Ψαρεύoντας σε βαθιά νερά

Ψαρεύoντας σε βαθιά νερά

ΕΚΠΛΗΚΤΙΚΗ ΠΡΟΣΦΟΡΑ* ΓΙΑ ΝΕΑ ΜΕΛΗ!

Καλημερίζω άπαντες στην παρέα του Κoubanezos.gr. Άλλο ένα ταμείο για τη στήλη χθες, που συνεχίζει δυναμικά έχοντας πέντε στις έξι τελευταίες επιτυχημένες προβλέψεις και ένα στοίχημα void.

Οι Φινλανδοί έχουν σταθεί απλόχεροι στην στήλη, και σίγουρα θα ασχοληθούμε με τα πρωταθλήματα τους διεξοδικά στο άμεσο μέλλον.

https://www.facebook.com/kouvanezos/posts/182580333477204

Για σήμερα  όμως θα στραφούμε στην Premier League των Νήσων Φερόε και το παιχνίδι μεταξύ της Βίκινγκουρ Γκότα και της Τορσάβν ΗΒ. 9,1 μ.ό. τα κόρνερ που κερδίζει η Βίκινγκουρ Γκότα εντός έδρας, 15,5 μ.ό. τα συνολικά κόρνερ που έχουν τα παιχνίδια της ως γηπεδούχος. 6,75 μ.ό. τα κόρνερ που κερδίζει η Τορσάβν ΗΒ εκτός έδρας, 10,17 μ.ό. τα συνολικά κόρνερ που έχουν τα παιχνίδια της ως φιλοξενούμενη.

Tο line εδώ είναι υψηλό και πάνω από τα γούστα μου. Βλέποντας όμως την βαθμολογία, παίζουν η καλύτερη ομάδα της χώρας αυτή τη στιγμή, στην έδρα μιας αρκετά καλής ομάδας για το επίπεδο του πρωταθλήματος. Τα στατιστικά της γηπεδούχου στα κόρνερ είναι τρομερά καλά, της φιλοξενούμενης όχι τόσο για το συγκεκριμένο line, αλλά εδώ περιμένουμε η γηπεδούχος να βάλει κάποια πίεση στην καλύτερη ομάδα και πιστεύω δεν θα έχουμε τόσο μονόπλευρο παιχνίδι, όπως συμβαίνει σε αρκετά παιχνίδια στην κατηγορία.

Ξέροντας ότι τα ματς στο συγκεκριμένο πρωτάθλημα, έχουν πολύ παιχνίδι από τα πλάγια, πολλές σέντρες, πολλά σουτ και αμυντικούς που θέλουν να ξεφορτωθούν άμεσα την ευθύνη, θα επιλέξω αν και το όριο είναι έξω από τα νερά μου, το over 11 ασιατικό σύνολο κόρνερ.

Βλέποντας τα στατιστικά της γηπεδούχου στα κόρνερ και πιστεύοντας ότι η σκέψη μου για την εξέλιξη του παιχνιδιού, όπως την ανάλυσα πιο πάνω, θα πέσει μέσα, θα βάλω την βάρκα σε λίγο πιο βαθιά νερά και θα επιλέξω σαν fun bet και το over 14,5 σύνολο κόρνερ.

Μονό

21:00 Βίκινγκουρ Γκότα – Τορσάβν ΗΒ: Over 11 κόρνερ AH (1.88)

Fun bet

21:00 Βίκινγκουρ Γκότα – Τορσάβν ΗΒ: Over 14,5 κόρνερ (5.00)

21+ | Αρμόδιος Ρυθμιστής ΕΕΕΠ | Κίνδυνος εθισμού & απώλειας περιουσίας | Γραμμή βοήθειας ΚΕΘΕΑ: 210 9237777 | Παίξε Υπεύθυνα
* Ισχύουν όροι και προϋποθέσεις