Ακτινογραφία κουπονιού (Σάββατο 11/6) – Επανάληψη του τελικού του Euro, έντεκα μήνες μετά

ακτινογραφία κουπονιού

Ακτινογραφία κουπονιού (Σάββατο 11/6): Διαβάστε γρήγορα και άμεσα τις σημαντικότερες ειδήσεις από τις ομάδες του κουπονιού.

Στη σημερινή ακτινογραφία κουπονιού παρουσιάζουμε τα πιο ενδιαφέροντα νέα από τους αγώνες της ημέρας, ώστε να είστε μελετημένοι πριν ποντάρετε σε οποιαδήποτε αγώνα.

Ακτινογραφία κουπονιού (Σάββατο 11/6) - Επανάληψη του τελικού του Euro, έντεκα μήνες μετά

Ουγγαρία – Γερμανία (21:45): «Πούσκας Αρένα» (67.889 θ.), Βουδαπέστη. Επιστρέφουν οι θεατές. Πιθανό sold out. Δεν κατάφερε να δώσει συνέχεια στο εντυπωσιακό της ξεκίνημα στον όμιλο (1-0 Αγγλία) η Ουγγαρία, αποδεχόμενη δίκαια την ήττα (1-2) στην Ιταλία. Δύο σερί γκέλε με Ιταλία και Αγγλία για τη Γερμανια, ικανοποιημένος όμως ο κόουτς Φλικ από το πρόσφατο παιχνίδι με τους Αγγλους και την εμφάνιση της ομάδας του. Εκτός ο Ρόις, αμφίβολος ο Γκνάμπρι. Το 1.45 του διπλού μοιάζει μικρό στη Novibet.

Ολλανδία – Πολωνία (21:45): «Ντε Κάουπ» (47.000 θ.), Ρότερνταμ. Δύο νίκες σε ισάριθμες αγωνιστικές οι Ολλανδοί, επικράτησαν του Βελγίου (4-1) και της Ουαλίας (1-2). Διατηρεί αήττητο 11 αγώνων (φιλικά και επίσημα). Σε αυτά τα 11 ματς έχει σκοράρει σε όλα της ένα γκολ τουλάχιστον, ενώ έχει κερδίσει τα 8 αυτά ματς. Αποδείχτηκε σάκος του μποξ στις Βρυξέλλες η Πολωνία, με το Βέλγιο να κάνει επίδειξη δύναμης και να φορτώνει την εστία της με 6 γκολ (1-6). Ο άσος βρίσκεται στο 1.38 στη Stoiximan.

Αγγλία – Ιταλία (21:45): Κεκλεισμένων των θυρών λόγω τιμωρίας της αγγλικής ομοσπονδίας. Κοντράρονται εκ νέου μετά τον τελικό του Euro 2022, όπου πανηγύρισαν οι «ατζούρι». Η Αγγλία δεν θέλγει με την απόδοσή της, ενώ παρουσιάζεται αρκετά αφελής στα μετόπισθεν. Εχει αξία η διπλή ευκαιρία του Χ2 στον διπλασιασμό από τη Winmasters.

Ιρλανδία – Σκωτία (21:45): Κλασικό βρετανικό ντέρμπι. Για δέκατη φορά θα συναντηθούν οι δύο ομάδες, είτε σε επίσημο είτε σε φιλικό επίπεδο. Οι Ιρλανδοί μετρούν τρεις νίκες, οι Σκωτσέζοι τέσσερις και δύο μεταξύ τους αναμετρήσεις ολοκληρώθηκαν δίχως νικητή. Σε καλύτερο φεγγάρι οι Σκωτσέζοι, οι οποίοι πάντως δεν βγάζουν… μάτια. Ως κλασικό ντέρμπι του Νησιού πιθανότατα θα έχει κάμποσο… ποδοσφαιρικό ξύλο και μετρημένες φάσεις. Στο 3.10 πλασάρεται η ισοπαλία στο Pamestoixima.gr.

Το Pamestoixima.gr δίνει αξία στο παιχνίδι σου!

21+ | Αρμόδιος Ρυθμιστής ΕΕΕΠ | Κίνδυνος εθισμού & απώλειας περιουσίας | Γραμμή βοήθειας ΚΕΘΕΑ: 210 9237777 | Παίξε Υπεύθυνα
* Ισχύουν όροι και προϋποθέσεις