Μια πόλη, μια ευθεία, ένας νικητής

Προγνωστικά: Μια πόλη, μια ευθεία, ένας νικητής #Roume

Στη παρουσία της μεγαλύτερης ευθείας στο καλεντάρι της F1 βασίζεται μεταξύ άλλων στα σημερινά προγνωστικά του ο Παναγιώτης Ρουμελιώτης.

Καλημέρες σε όλους τους Κουβανέζους. Λίγα πράγματα έχουμε δει στοιχηματικά τελευταία αφού τελείωσαν τα πρωταθλήματα στη μπάλα, όμως έχουμε την ευκαιρία να ποντάρουμε στη Formula 1. Δεν το έκανα στο Μονακό, αφού θεωρώ ότι είναι ο πιο no-bet αγώνας στο καλεντάρι, όμως έχω προγνωστικά για το Μπακού, τα οποία και θα αναλύσουμε αμέσως. Επιλογές από Stoiximan.

Τρέχουν με φτερά στις ευθείες οι Ρεντ Μπουλ

Πάμε, όπως πάντα, να ποντάρουμε στο νικητή του αγώνα. Την πρώτη θέση στις κατατακτήριες πήρε ο Σαρλ Λεκλέρ για μία ακόμη φορά τη φετινή χρονιά. Η Φεράρι αποδεικνύει πως σε έναν γύρο δεν πιάνεται, όμως το πρόβλημά της είναι σταθερά η ταχύτητα στον αγώνα σε σχέση με τη Ρεντ Μπουλ. Εκεί έχει δείξει δυνατή μόνο στην Αυστραλία, αλλά σε γενικές γραμμές ο Μονεγάσκος έχει πολλούς αγώνες τους οποίους έχει χάσει παρά το ότι έχει τη πολ ποζίσιον. Ο Μαξ Φερστάπεν τον έχει προσπεράσει και θα θέλει στο Αζερμπαϊτζάν να αυξήσει τη διαφορά.

Οι αποδόσεις σου γίνονται ακόμα μεγαλύτερες με το Bet Builder στο Pamestoixima.gr!

Εκτίμηση: Αυτό που χαρακτηρίζει τη συγκεκριμένα πίστα δρόμου, είναι η μεγαλύτερη ευθεία της χρονιάς μήκους 2,2 χιλιομέτρων. Μπορεί στα κλειστά κομμάτια η Φεράρι να υπερτερεί, όμως σε συνδυασμό με το DRS θα είναι σχεδόν αδύνατο να κρατήσει ο Λεκλέρ τον Ολλανδό πίσω. Νίκη Φερστάπεν μαζί με ταχύτερο γύρο σε απόδοση 3.50 η φυσιολογική επιλογή.

Με… σπασμένα τα φρένα η Άστον Μάρτιν

Μην μπερδεύεστε από την επικεφαλίδα. Καθαρά ειρωνικό, ως και απόλυτα ρεαλιστικό το σχόλιο, αφού η Άστον Μάρτιν του Λανς Στρολ κατέληξε δύο φορές μέσα σε ένα λεπτό στο τοίχο λόγω λάθους στο φρενάρισμα. Ο Καναδός φαίνεται πως δεν μπορεί να ανταποκριθεί στις οδηγικές απαιτήσεις της F1 και πολλοί είναι αυτοί που θέλουν να τον δουν να έχει ίδια κατάληξη με τον Νικίτα Μάζεπιν, ο οποίος επίσης ήταν στο άθλημα μόνο λόγω της χρηματοδότησης του πατέρα του. Το κατά πόσο είναι πιθανό να φύγει, βέβαια, είναι μια άλλη κουβέντα, αφού ο Λόρενς Στρολ δεν είναι απλά ο άνθρωπος που βάζει το χρήμα, αλλά έχει όλη την ομάδα υπό την κατοχή του.

Novibet – με 0% γκανιότα** και το στοίχημά σου αξίζει περισσότερα!

Εκτίμηση: Όσον αφορά το Μπακού, θα ποντάρω στο να εγκαταλείψει ένα τουλάχιστον μονοθέσιο της ομάδας σε απόδοση 2.35, ενώ θα ρίξω και κάτι ψιλά στο να το κάνει πρώτος στον αγώνα αυτό ο Λανς Στρολ, το οποίο βρίσκω στο 12.00. Στην άλλη θέση, ο Φέτελ ξεκινά όγδοος, όμως το μονοθέσιο δεν είναι ανταγωνιστικό και θεωρώ πως θα μείνει τελικά εκτός δεκάδας, το οποίο προσφέρεται στο πολύ καλό 2.10.

Μονό
14:00
Νικητής αγώνα & ταχύτερος γύρος
Μαξ Φερστάπεν
3.50
Μονό
14:00
Πρώτη εγκατάλειψη οδηγού στον αγώνα
Λανς Στρολ
12.00
Μονό
14:00
Να μην πάρει κατάταξη στον αγώνα τουλάχιστον ένα μονοθέσιο της ομάδας
Άστον Μάρτιν
2.35
Μονό
14:00
Να μην τερματίσει στους βαθμούς
Σεμπάστιαν Φέτελ
2.10
21+ | Αρμόδιος Ρυθμιστής ΕΕΕΠ | Κίνδυνος εθισμού & απώλειας περιουσίας | Γραμμή βοήθειας ΚΕΘΕΑ: 210 9237777 | Παίξε Υπεύθυνα
* Ισχύουν όροι και προϋποθέσεις