ΑΧΑΣΤΗ ΤΡΙΠΛΗ ΠΡΟΣΦΟΡΑ* ΕΓΓΡΑΦΗΣ!

ΔΩΡΟ* ΧΩΡΙΣ ΚΑΤΑΘΕΣΗ ΜΕ ΤΟ ΚΑΛΗΜΕΡΑ

ΕΚΠΛΗΚΤΙΚΗ ΠΡΟΣΦΟΡΑ* ΜΟΝΟ ΓΙΑ ΕΣΕΝΑ!

Στοίχημα Μουντιάλ με μαγικό 6άρι

ΚΑΤΑΘΕΣΗ; LAST YEAR!

Στοίχημα Μουντιάλ με μαγικό 6άρι

ΔΩΡΟ* ΧΩΡΙΣ ΚΑΤΑΘΕΣΗ ΜΕ ΤΟ ΚΑΛΗΜΕΡΑ

H BET365 ΣΕ ΚΑΛΩΣΟΡΙΖΕΙ ΜΕ ΣΟΥΠΕΡ ΠΡΟΣΦΟΡΑ*!

H BET365 ΣΕ ΚΑΛΩΣΟΡΙΖΕΙ ΜΕ ΣΟΥΠΕΡ ΠΡΟΣΦΟΡΑ*!

ΣΟΥΠΕΡ ΠΡΟΣΦΟΡΑ* ΚΑΛΩΣΟΡΙΣΜΑΤΟΣ

ΣΟΥΠΕΡ ΠΡΟΣΦΟΡΑ* ΚΑΛΩΣΟΡΙΣΜΑΤΟΣ

ΤΡΙΠΛΗ ΠΡΟΣΦΟΡΑ* ΦΩΤΙΑ ΜΕ 700 ΔΩΡΑ*

ΤΡΙΠΛΗ ΠΡΟΣΦΟΡΑ* ΦΩΤΙΑ ΜΕ 700 ΔΩΡΑ*

ΤΡΕΛΟ ΔΩΡΟ* ΜΕ ΤΟ ΚΑΛΗΜΕΡΑ!

ΤΡΕΛΟ ΔΩΡΟ* ΜΕ ΤΟ ΚΑΛΗΜΕΡΑ!

ΣΟΥΠΕΡ ΤΡΙΠΛΟ ΔΩΡΟ* ΧΩΡΙΣ ΚΑΤΑΘΕΣΗ!

ΣΟΥΠΕΡ ΤΡΙΠΛΟ ΔΩΡΟ* ΧΩΡΙΣ ΚΑΤΑΘΕΣΗ!

Στοίχημα Μουντιάλ με μαγικό 6άρι

LIVE BETTING 24/7!

Best Picks

Best Picks Πέμπτης με… ΟΑΚΑ και Μπράιτον!

Προγνωστικά NBA: Ειδικό NBA με επιτυχία 93%

Προγνωστικά NBA: Ειδικό NBA με επιτυχία 93%

Βάζει τη σφραγίδα η Σίτι κόντρα στη Κοπεγχάγη, υποψιασμένη η Ρεάλ κόντρα στη Λειψία

Θέλει να ξεσπάσει και να «τελειώσει» στο 1.95

προγνωστικά

Διαλεχτά σημεία με πολύ ταμείο

μελετημένα προγνωστικά

Βατός διπλασιασμός στο Βέλγιο

προγνωστικά Ευρωλίγκα

Combo με κίνητρο και απουσίες

προγνωστικά

Περνούν από το Μπράιτον οι «πολίτες»

Τα λάθη της Μακάμπι οδηγούν στο διπλασιασμό!

Τα λάθη της Μακάμπι οδηγούν στο διπλασιασμό!

Over ημέρας σε άριστες τιμές.

Το over 2,5 της ημέρας (25/4)

σημείο ημέρας.

Παναθηναϊκός – Μακάμπι Τελ Αβίβ: Ανάλυση & Προγνωστικά αγώνα

bet builder με την εικόνα να το δείχνει σχεδιαστικά.

Το Bet Builder της ημέρας (25/4)

Δίνει παράσταση ο Περάλτα

Δίνει παράσταση ο Περάλτα

ΑΧΑΣΤΗ ΤΡΙΠΛΗ ΠΡΟΣΦΟΡΑ* ΕΓΓΡΑΦΗΣ!

Στοίχημα Μουντιάλ με μαγικό 6άρι

Στοίχημα Μουντιάλ

Στοίχημα Μουντιάλ: Με μακροχρόνια προετοιμάζεται για το Παγκόσμιο Κύπελλο ο Λάμπρος Μακράκης.

Ξεκίνησε η αντίστροφη μέτρηση για την μεγαλύτερη διοργάνωση του ποδοσφαίρου. Το Παγκόσμιο Κύπελλο της Ρωσίας το βρήκα αρκετά χλιαρό οπότε φέτος περιμένω κάτι περισσότερο από το πρώτο χειμωνιάτικο Μουντιάλ. Μπορεί να έχουμε καιρό ακόμα για την πρώτη σέντρα αλλά είναι μια καλή ευκαιρία να ρίξουμε μια ματιά στα πρώτα μακροχρόνια Μουντιάλ με κάποιες έξυπνες επιλογές. στοίχημα Μουντιάλ.

