«Τσακωμένοι» με το γκολ οι δύο Βαλκάνιοι

προγνωστικά

Προγνωστικά στοιχήματος στην αναμέτρηση Μαυροβούνιο - Βοσνία για το Nations League έχει στο ντεμπούτο του στο koubanezos.gr ο Roi.

Ήρθε λοιπόν και η δική μου στιγμή να ξεκινήσω τις προβλέψεις. Έχοντας ενταχθεί αρκετές μέρες στο ρόστερ του koubanezos.gr, περίμενα την κατάλληλη στιγμή για να δώσω και εγώ την πρόβλεψη μου. Κοιτώντας λοιπόν το αποψινό πρόγραμμα του Nations League, το βαλκανικό ντέρμπι ανάμεσα σε Μαυροβούνιο και Βοσνία μου γυάλισε το μάτι και είναι κατάλληλο για προγνωστικά στοιχήματος.

Προγνωστικά: Μαυροβούνιο – Βοσνία

Οι δύο ομάδες έχουν βρεθεί αντιμέτωπες μονάχα δύο φορές στην σύγχρονη ιστορία τους, με τις δύο αναμετρήσεις να λήγουν με λευκή ισοπαλία. Μάλιστα, αμφότερες αγνοούν το over στους αγώνες τους εδώ και 6 μήνες. Την συγκεκριμένη χρονική περίοδο, οι Βόσνιοι δείχνουν ικανοί να χτυπήσουν τους Φινλανδούς στην κορυφή και δυνατοί για να προκριθούν στην Α κατηγορία του πρωταθλήματος Εθνών, σε αντίθεση με το Μαυροβούνιο που ο στόχος που είχε τεθεί από την ομοσπονδία εξ αρχής ήταν η παραμονή στην Β’ κατηγορία.

Ο συνδυασμός των συγκεκριμένων πληροφοριών, οδηγούν σε ένα «σκληρό» και κλασικό βαλκανικό ντέρμπι με λίγο θέαμα και ελάχιστες καθοριστικές φάσεις. Η UEFA όρισε για σφυρίχτρα της αναμέτρησης τον… αυστηρό Ιταλό Ντανιέλε Ορσάτο, κάτι που μαρτυρά ότι και η ίδια η διοργάνωση θεωρεί τον συγκεκριμένο αγώνα πόλεμο.

Στα προγνωστικά στοιχήματος λοιπόν κρατάμε τόσο μία combo επιλογή στο 2.10, όσο και μια… funbetιά του 6.70.

Οι αποδόσεις σου γίνονται ακόμα μεγαλύτερες με το Bet Builder στο Pamestoixima.gr!

Μονό
21:45
Μαυροβούνιο - Βοσνία
Χ2 & under 2,5
2.10
Fun bet
21:45
Μαυροβούνιο - Βοσνία
Ακριβές σκορ: 0-0
6.70
21+ | Αρμόδιος Ρυθμιστής ΕΕΕΠ | Κίνδυνος εθισμού & απώλειας περιουσίας | Γραμμή βοήθειας ΚΕΘΕΑ: 210 9237777 | Παίξε Υπεύθυνα
* Ισχύουν όροι και προϋποθέσεις