Κατάλληλη ευκαιρία για ξέσπασμα

προγνωστικά

Με το ματς της Βόρειας Ιρλανδίας με την Κύπρο καταπιάνεται ο Ανδρουτσόπουλος και βρίσκει αξία σε combo του 2.12.

Καλησπέρα, καλησπέρα. Οι Εθνικές ομάδες σήμερα είναι στο κυρίως πιάτο στα προγνωστικά, με τα παιχνίδια του ομίλου της Εθνικής σε πρώτο πλάνο. Βασικά θα αφήσουμε το ματς της Εθνικής στον Βόλο και θα ασχοληθούμε με την μάχη της παρηγοριάς ανάμεσα σε Βόρεια Ιρλανδία και Κύπρο.

Bet Builder: Τώρα συνδυάζεις διαφορετικά στοιχήματα στον ίδιο αγώνα στο Pamestoixima.gr!

Προγνωστικά Βόρεια Ιρλανδία – Κύπρος

Παιχνίδι περισσότερο παρηγοριάς στο Μπέλφαστ ανάμεσα σε δύο όχι και τόσο καλές ομάδες. Οι Βρετανοί ηττήθηκαν με 3-2 στην Πρίστινα από το Κόσοβο, εμφανίζοντας για πρώτη φορά ένα περισσότερο επιθετικό πλάνο. Μπορεί αμυντικά να μην στάθηκαν καλά, όμως για μία ομάδα που πριν έβρισκε το γκολ με το ζόρι, είναι σπουδαίο πράγμα. Τώρα φιλοξενούν την Κύπρο στην πάντα δύσκολη έδρα τους, θέλοντας να καθαρίσουν την υπόθεση παραμονή στο τρίτο γκρουπ του Nations League.

Η Κύπρος στην αντίπερα όχθη, είναι με διαφορά η χειρότερη ομάδα του ομίλου. Παίζει άσχημα, αμυντικά μπάζει από παντού και σε γενικές γραμμές δεν πείθει. Μάλιστα στον πρόσφατο αγώνα με την Ελλάδα επιβεβαίωσε πως στα εκτός έδρας παιχνίδια δεν βλέπεται (έχει σε δέκα παιχνίδια 22 γκολ, εννιά ήττες, μόνο μία ισοπαλία σε αυτά). Ο Κωστένογλου τα ακούει σε κάθε ευκαιρία από τα ΜΜΕ και το κλίμα στην Μεγαλόνησο δεν είναι καθόλου ευνοϊκό για εκείνον.

Κατάλληλη ευκαιρία για ξέσπασμα

Εκτίμηση: Η Βόρεια Ιρλανδία, όκει, είναι κάπως περίεργη ομάδα αλλά δεν συγκρίνεται με το χάλι της Κύπρου. Έχει καιρό να επικρατήσει εντός έδρας, πιστεύουμε πως βρίσκει τον ιδανικό αντίπαλο για να ξεσπάσει και να παραμείνει στην τρίτη θέση. Κρατάμε τον άσο με το under 3,5 στο 2.12 από το Pamestoixima.gr.

Novibet – 0% Γκανιότα* Κάθε Μέρα

Combo
16:00
Βόρεια Ιρλανδία - Κύπρος
1 & Under 3,5
2.12
21+ | Αρμόδιος Ρυθμιστής ΕΕΕΠ | Κίνδυνος εθισμού & απώλειας περιουσίας | Γραμμή βοήθειας ΚΕΘΕΑ: 210 9237777 | Παίξε Υπεύθυνα
* Ισχύουν όροι και προϋποθέσεις