Στοίχημα Μουντιάλ: Καλοπληρώνουν οι ΗΠΑ

Στον δεύτερο όμιλο έχουμε Αγγλία, ΗΠΑ, Ιράν και Ουαλία. Το αντικείμενο συζήτησης εδώ είναι οι Αμερικάνοι. Οι Αμερικάνοι προκρίθηκαν απευθείας από τον προκριματικό όμιλό τους ως τρίτοι πίσω από Καναδά και Μεξικό. Στο Μουντιάλ της Ρωσίας δεν προκρίθηκαν αλλά στα αμέσως δύο προηγούμενα πέρασαν την φάση των ομίλων. Κάτι αντίστοιχο περιμένω να κάνουν και φέτος.

Η Αγγλία έχει προφανώς τον πρώτο λόγο για την πρόκριση και την πρώτη θέση αλλά δεν είναι άτρωτη, όπως είδαμε και στους ομίλους του Euro που δυσκολεύτηκε να βρει γκολ. Ένας βαθμός απέναντί τους ua είναι χρυσάφι. Αλλά ας αφήσουμε εκτός το φαβορί. Πάμε στο Ιράν το οποίο παρουσιάζεται ως μεγαλύτερο φαβορί πρόκρισης από ότι οι ΗΠΑ. Οι Αμερικάνοι έχουν πολύ ποιοτικό ρόστερ με παίκτες σε μεγάλα Ευρωπαϊκά πρωταθλήματα σε αντίθεση με το Ιράν που φθίνει σε αυτά τα δύο. Ο μεταξύ τους αγώνας τοποθετείται στο φινάλε των ομίλων. Με τον Ρέινα υγιή και με τα υπόλοιπα αστέρια πιστεύω ότι η νίκη θα πάει προς Αμερική μεριά. Και τώρα μένει ο αγώνας-πρεμιέρα που κατά την γνώμη μου, θα παιχτεί με την Σκωτία. Με όποιον από τους τρεις και να παιχτεί πάντως, θα μιλάμε για ομάδες ίδιας δυναμικότητας. Αν δεν ηττηθεί εκεί το σύνολο των ΗΠΑ, τότε πιστεύω η πρόκριση θα είναι δική τους.

Novibet – με 0% γκανιότα** και το στοίχημά σου αξίζει περισσότερα!

Στοίχημα Μουντιάλ: Σκουριασμένη Κροατία

Συνεχίζουμε με τον 6ο όμιλο που αποτελείται από Βέλγιο, Κροατία, Μαρόκο και Καναδά. Θα ασχοληθούμε αρχικά με τους Κροάτες. Προκρίθηκαν στους «16» του Euro λόγω της ποιότητας ατομικά των παικτών. Μία ομάδα που δεν έχει υπόβαθρο με μεγάλα ταλέντα από πίσω και βασίζεται στην γερουσία. Αλλά για πόσο ακόμα; Εδώ δεν είναι Euro. Έχει απέναντί της ομάδες που δεν βρίσκονται κάθε φορά σε τελική φάση Μουντιάλ και θα «φτύσουν αίμα» για να τους αποκλείσουν, αφού κατά πάσα πιθανότητα το Βέλγιο θα πάρει την πρώτη θέση. Για να μην παρεξηγηθώ, παραμένουν πολλοί ποιοτικοί οι Κροάτες, φάνηκε και τα προκριματικά για εδώ. Απλά πιστεύω ότι Μαρόκο και Καναδάς μπορούν να τους κοντράρουν στα ίσα και να τους πετάξουν έξω. Ο αποκλεισμός από τη φάση των ομίλων της παρέας του Μόντριτς πληρώνει 2.30 στη Novibet.

Κι αφού λέμε ότι θα αποκλειστεί η Κροατία, ποιος θα προκριθεί τότε; Έχουμε από την μία το αμυντικογενές Μαρόκο και από την άλλη το ερωτηματικό Καναδά. Τελευταία αγωνιστική που αγωνίζονται μεταξύ τους ίσως να έχουμε παιχνίδι νοκ-άουτ με όποιον κερδίσει να περνάει. Το Μαρόκο σε μία τέτοια περίπτωση ίσως να έχει ένα θέμα. Σε παιχνίδια με ομάδες παρόμοιας δύναμης δυσκολεύεται να επιτεθεί. Και σε ένα παιχνίδι που θα ψάχνουν και οι δύο γκολ δίνω ένα προβάδισμα στον Καναδά του οποίου η πρόκριση πληρώνει στο 6.00! Ε, δεν αξίζει να ρίξουμε κανένα ψιλό; Δεν νομίζω ότι οι ομάδες έχουν τόση μεγάλη διαφορά. Μένει να το δούμε.

Μακροχρόνιο Μουντιάλ
6ος όμιλος - Κροατία
Να προκριθεί: Οχι
2.30
Μακροχρόνιο Μουντιάλ
6ος όμιλος - Καναδάς
Να προκριθεί: Ναι
6.00
21+ | Αρμόδιος Ρυθμιστής ΕΕΕΠ | Κίνδυνος εθισμού & απώλειας περιουσίας | Γραμμή βοήθειας ΚΕΘΕΑ: 210 9237777 | Παίξε Υπεύθυνα
* Ισχύουν όροι και προϋποθέσεις