική πορεία τους. Σήμερα θα ξεκινήσει στο ανάχωμα ο Πάτρικ Κόρμπιν, ο οποίος είναι τραγικός φέτος αφού δίνει 6.65 run μέσο όρο! Από την άλλη, οι Φίλις (32-31) έχουν δύο σερί ήττες και θέλουν να ανακάμψουν. Για να το πετύχουν αυτό θα ξεκινήσουν με τον καλύτερό τους πίτσερ, τον Ζακ Γουίλερ ο οποίος δίνει περίπου 2.63 run μέσο όρο!

Εκτίμηση: Το over 9.0 που δίνεται σαν βασικό όριο στην πληθώρα των εταιριών πιστεύω ότι είναι μικρό, καθώς έχει ξεπεραστεί πολλές φορές. Στα τελευταία δέκα οι Φίλις το έχουν ξεπεράσει έξι φορές ενώ, οι Νάσιοναλς οχτώ. Με αυτό σαν σκεπτικό βλέπω με καλό μάτι αυτή την επιλογή και θα τη στηρίξω στο 1.75 στη Winmasters. 

Novibet – με 0% γκανιότα** και το στοίχημά σου αξίζει περισσότερα!

Mονό
02:05
Νάσιοναλς - Φίλις
Over 9.0 run
1.75
Mονό
02:05
Νάσιοναλς - Φίλις
Over 9,5 run
1.93
21+ | Αρμόδιος Ρυθμιστής ΕΕΕΠ | Κίνδυνος εθισμού & απώλειας περιουσίας | Γραμμή βοήθειας ΚΕΘΕΑ: 210 9237777 | Παίξε Υπεύθυνα
* Ισχύουν όροι και προϋποθέσεις