Μάχη για δύο στο Μπακού

Μάχη για δύο στο Μπακού

Προγνωστικά από το Grand Prix του Αζερμπαϊτζάν στο Μπακού, με τα βλέμματα να είναι και πάλι στον Μονεγάσκο Λεκλέρ.

Καλημέρα σε όλους τους αναγνώστες. Μετά από δύο εβδομάδες ξεκούρασης και μετά την μεγάλη μάχη στο Μονακό, το σημερινό Grand Prix αναμένεται να βάλει φωτιά και πάλι στην βαθμολογία αφού Ρεντ Μπουλ και Φεράρι είναι αρκετά κοντά. προγνωστικά

Έσπασε το φετινό κατεστημένο του Μαξ και του Λεκλέρ με την εντυπωσιακή νίκη του o «Τσέκο» με αποτέλεσμα να ζητάει από την ομάδα του να τον βλέπουν και αυτόν ως ανταγωνιστή του πρωταθλήματος μιας και θεωρεί πως έχει πιθανότητες για την φετινή χρονιά. Πάμε να δούμε όμως πως περίπου διαμορφώθηκε η χθεσινή ημέρα, ποιοι εντυπωσιάσανε και εννοείται τα σημερινά μας προγνωστικά.

Boost νίκης και τα κέρδη σου πολλαπλασιάζονται στο Pamestoixima.gr!

Προγνωστικά Formula 1: Ακόμη μία pole για τον Λεκλέρ

Εξαιρετικός ήταν για ακόμη μία φορά ο Μονεγάσκος και για αυτό πρόσθεσε ακόμη μία νίκη στις κατατακτήριές αλλά τα πράγματα στον αγώνα είναι διαφορετικά. Στην θέση δύο και τρία είναι οι οδηγοί της Ρεντ Μπουλ με τον Πέρεζ να έχει τον πρώτο λόγο. Ξανά χαμόγελα για την Μερσέντες η οποία είχε καιρό να εντυπωσιάσει στα προκριματικά. με αποτέλεσμα ο Ράσελ να ξεκινάει από την πέμπτη και ο Σερ Χάμιλτον από την έβδομη ενώ ανάμεσα και μετά μπαίνουν οι δύο οδηγοί της Άλφα Τάουρι με ένα μονοθέσιο με εξαιρετική τελική ταχύτητα. Στην θέση εννιά και δέκα έχουμε δύο από τους πιο έμπειρους οδηγούς, Φέτελ και Αλόνσο οι οποίοι θα δώσουν μάχη για την παραμονή στην δεκάδα.

Δεν βλέπω να έχουμε ξανά πάλι κάποιους άλλους στη δυάδα πέρα από τον Σαρλ και τον Φερστάπεν και για αυτό θα τους επιλέξω σε απόδοση διπλασιασμού. Με την ίδια απόδοση θα επιλέξω και την τελευταία θέση του Λατίφι, ο οποίος θεωρώ είναι ο χειρότερος στο φετινό πρωτάθλημα αν και ξεκινάει πιο μπροστά από Στρολ και Σουμάχερ.

Winmasters – 100+ live τραπέζια για ρουλέτα και μπλάκτζακ.

Υπάρχει και ένα σενάριο αλλαγής κινητήρα στον Πέρεζ το οποίο θα ήταν καταστροφικό αφού θεώρησε πως είχε κάποιο πρόβλημα. Σε περίπτωση που γίνει αυτό, θα τον δούμε εκτός βάθρου αφού θα ξεκινήσει από την τελευταία θέση ενώ αν μπει και δημιουργηθεί πρόβλημα στην διάρκεια του αγώνα ίσως και να έχουμε και εγκατάλειψη. Με τόσα μπλοκαρίσματα και τόσες μεγάλες ταχύτητες πιστεύω θα δούμε και τρεις αποχωρήσεις.

Τέλος, θα κλείσουμε με το να δούμε Driver of the Day τον Μαξ αφού αναμένω μεγάλο αγώνα από τον Ολλανδό.

Μονό
14:00
Να τερματίσουν στις δύο πρώτες θέσεις
Λεκλέρ & Φερστάπεν
2.00
Μονό
14:00
Τελευταία θέση κατάταξης
Λατίφι
2.00
Μονό
14:00
Σύνολο οδηγών με κατάταξη
Under 17,5
1.65
Μονό
14:00
Να μην ανεβεί στο βάθρο
Πέρεζ
3.00
Μονό
14:00
Driver of the day
Φερστάπεν
4.00
21+ | Αρμόδιος Ρυθμιστής ΕΕΕΠ | Κίνδυνος εθισμού & απώλειας περιουσίας | Γραμμή βοήθειας ΚΕΘΕΑ: 210 9237777 | Παίξε Υπεύθυνα
* Ισχύουν όροι και προϋποθέσεις