Μακροχρόνια Μουντιάλ με δυάδα προκρίσεων

μακροχρόνια Μουντιάλ

Μακροχρόνια Μουντιάλ: Το Παγκόσμιο Κύπελλο 2022 αναμένεται να είναι μία αρκετά δυνατή διοργάνωση.

Αρκετές είναι οι ομάδες που εντυπωσίασαν στα προκριματικά και περιμένω από μερικές μικρομεσαίες ομάδες να πρωταγωνιστήσουν. Ξεκινάω από νωρίς λοιπόν τις επιλογές και τα προγνωστικά μου με μακροχρόνια Μουντιάλ σε αποδόσεις από τη Novibet.

Μακροχρόνια Μουντιάλ: Όμιλος Δ’

Στον τέταρτο όμιλο, μετά την Γαλλία, το φαβορί είναι οι Δανοί. Η ομάδα του Σμάιχελ, του Έρικσεν και των υπολοίπων, έδειξε στα προκριματικά πως έχει δέσει και είναι ίσως στην καλύτερη δυνατή κατάσταση. Με 9 νίκες και μία ήττα σε 10 αναμετρήσεις, μόνο αδιάφορη δεν μπορεί να χαρακτηριστεί η παρουσία της. Επιπλέον εντυπωσιακό, είναι το γεγονός πως σκόραρε 30 τέρματα και δέχθηκε μόλις τρία. Έρχεται με φόρα, από την εξαιρετική εμφάνιση στο EURO 2020, εκεί που έφτασε μέχρι τα ημιτελικά και λύγισε στην παράταση από την Αγγλία. Βλέποντας τις εμφανίσεις της, όχι μόνο πιστεύω πως είναι φαβορί για την πρόκριση, αλλά και πως θα βάλει δύσκολα στην Γαλλία.

Μακροχρόνια Μουντιάλ: Όμιλος ΣΤ’

Στον έκτο όμιλο βρίσκουμε την Κροατία, ως δεύτερο φαβορί, η οποία πέρασε από τα προκριματικά ως πρωτοπόρος, με 23 βαθμούς και 21-4 στα γκολ. Η ομάδα έχει αρκετή εμπειρία και αρκετά καλή ποιότητα. Ειδικότερα στο κέντρο, η δυάδα Μόντριτς – Μπρόζοβιτς, είναι μία από τις καλύτερες σε όλο το τουρνουά. Στο EURO 2020 πέρασε από τους ομίλους, όμως έπεσε πάνω στην Ισπανία και ηττήθηκε στην παράταση. Βέβαια, κανείς δεν ξεχνάει την εκπληκτική της παρουσία στο Μουντιάλ 2018, όπου έφτασε μέχρι τον τελικό. Στον όμιλο της, αν εξαιρέσουμε το Βέλγιο, υπάρχει ο Καναδάς και το Μαρόκο, αντίπαλοι που θεωρώ πως μπορεί να τους βάλει από κάτω. Στο 1.57 να προκριθεί η Κροατία.

Novibet – με 0% γκανιότα** και το στοίχημά σου αξίζει περισσότερα!

21+ | Αρμόδιος Ρυθμιστής ΕΕΕΠ | Κίνδυνος εθισμού & απώλειας περιουσίας | Γραμμή βοήθειας ΚΕΘΕΑ: 210 9237777 | Παίξε Υπεύθυνα
* Ισχύουν όροι και προϋποθέσεις