Προσφορά* για παίκτες!

Προσφορά* για παίκτες!

Ο Ιούνιος θα είναι… καυτός στο Pamestoixima.gr! Power June στα Virtuals+ με προσφορές* που ανεβάζουν τη θερμοκρασία όλο τον μήνα!

Μπορεί, λοιπόν, η δράση σε ποδόσφαιρο και μπάσκετ να μειώνεται, ωστόσο στο Pamestoixima.gr υπάρχει ράλι προσφορών*, ενώ είναι διαθέσιμη η μεγαλύτερη ποικιλία virtual sports και στιγμιότυπα από πραγματικούς αγώνες του παρελθόντος!

Οι προσφορές*, λοιπόν, δεν σταματούν ποτέ στο Pamestoixima.gr και μέχρι τις 19/06 στα Virtuals+ το Power Juneσυνεχίζεται με Moneyback*! Κάθε εβδομάδα και μια νέα προσφορά* για τα virtual sports στο Pamestoixima.gr!

Προσφορές* που ανεβάζουν τη θερμοκρασία όλο τον μήνα στοPamestoixima.gr!

Από εκεί και πέρα, στο Pamestoixima.gr οι εκπλήξεις* δεν σταματούν και γι’ αυτό -παρά το γεγονός ότι η αγωνιστική δράση έχει μειωθεί τις τελευταίες ημέρες- μια φανταστική προσφορά* σε περιμένει! Προσφορά* για παίκτες, όπως μπορείς να μάθεις αναλυτικά στο Pamestoixima.gr!

Επίσης, στο πρόγραμμα της Τετάρτης (15/06) ξεχωρίζει ο δεύτερος τελικός του ισπανικού πρωταθλήματος μπάσκετ. Στο Pamestoixima.gr τη δράση του Μπαρτσελόνα – Ρεάλ Μαδρίτης τη ζεις με 0% γκανιότα**, πολλά ειδικά στοιχήματα παικτών, αλλά και σούπερ ενισχυμένη απόδοση στο εύρος νίκης 6 έως 10 πόντοι για την ομάδα του «Σάρας» (5.25)!

Τέλος, όλα τα μεγάλα πρωταθλήματα τα ζεις παραπάνω στο Pamestoixima.gr με σούπερ αποδόσεις, Bet Builder*, BoostΝίκης* και Παρά 1*!Περισσότερες πληροφορίες για τις προσφορές* και όλες τις καθημερινές ενισχυμένες αποδόσειςμπορείς να βρεις στο Pamestoixima.gr.

*Ισχύουν όροι & προϋποθέσεις. Οι αποδόσεις ενδέχεται να αλλάξουν.

**Ισχύει σε επιλεγμένους αγώνες για την αγορά «Τελ. Αποτέλεσμα» μέχρι την έναρξη του αγώνα.

21+ | Αρμόδιος Ρυθμιστής ΕΕΕΠ | Κίνδυνος εθισμού & απώλειας περιουσίας | Γραμμή βοήθειας ΚΕΘΕΑ: 210 9237777 | Παίξε Υπεύθυνα
* Ισχύουν όροι και προϋποθέσεις