Ακτινογραφία κουπονιού (Δευτέρα 13/6) – Στην Ντόχα για ένα εισιτήριο του Μουντιάλ

ακτινογραφία κουπονιού

Ακτινογραφία κουπονιού (Δευτέρα 13/6): Διαβάστε γρήγορα και άμεσα τις σημαντικότερες ειδήσεις από τις ομάδες του κουπονιού.

Στη σημερινή ακτινογραφία κουπονιού παρουσιάζουμε τα πιο ενδιαφέροντα νέα από τους αγώνες της ημέρας, ώστε να είστε μελετημένοι πριν ποντάρετε σε οποιαδήποτε αγώνα.

Ακτινογραφία κουπονιού (Δευτέρα 13/6) - Στην Ντόχα για ένα εισιτήριο του Μουντιάλ

Καζακστάν – Σλοβακία (17:00): Πρόκειται για το ντέρμπι κορυφής του τρίτου ομίλου, του τρίτου γκρουπ του Nations League. Στους επτά βαθμούς οι γηπεδούχοι, στους έξι οι φιλοξενούμενοι. Την Παρασκευή το Καζακστάν σε ουδέτερη έδρα, έμεινε στο 1-1 με τη Λευκορωσία ενώ η Σλοβακία κέρδισε εκτός το Αζερμπαϊτζάν με 1-0. Εκπλήσσει ευχάριστα με την παρουσία του το Καζακστάν, στο 2.10 το ενδεχόμενο της μη ήττας τους από το Pamestoixima.gr.

Αυστραλία – Περού (21:00): Στο ουδέτερο «Αχμάντ Μπιν Αλί» της Ντόχα κρίνεται το προτελευταίο εισιτήριο για το Μουντιάλ του Κατάρ. Οι Αυστραλοί έφτασαν έως εδώ κερδίζοντας τα ΗΑΕ την Τρίτη με 2-1. Το Περού τερμάτισε πέμπτο στη ζώνη της Νότιας Αμερικής. Σαφώς πιο ποιοτικοί οι τυπικά φιλοξενούμενοι, κάτι που φαίνεται και από τα σετ με το διπλό να παίζει στο 1.80 στην Betshop.

Δανία – Αυστρία (21:45): Δεν μπόρεσε να εξαργυρώσει το καλό της πρώτο ημίχρονο η Δανία απέναντι στην Κροατία και τελικά ηττήθηκε με 0-1. Αυτή ήταν η πρώτη γκέλα μετά το δύο στα δύο στις δύο πρώτες αγωνιστικές. Η Αυστρία κράτησε στο 1-1 τη Γαλλία. Δύσκολα θα στραβοπατήσουν δεύτερη σερί φορά στο «Πάρκεν» οι Σκανδιναβοί, αποδεκτός ο άσος στο 1.90 της Novibet.

Γαλλία – Κροατία (21:45): Συνεχίζει την κακή της παρουσία στο Nations League η Γαλλία, μένοντας στο εκτός έδρας 1-1 με την Αυστρία. Δεν έχει βρει ακόμη την πρώτη της νίκη στον όμιλο. Έχοντας αφήσει πίσω της την ήττα της πρεμιέρας, η Κροατία μάζεψε τέσσερις βαθμούς στα δύο επόμενα ματς κι έπιασε στη δεύτερη θέση την Αυστρία. Φαβορί οι «μπλε», αλλά όχι τόσο χαμηλά. Προτιμότερη η λύση του goal/goal στο 1.95 του Pamestoixima.gr.

Ισλανδία – Ισραήλ (21:45): Έπιασε κορυφή το Ισραήλ μετά την εκτός έδρας νίκη επί της Αλβανίας με 2-1. Αμφότερες παραμένουν αήττητες στον όμιλο, όμως οι νησιώτες μετράνε δύο ισοπαλίες. Σε νέα εποχή έχει μπει η Ισλανδία, παρουσιάζεται δυσκολοκατάβλητη ενώ η έδρα της παραδοσιακά αποτελεί τη δύναμή της. Περιμένουμε ματς με σκορ, όμως σε λογικά πλαίσια. Στο 1.92 τα 2-3 γκολ από τη Novibet.

Το Pamestoixima.gr δίνει αξία στο παιχνίδι σου!

21+ | Αρμόδιος Ρυθμιστής ΕΕΕΠ | Κίνδυνος εθισμού & απώλειας περιουσίας | Γραμμή βοήθειας ΚΕΘΕΑ: 210 9237777 | Παίξε Υπεύθυνα
* Ισχύουν όροι και προϋποθέσεις