Για μια θέση στη Super League

προγνωστικά

Βέροια και Λαμία διεκδικούν την συμμετοχή τους στην Super League της επόμενης σεζόν σε διπλούς αγώνες μπαράζ, ποντάρει ο Nikolas43.

Μετά από αναμονή πολλών ημερών από την λήξη του πρωταθλήματος, μετά από αποφάσεις για διάφορα θέματα, επικυρώθηκε η βαθμολογία και ορίστηκαν οι διπλοί αγώνες μπαράζ ανάμεσα σε Βέροια και Λαμία. Κατά γενική ομολογία η καλύτερη ομάδα της Super League 2 αντιμετωπίζει την χειρότερη ομάδα της Super League.  Προχωράμε με προγνωστικά.

Μια από τις δυο θα αγωνίζεται στην μεγάλη κατηγορία του ελληνικού ποδοσφαίρου του χρόνου και η άλλη στην όχι και τόσο εύκολη δεύτερη κατηγορία. Εκεί που αγωνιζόταν η Βέροια, στην οποία νομίζω πως ακόμα δεν έχουν καταλάβει πως έχασαν την άνοδο στα διπλά παιχνίδια με τον Λεβαδειακό. Παράλληλα, έχασαν την αυτοσυγκέντρωση τους στα συγκεκριμένα παιχνίδια και θεωρώ δεν θα κάνουν το ίδιο λάθος. Η Βέροια, η οποία ήταν στην πρώτη θέση στην μεγαλύτερη διάρκεια του πρωταθλήματος ,αλλά το μοντέλο της Β’ Εθνικής δεν της επέτρεψε να πάρει απευθείας άνοδο καθώς ο πρώτος της βαθμολογίας έπαιξε μπαράζ ανόδου με τον δεύτερο.

Όπως και να έχει η ομάδα του Παύλου Δερμιτζάκη έχει ακόμα μια ευκαιρία και δεν θα τα παρατήσει εύκολα. Σε περίπτωση που δεν τα καταφέρει, δεν ξέρω πόσο εύκολα θα διεκδικήσει την άνοδο του χρόνου σε ένα πρωτάθλημα που τον ίδιο στόχο έχουν η Λάρισα, η Ξάνθη, η Νίκη Βόλου, μας έδειξε πολύ καλή εικόνα η Καρδίτσα, κάποια στιγμή θα ξυπνήσει και ο Ηρακλής και του χρόνου θα υπάρχει και η Παναχαϊκή του Σουλη Παπαδόπουλου, που ξέρει όσο λίγοι την κατηγορία.

Από την αντίπαλη πλευρά η Λαμία, για εμένα η χειρότερη ομάδα της φετινής Super League, καθώς σε καμία στιγμή δεν έδειξε την παραμικρή πρόοδο παρά τις αλλαγές προπονητών. Ακόμα και ο Απόλλων που υποβιβάστηκε απευθείας κάποια στιγμή έδειξε λίγο ψυχή και τσαγανό.

Θεωρώ πως αν καταφέρει να μείνει στην κατηγορία, παραμένει το νούμερο ένα φαβορί για υποβιβασμό την επόμενη χρονιά, δεν είμαι όμως τόσο σίγουρος ότι ο Φέστα θα καταφέρει να παρουσιάσει ένα καλύτερο σύνολο.

Novibet – με 0% γκανιότα** και το στοίχημά σου αξίζει περισσότερα!

Θα προτιμούσα ένα παιχνίδι και όχι δυο, καθώς στο δεύτερο παιχνίδι η μια ομάδα συνήθως πάει για δυο αποτελέσματα και αυτό δεν είναι πάντα καλό. Επίσης σε μονό παιχνίδι θα είχαμε και μεγαλύτερες αποδόσεις για την Βέροια. Περίμενα γύρω στο 4.00, αλλά οι στοιχηματικές εταιρείες είναι υποψιασμένες και η αλήθεια είναι το 3,20 που προσφέρεται ο άσος αυτή την στιγμή είναι μια εξαιρετική απόδοση για μια ομάδα διψασμένη. Στην ίδια τιμή βρίσκουμε και το να πάρει την άνοδο η «βασίλισσα του βορρά». Το 1,35 που είδα για παραμονή της Λαμίας για μένα είναι ανούσιο.

Πάμε με τις αποδόσεις. Το πρώτο μου ποντάρισμα θα είναι η άνοδος της Βέροιας για να έχω ένα ανοιχτό στοίχημα σε καλή απόδοση και για το δεύτερο παιχνίδι ειδικά σε περίπτωση νίκης της Βέροιας στο σημερινό παιχνίδι όπου η απόδοση θα πέσει.

Αν και ήθελα μεγαλύτερες αποδόσεις για την Βέροια, δεδομένου ότι οι ομάδες παίζουν σε διαφορετικές κατηγορίες, θα πάρω τον άσο του 3.20 στο Pamestoixima.gr.

Επίσης θα προτιμήσω και το αποτέλεσμα ημιχρόνου στην ισοπαλία σε απόδοση 1.95 περιμένοντας ένα κλειστό πρώτο ημίχρονο, ίσως και γενικότερα ένα κλειστό παιχνίδι που θα κριθεί στο γκολ. Πολύ πιθανό το 0-0 στα πρώτα 45 λεπτά, όμως η απόδοση δεν με κερδίζει.

Να πάρουμε μια πρώτη εικόνα και στον επαναληπτικό να πάμε με καινούργια δεδομένα και γιατί όχι περισσότερα στοιχήματα. Καλή τύχη σε όλους ότι και αν επιλέξετε

Οι αποδόσεις που θες είναι στο Pamestoixima.gr. Mε πλούσιο live streaming, μεγάλη ποικιλία από pre & live αγώνες και cash out κάθε στιγμή του αγώνα.

Μονό
18:45
Βέροια - Λαμία
Χ ημίχ.
1.95
Μονό
18:45
Βέροια - Λαμία
1
3.20
Μίνι μακροχρόνιο
Βέροια - Λαμία
Πρόκριση: Βέροια
3.20
21+ | Αρμόδιος Ρυθμιστής ΕΕΕΠ | Κίνδυνος εθισμού & απώλειας περιουσίας | Γραμμή βοήθειας ΚΕΘΕΑ: 210 9237777 | Παίξε Υπεύθυνα
* Ισχύουν όροι και προϋποθέσεις