Παναθηναϊκός – Ολυμπιακός: Ο κομβικός «Παπ» και ο Νέντοβιτς

Παναθηναϊκός - Ολυμπιακός

Το σημερινό Bet of the Day πηγαίνει στον ΟΑΚΑ για τον δεύτερο τελικό του ελληνικού πρωταθλήματος.

Το Bet of the Day δεν θα μπορούσε να μην είναι μπασκετικό, με τον πολύ σημαντικό δεύτερο τελικό ανάμεσα σε Παναθηναϊκό και Ολυμπιακό να βρίσκεται στο επίκεντρο της προσοχής σήμερα. παναθηναϊκός – ολυμπιακός.

Στάδιο: ΟΑΚΑ

Χωρητικότητα: 18.500 θεατές

Διαιτητές: Κορομηλάς, Τσαρούχα, Κάρδαρης

Μεταξύ τους παράδοση: Για το ελληνικό πρωτάθλημα οι δύο ομάδες έχουν αναμετρηθεί 240 φορές με τον Παναθηναϊκό να έχει 133 νίκες και τον Ολυμπιακό 107. Για το θεσμό του πρωταθλήματος τη φετινή σεζόν, οι «ερυθρόλευκοι» προηγούνται με 2-1 στις νίκες μέχρι τώρα.

Παναθηναϊκός

Ρεπορτάζ: Οι «πράσινοι» παρουσίασαν κάκιστο πρόσωπο στον πρώτο τελικό. Βρέθηκαν να χάνουν με 23-4 στο τέλος της πρώτης περιόδου από τον Ολυμπιακό και επί της ουσίας το παιχνίδι κάπου εκεί τελείωσε, αφού δεν μπόρεσαν σε κανένα σημείο να απειλήσουν τους «ερυθρόλευκους». Η ομάδα του Βόβορα είχε τον Νέντοβιτς σε πολύ κακή μέρα, με τους Παπαπέτρου, Έβανς και Ουάιτ να ξεφεύγουν της μετριότητας των υπολοίπων παικτών του «τριφυλλιού». Ο Παναθηναϊκός θέλει με τη δύναμη της έδρας του να ισοφαρίσει τη σειρά, όμως για να συμβεί κάτι τέτοιο, πρέπει να βρεθούν αρκετοί παίκτες σε καλή μέρα, για να αντιμετωπίσει τον ποιοτικότερο και με -καλύτερη χημεία- Ολυμπιακό.

Stat attack: Σκοράρει 83,46 πόντους κατά μέσο όρο φέτος στο πρωτάθλημα, με τον Νέντοβιτς να είναι ο κορυφαίος σκόρερ της ομάδας με 16 πόντους ανά ματς.

Αγωνιστικά νέα: Ο Βόβορας θα έχει όλους τους παίκτες στη διάθεσή του για τον δεύτερο τελικό.

Ολυμπιακός

Ρεπορτάζ: Δίχως να πιάσει υψηλά στάνταρ στην απόδοση του, κέρδισε εύκολα τον Παναθηναϊκό στον πρώτο τελικό με 74-61, εκμεταλλευόμενος τη μεγάλη διαφορά που δημιούργησε από την αρχή στο παιχνίδι. Η ομάδα του Μπαρτζώκα είχε τον απόλυτο έλεγχο καθ’ όλη τη διάρκεια της αναμέτρησης και δεν επέτρεψε στον «αιώνιο» αντίπαλο να την πλησιάσει στο σκορ. Κορυφαίοι για τους Πειραιώτες οι Φαλ και Βεζένκοφ που αμφότεροι πέτυχαν double-double και κυριάρχησαν στις δύο ρακέτες. Σε περίπτωση που ο Ολυμπιακός φύγει με το «διπλό» από το ΟΑΚΑ, τότε θα αγκαλιάσει το φετινό πρωτάθλημα.

Stat attack: Είναι με διαφορά η καλύτερη επίθεση της Basket League με 92,63 πόντους, τη στιγμή που καλύτερος σκόρερ της ομάδας είναι ο Βεζένκοφ με σχεδόν 15 πόντους κατά μέσο όρο.

Αγωνιστικά νέα: Δύσκολα θα καταφέρει να αγωνιστεί στο σημερινό ματς ο Μακίσικ που υπέστη διάστρεμμα στο ματς του ΣΕΦ, ενώ αμφίβολος είναι και ο Ζαν Σαρλ Λιβίο που ταλαιπωρείται από στομαχικές διαταραχές.

Παναθηναϊκός - Ολυμπιακός: Ο κομβικός «Παπ» και ο Νέντοβιτς

Εκτίμηση: Ο Ολυμπιακός έχει σαφές προβάδισμα έναντι του Παναθηναϊκού και αυτό έχει φανεί πολλάκις μέσα στη σεζόν. Ωστόσο, η απόδοση του «διπλού» σε τιμές γύρω στο 1,50 δεν εμπεριέχει ιδιαίτερη αξία. Στα ειδικά παικτών, θα εμπιστευτούμε τον Κώστα Παπανικολάου, ο οποίος κάνει πολλές δουλειές στο παρκέ για την ομάδα του. Με τη διαφαινόμενη απουσία του Μακίσικ, η λογική λέει πως θα αγωνιστεί κόντρα στα 30 λεπτά και για αυτό θα πάμε με το over 6,5 στους πόντους του και το over 1,5 στις ασίστ του.

Επιπλέον, θα ποντάρουμε στο επιθετικό ταλέντο του Νεμάνια Νέντοβιτς. Ο Σέρβος γκαρντ των «πράσινων» ήταν αρνητικότατος στον πρώτο τελικό και σίγουρα θα θελήσει να δώσει απαντήσεις με μία μεγάλη εμφάνιση εντός έδρας. Κόντρα στον Ολυμπιακό έχει ήδη κάνει μεγάλες εμφανίσεις φέτος, γιατί να μην κάνει ακόμα μία σε ένα τόσο κρίσιμο ματς; Θα μπει στις επιλογές το ενδεχόμενο ο Νέντοβιτς να είναι ο πρώτος σκόρερ του ντέρμπι.

Τέλος, θα στηρίξουμε τον Σάσα Βεζένκοφ, ο οποίος χαίρει της απόλυτης εμπιστοσύνης του προπονητή του και για αυτό άλλωστε παίζει τουλάχιστον 30 λεπτά στα κρίσιμα παιχνίδια του Ολυμπιακού. Απέναντι στον Παναθηναϊκό έχει μαζέψει 10,15 και 10 ριμπάουντ στις τρεις αναμετρήσεις τους για το πρωτάθλημα. Επιλογή τα 8+ ριμπάουντ του 26χρονου φόργουορντ.

Novibet – με 0% γκανιότα** και το στοίχημά σου αξίζει περισσότερα!

Ειδικό
21:00
Παναθηναϊκός - Ολυμπιακός
Παπανικολάου over 1,5 ασίστ
1.83
Combo
21:00
Παναθηναϊκός - Ολυμπιακός
Παπανικολάου 7+ πόντοι & Βεζένκοφ 8+ ριμπάουντ
3.25
Μονό
21:00
Παναθηναϊκός - Ολυμπιακός
Πρώτος σκόρερ αγώνα: Νέντοβιτς
3.50
21+ | Αρμόδιος Ρυθμιστής ΕΕΕΠ | Κίνδυνος εθισμού & απώλειας περιουσίας | Γραμμή βοήθειας ΚΕΘΕΑ: 210 9237777 | Παίξε Υπεύθυνα
* Ισχύουν όροι και προϋποθέσεις