Ολυμπιακός – Παναθηναϊκός ΟΠΑΠ και Nations League με 0% γκανιότα**

Ολυμπιακός – Παναθηναϊκός ΟΠΑΠ και Nations League με 0% γκανιότα**

Ο Ιούνιος θα είναι… καυτός στο Pamestoixima.gr!

Power June στα Virtuals+ με προσφορές* που ανεβάζουν τη θερμοκρασία όλο τον μήνα! Μπορεί, λοιπόν, η δράση σε ποδόσφαιρο και μπάσκετ να μειώνεται, ωστόσο στο Pamestoixima.gr υπάρχει ράλι προσφορών*, ενώ είναι διαθέσιμη η μεγαλύτερη ποικιλία virtual sports και στιγμιότυπα από πραγματικούς αγώνες του παρελθόντος!

Οι προσφορές*, λοιπόν, δεν σταματούν ποτέ στο Pamestoixima.gr και μέχρι τις 12/06 στα Virtuals+ το Power June συνεχίζεται με Boost Νίκης* σε δυάδες της Playtech! Κάθε εβδομάδα και μια νέα προσφορά* για τα virtual sports στο Pamestoixima.gr!

Προσφορές* που ανεβάζουν τη θερμοκρασία όλο τον μήνα στο Pamestoixima.gr!

Από εκεί και πέρα, το βράδυ του Σαββάτου (11/06) θα διεξαχθεί ο πρώτος τελικός του ελληνικού πρωταθλήματος μπάσκετ. Στο Pamestoixima.gr ο πρώτος τελικός ανάμεσα στον Ολυμπιακό και τον Παναθηναϊκό ΟΠΑΠ είναι διαθέσιμος με 0% γκανιότα** και πολλά special bets παικτών στις αποδόσεις που πάντα ήθελες!

Επίσης, με πολύ σημαντικές αναμετρήσεις συνεχίζεται η δράση και στο Nations League. Στο Pamestoixima.gr οι πολύ σημαντικές αναμετρήσεις Αγγλία – Ιταλία και Ουαλία – Βέλγιο είναι διαθέσιμες με 0% γκανιότα**, αλλά και ειδικά στοιχήματα σε σούπερ ενισχυμένες αποδόσεις!

Τέλος, όλα τα μεγάλα πρωταθλήματα τα ζεις παραπάνω στο Pamestoixima.gr με σούπερ αποδόσεις, Bet Builder*, Boost Νίκης* και Παρά 1*!Περισσότερες πληροφορίες για τις προσφορές* και όλες τις καθημερινές ενισχυμένες αποδόσεις μπορείς να βρεις στο Pamestoixima.gr.

21+ | Αρμόδιος Ρυθμιστής ΕΕΕΠ | Κίνδυνος εθισμού & απώλειας περιουσίας | Γραμμή βοήθειας ΚΕΘΕΑ: 210 9237777 | Παίξε Υπεύθυνα
* Ισχύουν όροι και προϋποθέσεις