Με γκολ και ρίσκα έως 5.20

βόμβες στοίχημα

Βόμβες στοίχημα: Ζαριές στη μακρινή Ιαπωνία αποφάσισε να ρίξει για το Σάββατο ο Funbetάκιας σε αποδόσεις από 2.30 έως και 5.20.

Τι και αν ήρθε το καλοκαίρι; Τι και αν τελείωσαν τα Εθνικά συγκροτήματα, καθώς και τα εγχώρια πρωταθλήματα; Δεν τελείωσαν τα πάντα. Η στρογγυλή θεά σε κάποια σημεία του πλανήτη συνεχίζει να τσουλάει. Όπως στην Ιαπωνία, την Κίνα, τη Νότια Κορέα, αλλά και τα σκανδιναβικά κράτη. Εκεί θα κινηθούμε για τις σημερινές βόμβες στοίχημα και γενικώς το καλοκαιράκι, εφόσον προκύψει κάτι.

Πρώτο παιχνίδι που θα ασχοληθούμε στην Γιαπωνία είναι εκείνο της Γκάμπα Οσάκα απέναντι στη Γιοκοχάμα Μαρίνος. Ένα πουλάκι μου ανέφερε πως οι φιλοξενούμενοι έχουν κάτι απουσίες. Λίγο ο βασικός φορ, λίγο τα δύο εξτρέμ τους, καθώς θα χρειαστούν αλχημείες. Συν τοις άλλοις, βλέπω στο καλεντάρι πως δεν αγωνίστηκαν τις τελευταίες δύο εβδομάδες, ελέω εθνικής… «σαμουράι» και Λιγκ Καπ.

Αξίζει το ρίσκο στο 1Χ του 2.35, καθώς και στον σκέτο άσο του 5.20 για τις βόμβες στοίχημα.

Στο άλλο παιχνίδι της ημέρας, η πρωταθλήτρια Καβασάκι υποδέχεται τη Σαπόρο. Και εδώ υπάρχουν απουσίες εκατέρωθεν, αλλά από όσο μου ανέφερε εκ νέου το παραπάνω πουλάκι, είναι χρόνια γνωστές. Δεν είναι φρέσκιες δηλαδής. Μόνο που στους γηπεδούχους πρόκειται για παίκτες… ενδεκαδάτους, στην ήδη προβληματική ομάδα. Να χάνεις 0-4 από την ουραγό Σονάν δεν το λες επιτυχία άλλωστε. Η Σαπόρο δεν φημίζεται για την άμυνά της, αλλά όταν βρει χώρους αποτελεί ομάδα… φωτιά και λαύρα.

Και εδώ θα ρίξουμε ζαριές στο Χ2 του 2.30, αλλά και στα ομαδικά γκολ των φιλοξενούμενων.

Novibet – με 0% γκανιότα** και το στοίχημά σου αξίζει περισσότερα!

Μονό
13:00
Καβασάκι - Σαπόρο
Χ2
2.30
Ειδικό
13:00
Καβασάκι - Σαπόρο
Σαπόρο over 1,5
3.30
Μονό
13:00
Γκάμπα Οσάκα - Γιοκοχάμα Μαρίνος
2.35
Ρίσκο
13:00
Γκάμπα Οσάκα - Γιοκοχάμα Μαρίνος
1
5.20
21+ | Αρμόδιος Ρυθμιστής ΕΕΕΠ | Κίνδυνος εθισμού & απώλειας περιουσίας | Γραμμή βοήθειας ΚΕΘΕΑ: 210 9237777 | Παίξε Υπεύθυνα
* Ισχύουν όροι και προϋποθέσεις